Om Burger King

Varje dag besöker fler än 11 miljoner gäster en Burger King®-restaurang runt om i världen. Burger King® grundades 1954 och är den största hamburgerkedjan i världen. Vårt åtagande till förstklassiga råvaror, signatur-recept och familjevänliga matupplevelser är det som har definierat vårt varumärke i mer än 50 framgångsrika år.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Burger King, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Burger King

Simpa-cool

mer än ett år sedan

Fattar inte hur dom lyckas få till den unkna smaken på Burger King.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har varit där 3 gånger i olika perioder med långa mellanrum och varje gång har glassmaskinen varit sönder. Fast dom har rätt god mat

E

mer än ett år sedan

Vem tyckte att barnlekshörnan skulle sitta så nära resten av restaurangen var en bra idé?

Små bord, väldigt kallt i lokalen, tråkig design.
Min steakhouse angus and chicken smakade ju bara ketchup, helt allvarligt, ketchup och rostadlök, brödet blev fort blaskigt och det kändes verkligen som sunkig fastfood x 10000.

Skärmar med reklam som loopar medans jag äter är en automatisk no-no. Är jag väll i din restaurang och äter din mat vill jag inte se reklam för den samtidigt.

"Taste is king" var det ju, eller?

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tre kassor. En öppen. Lååång kö. Massor av personal i köket som mest stod och småpratade eller drog fötterna efter sig när de väl rörde sig. Inget tempo. Från att vi ställde sig i kön tog det 35-40 minuter innan vi kunde sitta ner och äta. Ingen i köket gjorde minsta ansats till att öppna en till kassa eller tex gå och plocka undan i den skräpiga restaurangen, eller något annat som kunde få tiden att gå fortare. Det såg heller inte bra ut för oss i kön att få stå och vänta så länge och sedan se två ur personalen stå och småprata i kassalinjen, man blev lite irriterad.

Beställde även en specialburgare som hade kallt bröd när den kom. Så då fick en i sällskapet vänta ytterligare 10 minuter på en ny burgare...

Jag fortsätter nog att äta på Max på andra sidan vägen i fortsättningen!

Emil Hultgren

mer än ett år sedan

Bättre kan göra hemma. Det är bättre att gå till mindre ställe som inte arbetar på en så standariserat sätt. Det känns även i smaket. Helt ointressant mat.

Sandra

mer än ett år sedan

Tycker personalen är supertrevlig! Det gör hela vistelsen mycket bättre. Maten känns färsk och välgjord :)

Besviken Gäst

mer än ett år sedan

Otrevlig personal. Får fel mat/ingen mat. Man får skäll av personalen. Får för lite pengar tillbaka. Måste fråga snällt om man kan få sin läsk. Nä aldrig mera Burger King i Örnsköldsvik!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070646115307-064 611 53070-646 11 530706-46 11 53070-6461153