Om Bovista

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bovista, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Bovista Västerås AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

22.08.2005

Org.nr:

5566847066

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder, 52219 Övriga stödtjänster till landtransport, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5

reviews aboutName

Andreas

moreThanAYearAgo

Bra bemötande än så länge, men jag har inte flyttat in än så det kan hända att jag ändrar uppfattning om ett tag. Det bästa vi hyresgäster kan göra om det är dålig service är att gå samman, stora företag sopar oftast enskillda individer under mattan. Men som sagt jag återkommer när jag har flyttat in och vet mer.

urk!!

moreThanAYearAgo

Går inte att få tag på! har öppet 3 timmar en gång i veckan.. Svarar inte på mail, ringer inte upp när man lämnar meddelanden. Helt omöjliga att ha att göra med!! Hade det funnits ett minus så hade dom fått de! Rekommenderas INTE!!!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har försökt få hjälp med att fixa lite fel i lägenheten i två två månader utan att få något hjälp. varje gång man ringer dem säger de att de lämnar en anmälan till fastighet skötaren utan att någon ringer och det gång på gång. Ångrar djupt att jag är hyresgäst hos dem.
Värdelösa
PS Det borde finnas minus poäng också, så att de får rätt poäng