Se på karta

bröllopspresenter 

gav 3372 företag inom detta område

Ateljé Bern AB

Öppet

Norra långgatan 926131 Landskrona
logo

Atelje Bern AB är din Guld & Silver smedmästare samt gemmolog i Landskrona som vänder sig till alla er som söker vackra smycken för egen användning eller att ge bort som t.ex en fin bröllopsgåva.Vi erhåller ett otroligt stort kunnande och utbud inom området.Vi syftar alltid på goda bemötanden och personlig service.

Bohlins Guldsmedsaffär

Öppet

(5)

Ronnebygatan 27A37133 Karlskrona
logo

Bohlins guldsmedsaffär är ett familjeföretag i fjärde generation med 154 år på nacken. Idag är vi Karlskronas äldsta verksamma butik. Det är Kristina Bohlin som med hjälp av far och son driver företaget.

Västerslät Gårdsbutik

Öppet

(5)

Kläckebergavägen 14539590 Kalmar
logo

Vår gårdsbutik erbjuder gårdens fläsk- och lammkött, nötkött från Öland samt närproducerade varor. Vi har café och möjlighet att hälsa på gårdens alla djur.

JustNu - Malmö

Öppet

Södra promenaden 6321138 Malmö
logo

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerad på flera ställen runt om i Sverige. Vi fokuserar på personlig service, lokal närvaro och erbjuder helhetslösningar inom tryck. Med fingertoppskänsla och engagemang trycker vi allt från broschyrer, foldrar, kuvert och brevpapper till affischer och roll-ups. Lokal närvaro, personligt bemötande och snabba leveranser är viktiga grundstenar hos JustNu.

Kerstin Landström Design AB

Stängt

Faluvägen 4479535 Rättvik
logo

Jag producerar filtar och plädar i 100 % ekologisk lammull,inspirerade av schablonmålningar, gamla tapeter och byggnader, broderier och dräktdetaljer. Jag vill förmedla en känsla i min produktion där våra svenska traditioner, vår kulturmiljö och dess historia är närvarande.

Victorins Guld

Öppet

Stationsgatan 451154 Kinna
logo

Vi har alltid aktuella varor - nyheter, senaste design m m.Dessa är framtagna med tanke på design, form och inte minst pris.

Gräddhyllans Lantcafé AB

Öppet

(4.8)

Ryd 435528593 Markaryd
logo

Gräddhyllan Lantcafé, en gård från 1870-talet, har ett naturskönt läge vid Lagan med utsikt över Tånnerydsdammen. Mitt i detta kulturlandskap njuter du av stillhet och miljön.

Boutique Tinna

Öppet

Kungsgatan 5641108 Göteborg
logo

Tinna är Västsveriges enda återförsäljare av Svenskt Tenn och Josef Frank. #nl# #nl#Vi säljer det mesta av deras produkter som till exempel textilier, vaser, lampor, ljusstakar, brickor, underlägg, kuddar, väskor, plånböcker, sminkväskor och servetter.

KJ Design

logo

Välkommen till KJ design! Vi gör handgjorda smycken efter dina önskemål.

Gaaltije - Saemien museume

Öppet

Köpmangatan 5883133 Östersund
logo

Gaaltije är ett samiskt museum och en butik. I våra utställningar berättar vi om samisk historia och beskriver vår syn på nutid och framtid. Allt ur ett samiskt perspektiv. Det första du möter när du besöker oss är vår butik. Här erbjuder vi slöjd och hantverk, heminredning, smycken, kött och böcker. Hos oss kan du köpa produkter från samiska företagare. Äkta och genuint.

Jönköping Handel

Öppet

Smedjegatan 455320 Jönköping
logo

MIX Prylhuset

Öppet

(5)

Norra torggatan 934330 Älmhult
logo

Välkommen till MIX Prylhuset! Butiken för hela familjen som i år firar 19 år. I vår webshop hittar du hållbar och trendig inredning mm.

Flora Garden Laholm AB

Öppet

Storgatan 1231230 Laholm
logo

Vi är ett glatt gäng florister som dagligen gör vårt bästa för att serva er med nybundna buketter, nyplanterade arrangemang, och inspirerande skyltningar.

Atelier Ajour

Öppet

(5)

Engelbrektsgatan 311432 Stockholm
logo

Vi är en juvelerarbutik i Stockholm som tillverkar vigsel och förlovningsringar i egen ateljé. #nl#Sedan 1947 har vi formgett och tillverkat exklusiva smycken och juveler men utför även reparationer och omarbetningar.#nl#Kontakta oss - vi hjälper dig att få det smycke du alltid önskat.

