Se på karta

bostadsföretag stockholm 

gav 6449 företag inom detta område

Willhem AB

Öppet

Vällingby torg 16265 Vällingby
logo

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, förvaltar och utvecklar hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Idag har vi bostäder i Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Skövde, Stockholm, Trollhättan och Västerås. Vår ägare är Första AP-fonden.

bostadsföretag Sökord

Söker du lägenhet, vi är din privata hyresvärd. Willhem har olika typer av lägen, storlekar & karaktär på boendet.Välkommen att hitta ditt nya hem.

Visa mer

Roslagsbostäder AB

Stängt

Lommarvägen 176152 Norrtälje
logo

Roslagsbostäder - ett hem att längta till. Vi vill att våra kunder ska trivas hos oss. Bra service och personlig kontakt med våra boende är kriterier som har stor betydelse för att skapa trygghet och trivsel inom våra bostadsområden.

Tyresö Bostäder AB

Stängt

Bollmorabacken 1513538 Tyresö
logo

Hyr ut 3400 lägenheter i Tyresö - allt från centrala flerfamiljshus till radhus i natursköna lägen.

Heba Fastighets AB (publ)

Stängt

Timmermansgatan 3111855 Stockholm
logo

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen.

Arne Carlsson Förvaltnings AB

Kaptensgatan 514931 Nynäshamn
logo

Carlsson Förvaltnings AB hyr ut bostäder och lokaler i Nynäshamn. Välkommen att ta kontakt!

Bonava

Lindhagensgatan 7211218 Stockholm
logo

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

Bostadsrätterna

Stängt

Drottninggatan 2511151 Stockholm
logo

En rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar.Bostadsrätternas uppdrag är att genom medlemskap stödja, hjälpa och utbilda de engagerade personer som valts till ett förtroendeuppdrag i en bostadsrättsförening. Vi vill underlätta styrelsearbetet i största möjliga mån och har framgångsrikt hjälpt föreningar med detta sedan 1921. Vi är stolta över att cirka än 9 400 bostadsrättsföreningar är medlemmar hos oss idag.

Ikano Bostad

Landsvägen 5217263 Sundbyberg
logo

Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder.

Solporten Fastighets AB

Stängt

Slottsvägen 316967 Solna
logo

Ett fastighetsbolag i tiden! Erbjuder ett kvalitativt boende i Storstockholm och Enköping. Tveka inte att kontakta oss.

Trifam Fastighets AB

Stängt

Vretensborgsvägen 2812630 Hägersten
logo

Från 1960-talet har bolaget låtit uppföra kontors- och industrifastigheter för egen förvaltning. 2010 började bolaget även bygga bostäder för egen förvaltning. Vår vision är: ”Nöjda hyresgäster i fullt uthyrda hus” Vi erbjuder trygg och rationell fastighetsförvaltning, individuell hyresgästanpassning samt snabb och effektiv fastighetsskötsel. Trifams fastighetsbestånd består av 6 kommersiella fastigheter med en uthyrbar area om c:a 75 000 kvm, en bostadsfastighet om 53 lägenheter samt en projektfastighet. All administration och förvaltning sker i egen regi förutom den tekniska bostadsförvaltningen som sköts av extern entreprenör. Trifam har 8 medarbetare.

SKB

Stängt

(3)

Drottningholmsvägen 32016731 Bromma
logo

SKB är en kooperativ hyresrättsförening med 92000 medlemmar. Med fler än 8 200 lägenheter i huvudstaden och sex kringliggande kommuner inklusive Uppsala, är SKB den största privata hyresrättsaktören i Stockholm. Föreningen bygger och förvaltar bostäder som hyrs ut till medlemmarna i form av kooperativa hyresrätter. SKB är i sin storlek och upplåtelseform, en unik verksamhet som skapar variation på bostadsmarknaden och lägenheterna förmedlas efter turordningsprincip. Välkommen till skb.org

John Mattson Fastighetsföretagen AB

Stängt

Larsbergsvägen 1018139 Lidingö
logo

John Mattson är ett familjeägt fastighetsbolag med bostäder och kommersiella lokaler på Lidingö. Välkommen!

HSB Norra Stor-Stockholm

Vasaplatsen 417757 Järfälla
logo

Focusfastigheten i Malmberget AB

Stockholm 11157 Stockholm
logo

Olov Lindgren AB

Stängt

Drottninggatan 9711360 Stockholm
logo

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. Vi är cirka 90 anställda och förvaltar 113 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Välkommen!

Väsbyhem

Stängt

Centralvägen 119476 Upplands Väsby
logo

Vi vet att ett bra boende är så mycket mer än själva lägenheten. Därför vill vi erbjuda bostadsområden som vi är stolta över och dagligen låta våra hyresgäster märka av vår omtanke. Vi ska vara det självklara valet för både nuvarande och blivande hyresgäster som vill bygga sin framtid i Storstockholm.

Svenska Mäklarhuset Nacka/Saltsjö-Boo

Stängt

Orminge Centrum 13230 Saltsjö-boo
logo

MÄKLARE I NACKA OCH SALTSJÖ-BOOKontakta någon av våra duktiga mäklare i Nacka och Saltsjö-Boo för att förverkliga din bostadsaffär.

Svenska Mäklarhuset Vällingby/Hässelby/Spånga

Stängt

Årevägen 2516261 Vällingby
logo

MÄKLARE VÄLLINGBY, HÄSSELBY OCH SPÅNGADu vill göra en bra bostadsaffär, du vill anlita en mäklare som kan området. Kontakta våra mäklare i mäklare Vällingby, Hässelby och Spånga idag.

Svenska Mäklarhuset Upplands-Bro

Stängt

Torget 2A19630 Kungsängen
logo

MÄKLARE I UPPLANDS-BROKontakta våra duktiga Mäklare i Upplands-Bro redan idag så gör vi din bostadsaffär lyckad.

Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Stängt

Edsbergs Torg 919252 Sollentuna
logo

MÄKLARE I SOLLENTUNAVi menar allvar när vi sätter dig och din bostadsaffär i fokus. Välkommen att kontakta våra mäklare i Sollentuna.

Svenska Mäklarhuset Bromma

Stängt

Bällstavägen 5616872 Bromma
logo

MÄKLARE I BROMMAVi är Brommas största mäklare. Kontakta våra mäklare i Bromma om du vill köpa eller sälja bostad.

Svenska Mäklarhuset Åkersberga/Ljusterö

Stängt

Ljusterövägen 318495 Ljusterö
logo

MÄKLARE I ÅKERSBERGAVi kan området! Vår lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad och vi bryr oss om våra kunder. Välkommen att kontakta våra mäklare i Åkersberga.

Svenska Mäklarhuset Lidingö

Stängt

Herserudsvägen 2218150 Lidingö
logo

MÄKLARE PÅ LIDINGÖGör en bostadsaffär som du blir nöjd med! Ta hjälp av våra duktiga mäklare på Lidingö

Svenska Mäklarhuset Tyresö

Alléplan 713551 Tyresö
logo

MÄKLARE I TYRESÖVåra mäklare i Tyresö har mycket god lokalkännedom för att göra din bostadsaffär lyckad.

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Stängt

Tellusborgsvägen 6912629 Hägersten
logo

MÄKLARE I LILJEHOLMEN OCH HÄGERSTENGör en bostadsaffär som du blir nöjd med! Ta hjälp av våra duktiga mäklare i Liljeholmen och Hägersten redan idag.