Om Burlöv Center

På Burlöv Center finns det mesta du behöver för att din vardag ska fungera effektivt, lätt och smidigt. Oavsett om det handlar om fritid, hälsa, mode, mat, medicin, vin, vardag eller fest så är Burlöv Center din genväg till ett enklare liv.

Burlövs Center

Burlöv center är skånes mest lättillgängliga och effektiva köpcenter. Kanonbra allmänna kommunikationer och ett läge nära de större motor- och pendlingsvägarna gör att du lätt och ledigt svänger förbi. Parkera gör du så klart gratis med på-skiva. De 4 ingångarna i olika väderstreck gör promenaden från bilen till butikerna och tillbaka en kort historia. Extra trevligt när det regnar. Och när du har många kassar att bära på. Burlöv Center består av 60 butiker och restauranger som samtliga ligger på ett enda och lättillgängligt våningsplan. Välkommen!

Borttappat

Har du hittat eller förlorat något på Burlöv Center? Allt som återfinns i och runt Burlöv Center kan lämnas in i förbutiken till ICA Maxi. Du når dem på telefonnummer 040-10 09 00

Anpassat för funktionshindrade

Alla butiker på Burlöv Center ligger i markplan och är väl anpassat för dig som har nedsatt rörlighet eller använder rullstol. För att göra det enkelt för dig öppnas alla dörrar automatiskt. För synskadade finns ledstråk i markbeläggningen utanför entréerna. Samtliga butiksentréer är utrustade med taktila skyltar. För att lätt ta sig fram med exempelvis rullstol, är markbeläggningen plan och ramper finns för att kunna ta sig upp och ner till parkeringen. Samtliga P-platser för funktionshindrade ligger i direkt anslutning till respektive entré. Det finns toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning vid.

Vi tänker på din trygghet

För din att kunna hantera akuta och extrema sjukdomsfall finns defibrillator på Burlöv Center. Det är av stor betydelse om du eller någon annan skulle drabbas av hjärtstillestånd. I ett akut läge kan en snabb behandling vara livsavgörande. Defibrillatorn finns i förbutiken till ICA Maxi och på väggen bredvid Espresso House och alla våra vakter är utbildade i hur dessa används.

Vi låter leken ta plats

För de mindre barnen, som kanske inte alltid tycker att det är så roligt att gå i affärer, finns en kul och stimulerande lekyta vid Espresso House. Observera dock att leklandet är obemannat och man leker på eget ansvar och i sällskap med sina föräldrar.

Burlöv Centers utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Burlöv Center Fastighetsbolag, Burlöv - 1
  • Burlöv Center Fastighetsbolag, Burlöv - 2
  • Burlöv Center Fastighetsbolag, Burlöv - 3
  • Burlöv Center Fastighetsbolag, Burlöv - 4
  • Burlöv Center Fastighetsbolag, Burlöv - 5
  • Burlöv Center Fastighetsbolag, Burlöv - 6
  • Burlöv Center Fastighetsbolag, Burlöv - 7

Burlöv Center, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBurlöv Center AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.01.2001
Org.nr:5566059589
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Alf Roland WahlströmOrdförande
Alf Roland WahlströmLedamot
Anna Beatrice HeideLedamot
Gerry BlomqvistSuppleant
Carin Mari-Louise HedbysSuppleant
Sofie Charlotte KarlsrydExtern verkställande direktör
Hans Martin Kenneth JohnssonHuvudansvarig revisor