Om Bräcke vårdcentral Lokstallarna

"Välkommen till Vårdcentralen Lokstallarna, centralt belägen i Jönköping. Hela 94 procent av våra patienter rekommenderar Vårdcentralen Lokstallarna till andra, det visar den nationella patientenkäten som mäter hur du som patient upplever kvaliteten i vården. Testa du också!Vårdcentralen Lokstallarna är en del av Bräcke diakoni, en fristående och politiskt obunden stiftelse. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först."

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bräcke vårdcentral Lokstallarna Vårdcentral, hälsocentral, Jönköping - 1
  • Bräcke vårdcentral Lokstallarna Vårdcentral, hälsocentral, Jönköping - 2

Bräcke vårdcentral Lokstallarna, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStiftelsen Bräcke Diakoni
BolagsformStiftelse/Fond
Datum för upprättande01.01.1971
Org.nr:8572003104
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch87901 Heldygnsvård med boende för barn och ungdomar med sociala problem, 86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 87301 Vård och omsorg i särskilda boendeformer för äldre personer, 88101 Öppna sociala insatser för äldre personer, 87902 Omsorg och sociala insatser i övriga boendeformer för vuxna

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Bräcke vårdcentral Lokstallarna

annonym

mer än ett år sedan

Det jag tyckte var dåligt det var att jag var inne hos dom 10 min och sedan tog dom 900 kr för något dom inte godkände gällande tung behörigheterna undersökning!! Därefter gick jag till Bäckadalsläkarmotagning och var där 1 timme men allt var i sin ordning!!!! Det konstiga var att två år innan dess gjorde jag en likadan undersökning fast för CE och det var inte hos hästarna utan på en annan mottagning och det var inga bekymmer. Det jag vill säga gå inte till Lokstallarna för att göra undersökning . Dom tar bara pengar och missnöjda kunder får dom!!!!!! Idioterna ville inte lämna tillbaka pengarna heller!