Children Of Light AB

Wedavägen 1015242 Södertälje
logo

Ljusets barn är en ideell organisation som hjälper behövande barn runt om i världen. Alla intäkter går till behövande barn. Välkomna till vår butik i Södertälje! Vi finns i Weda köpcentrum på andra våningen bredvid leksaksaffären Leklust!

K Palmnäs Art

Pålstorpsvägen 844835 Floda
logo

Sätt färg på väggarna med konst från K. Palmnäs Art. Kontakta mig gärna för beställningar eller om du önskar köpa en originalmålning.

FESToTÄLT Uthyrningar

Öppet

Porfyrgatan 625468 Helsingborg
logo

Vi hyr ut festtält, möbler, porslin och tillbehör till fester i alla storlekar. Men vi erbjuder mycket mer än så och anpassar oss efter Era önskemål. Oavsett om Ni bara vill hyra ett bord eller ett partytält med komplett dukning för 1000 personer, kan vi fixa det med kort varsel.

Jarl Sandin Ur Guld & Juvel AB

Öppet

(2.9)

Kungsgatan 6741108 Göteborg
logo

Välkommen till en av Sveriges mest välsorterade Ur-, Guld- & Juvelerar-butiker. Egen Design är vår specialitet. Smyckena tillverkar vi i vår egen verkstad, Vigselringar, Juvelsringar samt efter kunds önskemål.Aukt. Urverkstad för Cartier och Breitling.

Dala Lås AB

Öppet

(5)

Hantverkargatan 2078171 Borlänge
logo

Hos Dala Lås tar vi till vara på det bästa från förr, vår kompetens som låssmeder, nyckeltillverkning och lås – och kombinerar med moderna lösningar som larm, elektroniska lås med passerkort och elektroniska nycklar, lås- och dörrstyrning via smartphones och fjärrkontroller samt kameraövervakning.

Norrorts Partyservice AB

Öppet

Industrivägen 917148 Solna
logo

Norrorts Partyservice erbjuder olika typer av utrustning för fester och evenemang i Stockholm och Mälardalen. Hos oss kan du hitta ett brett sortiment av porslin, möbler, tält och annat hyrgods, så som bardiskar, grillar och kylskåp, till fest och evenemang. Vi hyr ut till såväl privatpersoner som företag och kan även erbjuda personal och vidare hjälp med planering av olika tillställningar.

Delicard Group AB

Öppet

Liljeholmsstranden 311743 Stockholm
logo

Ett gåvokort för allt du vill säga!Vi vet inte vad du vill ha sagt, men vi vet att ett Delicard är ett perfekt sätt att säga det på. Du väljer gåvokort och mottagaren väljer sedan själv sin gåva. Korten innehåller massor av snyggt, praktiskt, användbart och gott och passar lika bra till ett Tack, Glad påsk, Heja dig, Grattis eller jul!

Makaroom

Storgatan 4258223 Linköping
logo

Här hittar du personliga presenter och spännande inredning från flera av Sveriges ledande varumärken.Vi älskar att jobba med inredning och vackra ting så hos oss kan du verkligen botanisera bland mängder av spännande, vackra och smakfulla ting.Vi strävar alltid efter att kunna ge dig en så bra och personlig service som möjligt.

Kjellström & Persson, AB

Öppet

Mörsaregatan 625466 Helsingborg
logo

Glas, porslin och bestick i traditionell och modern design. Återförsäljare i hela landet. Egen import, hämtlager och showroom.

Metropol Auktioner

Sveavägen 11611350 Stockholm
logo

På Metropol håller vi varje vecka auktioner med dekorativa föremål och bättre konst och antikviteter för de riktigt kräsna. Givetvis säljer vi även mindre exklusiva objekt, såsom prydnadsföremål, inredningsdetaljer, glas, silver och porslin m.m. Välkommen!

Sågmyra Byggnadsvård & Kökshandel AB

Stängt

Tidstrandsvägen 379022 Sågmyra
logo

Det lilla varuhuset med det extra för riktiga hus och hem. Mitt i hjärtat av Dalarna med 25 minuter från Falun, Leksand, Rättvik och Borlänge. I Sågmyra finns det gott om parkering och våra stamkunder svänger ofta in just vid butiken för att köpa färg och måleriverktyg. Dalarnas största utbud av Köksutrustning, stekpannor och kastruller. Vår byggnadsvårdsbutik har alltid vackra fönster och dörrar i lager.