Se på karta

bostadsförmedling 

gav 40289 företag inom detta område

Alfred Wigelius väg 1041249 Göteborg
logo

Stenfastigheter äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i Västsverige. Som hyresvärd med egen förvaltning har vi stort fokus på att människor ska trivas och uppleva en trygg tillvaro i och runt fastigheterna.Fastighetsgruppen består av Varbergs Stenfastigheter AB och Stenporten Fastigheter AB med tillhörande dotterbolag och intressebolag.

Vantörsvägen 27212957 Hägersten
logo

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsförmedling, försäkringar och bolån. Våra fastighetsmäklare har koppling till Länsförsäkringar som ger din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar.

Storgatan 2393332 Arvidsjaur
logo

Vi hjälper till med fastighetsfömedling, värderingar, rådgivning, deklarationer, bouppteckningar och testamenten.

Drottninggatan 893831 Arjeplog
logo

Vi är stolta över att tillhöra en kundägd organisation och är glada över att ha den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017 och 2018). Kanske är det vår omsorg om kunderna genom livets viktigaste affär och vår lokala närvaro och expertis som gör att vi också är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja.Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.

Tingshusvägen 295731 Övertorneå
logo

Stiftelsen Matarenergihem äger 472 lägenheter belägna i flera orter i Övertorneå kommun. Lägenheter finns i Pello, Övertoreneå och Hedenäset.

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Lommarvägen 176152 Norrtälje
logo

Roslagsbostäder - ett hem att längta till. Vi vill att våra kunder ska trivas hos oss. Bra service och personlig kontakt med våra boende är kriterier som har stor betydelse för att skapa trygghet och trivsel inom våra bostadsområden.

Centralplan 2B81538 Tierp
logo

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad.

Borgmästaregatan 1337115 Karlskrona
logo

Vårt mål är att förmedla fastigheter och bostadsrätter med hög kvalitet, stort personligt engagemang och kraftig marknadsföring.

Storgatan 2530243 Halmstad
logo

Bostad&Cos värdegrund baseras på en enkel mening - Mer än bara en bostadsaffär. Vi har genom åren lärt oss att alla förmedlingar ser olika ut. Därför ser vi alltid till individen och tycker att det är viktigt att vi tar oss tid i våra möten. När vi tar oss tid till längre enskilda visningar hinner köparen lära känna bostaden och ställa alla nödvändiga frågor till oss. Och eftersom vi tagit oss tid med säljaren och lyssnat, har vi svaren på de frågorna.

Köpmangatan 4663340 Eskilstuna
logo

Arrector AB och Skölden Bostäder AB äger, förvaltar och utvecklar hyresfastigheter i centrala Eskilstuna. Vi har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och arbetar kontinuerligt med att förbättra verksamheten för att våra hyresgäster ska fortsätta att trivas. Här hittar du information om våra fastigheter och det finns möjlighet att anmäla intresse samt lämna felanmälan.

Bredgatan 2522221 Lund
logo

Välkommen till Skånegårdar. Skånegårdars medarbetare vilka utgörs av lantmästare, jurister, en skogsmästare, agronomer och civilekonomer, har samtliga den praktiska erfarenheten av jord- och skogsbruk och även den teoretiska kunskapen som behövs. Dagliga kontakter med fastighetsbranschen har gett oss god förmåga att utföra korrekta värderingar, som kan ligga till grund för såväl belåning, försäljning, arvskiften m.m.

Storgatan 1393931 Malå
logo

Vi är kommunens helägda bostadsföretag. Med våra ca 500 lägenheter har vi ca 75% den totala antalet lägenheter som finns inom Malå kommun.Välkommen att besöka eller ringa oss!

Byalagsgatan 3325656 Helsingborg
Lindholmsvägen 141757 Göteborg
logo

Västra Linden är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar egna bostadslägenheter på centrala Hisingen och i Gamlestan.

(2)

Nybrogatan 1387131 Härnösand
logo

Härnösands största bostadsbolag. Vi erbjuder ett centralt, tryggt och prisvärt boende med kvalitet.

Erik segersälls väg 712650 Hägersten
logo

Varför välja just oss? Vi är erfarna mäklare som vågar vara personliga. Vi brinner för vårt arbete och är fulla av energi och engagemang. Kontoret ligger i Hägersten men vi kan även övriga Stockholm med omnejd så vår förhoppning är att få följa dig på din bostadsresa även om dina kommande bostäder inte ligger i Hägersten.

Kyrkogatan 868330 Hagfors
logo

Vi har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare.

Konsulgatan 336130 Emmaboda
logo

Emmaboda Fastighetsförmedling grundades 1968 och har allt sedan dess bedrivit mäklarverksamhet som den ledande mäklarfirman i regionen. #nl#Vår långa erfarenhet av husmarknaden i såväl tätorterna som på landsbygden samt vårt omsorgsfulla mäklararbete & personliga engagemang skapar en viktig trygghet för både säljare & köpare.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling/Finn Bostad i Eslöv AB

(2)

Regementsvägen 2B25457 Helsingborg
logo

Vi hyr ut lägenheter och lokaler i Helsingborg. Välkommen att besöka vår hemsida för att se våra lediga objekt!

(5)

Leksandsvägen 279331 Leksand
logo

Vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa eller fritidshus.

Östra Skolgatan 18A93331 Arvidsjaur
logo

Alla människor behöver ett bra boende där man kan känna sigtrygg och säker. Ett boende där familj och vänner kan umgås,där man i trygghet kan se sina barn växa upp.

Stora Gatan 5419330 Sigtuna
logo

Mäklarhuset är ett välkänt begrepp för alla som skall sälja eller köpa sin bostad i Sigtuna, Märsta, Rosersberg och den angränsande landsbygden. Vår ambition är att göra det enkelt för dig och genomföra trygga affärer mellan säljare och köpare. Mäklarhuset ligger i topp hela åtta år i rad när det gäller kundnöjdhet enligt Svenskt Kvalitetsindex - 2008 till 2015! Välkommen till det marknadsledande mäklarföretaget i Sigtuna Kommun! Vi erbjuder fri värdering och rådgivning.

Ödmanssonsgatan 226134 Landskrona
logo

Från 30-talets svenska folkhem, genom trångboddhet, industrialisering och bostadskris, fram till dagens digitaliserade bostadsaffär har vi växt till en av landets största mäklarföretag. Idag förmedlar vi bostäder, nyproduktionsprojekt, skog & lantbruk samt kommersiella fastigheter över hela landet. Även om förutsättningar ser betydligt annorlunda ut idag jämfört med på 30-talet så är ambitionen densamma, att hjälpa kunderna till en riktigt bra affär.