Se på karta
Tranbärsvägen 690434 Umeå

4 (1)

Hos Sax & Kam i Umeå kan du få alla typer av behandlingar för ditt hår. Vill du veta senaste trenden kan du fråga oss om råd så hittar vi tillsammans det som passar just dig. Vi hämtar ständigt ny inspiration och lär oss nya tekniker tack vare våra besök på kurser och visningar hos de ledande leverantörerna.

Åsgatan 1879171 Falun

Vi klipper, färgar, slingar, gör permanent, toning, brudklädsel, uppsättningar, make up till fest och bal m.m. Välkomna.

Kriebsensgatan 15B63220 Eskilstuna

4.4 (5)

Hos oss på Salong Hårdesign får du kvalité och yrkeskunnande inom hårvård.Vi erbjuder de bästa tjänsterna, hårvårdsprodukterna och servicen. Söker du en frisörsalong som utbildar sig regelbundet och jobbar professionellt, gör ett besök hos oss! Varmt välkommen!

S:t Eriks gränd 475310 Uppsala

5 (3)

Kungsgatan 4490326 Umeå

Här på Salong 44 älskar vi ditt hår! Vi är kreativa och välutbildade frisörer samt barberare och vårt enda jobb är att få dig att se fantastisk ut. Salong 44 ligger i centrala Umeå och vi kan erbjuda dig de bästa tjänsterna, de bästa produkterna och naturligtvis den bästa servicen. Du som kund står alltid i centrum och vi gör det genom att kombinera kvalité med kreativitet.

Kvarngatan 2368630 Sunne

En salong för hela familjen, med tv och lekhörna för de mindre och gott kaffe med dopp för de äldre.

Kvarngatan 3624431 Kävlinge

0

Baluppsättningar och brudklädsel är lite av vår specialitet, där vi även gör makeup. Vi brinner alltid för att vara kreativa.

Stenportsgatan 653130 Lidköping

Vi har ett brett utbud mitt i stan med frisör och Cityspa under samma tak. Hud- och hårvårdsprodukter. Välkommen att boka en tid.

Gamla Norrvägen 1035243 Växjö

5 (5)

Välkommen till KaSAm, din plats för återhämtning. Här erbjuder jag behandlingar för hår, själ och sinne i en lugn och harmonisk miljö där du som kund/klient får möjlighet att hämta ny energi. Jag erbjuder både frisörbehandlingar och återhämtningsterapi i olika former.

Björnbärsgården 377140 Ludvika

I vår personliga miljö vänder vi oss till tidsmedvetna kunder i alla åldrar. Oavsett om du vill följa det senaste hårmodet eller redan har hittat din egen stil.Vi lyssnar och lär och erbjuder en service utöver det vanliga. Genom ständig utveckling och utbildning ökar vi vår lyhördhet och kunskap för att nå vårt mål som alltid måste vara ett enda - nöjda kunder.

Årevägen 7283752 Åre

5 (1)

En trendig familjesalong i centrum 50 meter från åre torg .Öppet alla dagar emot tidsbeställning på telefon +46706949463 Varmt välkommen!

Hultatorg 450750 Borås

5 (2)

Vi har lång erfarenhet av frisöryrket vilket ger dig trygghet - vi vet vad som är möjligt att göra med ditt hår. Välkommen!

Movägen 651454 Nittorp

Allt inom hårvård Utför uppsättningar , behandlingar som färg , ton , permanent , klippning , ögonbryn och Frans färgning m.m. Salongen för hela familjen!