Om Bromstäd AB

Bromstäd AB grundades 1999 av mig Lotta Malmqvist och är ett komplett serviceföretag inom lokalvårdsbranschen. Vi är ett städföretag med fokus på kvalitet, miljö och kunskap. Vi erbjuder städning i alla former för både privatpersoner och företag. Genom att lyssna till kundens önskemål ihop med vår kunskap får vi fram det bästa resultatet inom städning. Vill du ha hjälp med till exempel hemstädning, storstädning, byggstädning, fönsterputs eller flyttstädning. Tveka inte att kontakta oss!

Hemstädning

Ett rent och städat hem är något som de flesta uppskattar. Vår målsättning är att göra vardagen enklare för dig. Vår personal är utbildad för att garantera hemstädning av bästa kvalitet. Vi skräddarsyr hemstädning efter erat behov. Vi lämnar garanti på vårt arbete och behandlar ert hem som om det vore vårt eget.

Storstädning

När ditt hus eller din lägenhet känns riktigt stökig så är det ibland svårt att veta var man ska börja. Beroende på vad och hur mycket som behöver städas kommer vi överens om ett upplägg som passar dig.

Byggstädning

Byggstädning är vår specialitet och kanske det vi jobbar mest med. Vi utför omfattande städtjänster inom nybyggnation, lokaler, hus och lägenheter.

Bromstäd ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bromstäd AB Bromstäd AB, Stockholm - 1
  • Bromstäd AB Bromstäd AB, Stockholm - 2
  • Bromstäd AB Bromstäd AB, Stockholm - 3
  • Bromstäd AB Bromstäd AB, Stockholm - 4

Bromstäd AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBromstäd AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.11.2013
Org.nr:5569477101
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Lise-Lotte Astrid MalmqvistLedamot
Madelene L L M HederstedtSuppleant