Om Burger King

Varje dag besöker fler än 11 miljoner gäster en Burger King®-restaurang runt om i världen. Burger King® grundades 1954 och är den största hamburgerkedjan i världen. Vårt åtagande till förstklassiga råvaror, signatur-recept och familjevänliga matupplevelser är det som har definierat vårt varumärke i mer än 50 framgångsrika år.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Burger King, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Burger King

Anonym användare

mer än ett år sedan

supergott, går snabbt, maten är färdiglagad, goda dippsåser och finns mycket att välja på

snaknjkds

mer än ett år sedan

man får fel bästlning

Johan

mer än ett år sedan

Har varit och handlat i drivein många gånger, men är endast 1 av 5 gånger som det blir rätt. Saknas oftast något. Servetter, dipsås, pommes. För det mesta är hamburgarna kalla och slarvigt gjorda. Tar också en jäkla tid i kön också läcker det duktigt med vatten ifrån stuprännorna rakt in i bilen.

Vill ändå ge ett plus till trevlig personal, men det krävs skärpning när det gäller ovanstående.

Karoline

mer än ett år sedan

Denna restaurangen lever inte upp till Burger Kings standard. Personalen vet inget om service och hamburgarna är sunkiga och kalla. Nej tack!

Bo

mer än ett år sedan

- Fyra kassor öppna, med ca 5-6 på kö per kassa, men den vi stod i kö på betjänades av Arbetsledaren som hade två personer framför oss och tog 20min på sig. Rätt person som arbetsledaren? Vad vi såg var att han bara gick runt o runt o runt... hämtade dryck ett i taget, hämtade pommes ett i taget och varje gång han hämtade så kollade han på kvittot. Vi beställde F-n bara två meny dvs två hamburgare, två pommes och två cola. Snacka om snurrig arbetsledare!!
- Frågade Arbetsledaren, om ketchup (eftersom ketchup numera hämtas från disken i små paket) typ 4 gånger... men han bara ignorerade oss som kund.
- EN barnstol i hela "Restaurangen", har de tänkt sig att inga barnfamiljer kommer hit?
- Snuskig ställe, ca 12pers jobbade denna dag, men ingen städade på serveringen. Papperskorgen svämmade över, personalen bara stod och pratade med varandra... Det finns bättre BK att gå till... men denna är nog sista gången!! Du som äger stället som franchise ägare.. se till att ni har rätt personal!!