Se på karta
Tennisgatan 1574538 Enköping

5 (1)

Vi kan erbjuda det mesta inom miljövård, välkommen att kontakta oss för mer information!

Kompassvägen 1628534 Markaryd

Konsultföretag med arbetsmiljö, personalfrågor, miljöarbete och kvalitetssäkring som specialitet. Vi erbjuder de tjänster som jag själv hade behov av under 14 år som anställd chef.

Salixgatan 521232 Malmö

BN Consult Miljöteknik AB är ett konsultföretag med bred kompetens och mångårig erfarenhet inom processventilation. Vår styrka är att vi kan erbjuda hjälp med allt från utredning och analys till åtgärdsförslag, projektledning och konstruktion. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Kyrkobyn 40046293 Vänersborg

Vi utför alla typer av sprängningar samt entreprenadborrningar, med nya moderna maskiner. Vi lämnar kostnadsfria offerter.

Sveavägen 15111346 Stockholm

Konsulttjänster inom akustik. Projektering, mätningar, utredningar m.m. Vi är certifierade mot ISO 9001 och ISO 14001.

Södra gubberogatan 441663 Göteborg

Brekke & Strand Akustik är ett fristående och renodlat specialistföretag med akustik, buller och vibrationer som kompetensområden. Tack vare vårt ständiga fokus på yrkesmässig kompetens, oberoende, kostnadseffektivitet och god kundhantering får vi vara med och bidra till Nordens största och mest prestigefyllda akustiska uppdrag. Vi tillhandahåller kompletta, högkvalitativa akustiska råd till byggindustrin, olje- och gasindustrin, transportsektorn och industrisegmentet.

Vasagatan 14A79232 Mora

Vi är specialiserade på att lösa och förebygga problem som kan uppstå från markvibrationer och buller vid t.ex. sprängningsarbeten, markarbeten, tung trafik, rivningsarbeten mm.Att oberoende utföra riskanalys, besiktning, vibrationsmätning, bullermätning mm är vår specialitet.

Hjälmarydsvägen 157338 Tranås

Välkommen till Svenska Termoinstrument! Vi levererar mätinstrument och sensorer till hela Sverige för övervakning av temperatur, fukt, tryck, CO2 och meteorologi inom fastighetsautomation, VVS, livsmedel och industri. Besök gärna vår hemsida för mer information om våra tjänster och produkter.

Nyköping

Vi lackerar allt från personbilar till flygplan och har många fasta företagskunder men utför även mycket jobb åt privatpersoner.

Kyrkängsgatan 650338 Borås

Leverantör av unika designade skarvlösa akustiktak med klass A ljudabsorption.