Om företaget

Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, lås- och larmanläggningar, dörrstängare samt anläggningar för passerkontroll och tvättbokning. Vi är auktoriserade av SLR (Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund) och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-777 11...
Adress

Träffgatan 1

13644 Handen

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, lås- och larmanläggningar, dörrstängare samt anläggningar för passerkontroll och tvättbokning.

Vi är auktoriserade av SLR (Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund) och innehar licenser för att arbeta med samtliga låsfabrikanter.

Företaget

Våra kunder finns bland företag, kommuner och privatpersoner. Vi har sedan 1996 varit samarbetspartner för polis och försäkringsbolag vid bildandet av Grannsamverkans- föreningar. Vår affärsidé är att erbjuda kunden den bästa tänkbara lösningen både vad gäller säkerhet och ekonomi.

Butik

I vår butik på Träffgatan 1 i Brandbergen kan du köpa lås, larm och andra säkerhetsprodukter, kopiera nycklar samt få goda råd och tips av vår kunniga personal om hur du skyddar din bostad eller ditt företag på bästa sätt.

Kvalitet

Tradition, rutin och säkerhet. Brandbergens Låshörna AB´s kvalitetspolicy utgår från våra kunders behov av professionellt utförda installationer inom vårt verksamhetsområde. Genom traditionella arbetsmetoder, noga utvalda leverantörer och genomarbetade rutiner, levererar vi produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Våra kunder ska känna sig trygga med punktliga och säkra leveranser.

Brandbergens Låshörna ABs utvalda länkar

Omdömen

a

aja

Mer än ett år sedan

Inget flum där inte.
Bravo

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Brandbergens Låshörna AB

Omsättning

15 997 tkr

Vinstmarginal

17.30 %

Anställda

8

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Brandbergens Låshörna AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Brandbergens Låshörna Aktiebolag

Org.nr:

5562484591

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43290 Andra bygginstallationsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.10.1984

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

087771111

08-777 11 11

087-77 11 11

0877-711 11