Se på karta
Rudbecksgatan 770211 Örebro

1 (1)

Vi erbjuder ca 180 000 kvadratmeter att bo och arbeta på. Vårt gamla familjeföretag svarar för modern fastighetsvård mot bakgrund av tradition och kunnande hos tre generationer – där den fjärde redan finns i organisationen.Vi vill erbjuda bostäder och lokaler som så långt som möjligt är personligt anpassade till hyresgästens livsstil, värderingar och önskemål. När du blir hyresgäst hos oss ser vi det som början på en lång relation. Nöjda hyresgäster är grunden för vårt företag.

Bostadsföretag Sökord

Nygatan 16A70211 Örebro

Vi erbjuder bostäder, kommersiella lokaler och garageplatser i Örebro, anpassade efter modern standard. Med totalt cirka 26 000 kvm under förvaltning är vårt största fokus att våra hyresgäster ska vara lika nöjda som vi är - en grundsyn som vi haft för affärsuppgörelser sedan starten som grosshandel 1890.

Kristinavägen 20B71130 Lindesberg

0

Företaget finns i Lindesberg men välkomnar kunder från Örebro.

Vi hyr ut bostäder och lokaler i Lindesbergs kommun. Lindesbergsbostäder, Libo, har lägenheter för alla, oavsett var i livet du befinner dig. Hem för alla. Hela livet. Vårt motto är god service, bra boendemiljö och personligt bemötande. Varmt välkommen till oss!

Ekersgatan 2670342 Örebro

4 (1)

Vi hyr ut bostäder och lokaler och har ca 240 lägenheter i Örebro och ca 15 i Kumla. Välkommen att kontakta oss.

Räntmästargatan 4770225 Örebro
Ribbingsgatan 1170363 Örebro

5 (2)

Asplunds Fastigheter AB, ett litet enmans byggföretag grundat 1931 av Sven Olof Asplund. Det första byggprojektet i Asplunds historia var en konsum butik i Krylbo och på den vägen är det…

Irisgatan 8070353 Örebro

Välkommen till HSB BRF Slånbäret i Örebro!

Nastagatan 2270227 Örebro

Det som idag är Alvar Petterssons Fastighetsförvaltning AB grundades av Alvar Pettersson 1935. I nuläget förvaltar vi ett 20-tal fastigheter i centrala Örebro, flera av fastigheterna är totalrenoverade de senaste åren. Fastigheterna som ingår i förvaltningen erbjuder stor variation vad gäller byggnadsår, arkitektur, standard mm vilket i sin tur bidrar till en stor bredd i vårt utbud av framförallt lägenheter, men även av butiker och lokaler. Vi på förvaltningen strävar efter att skapa ett trivsamt boende för våra bostadshyresgäster och bra möjligheter att bedriva affärsverksamhet för våra lokal- och butikshyresgäster.

Radiatorvägen 570227 Örebro

Vi är ett familjeföretag som äger och förvaltar ett 20-tal fastigheter i Örebro. Välkommen att kontakta oss!

Hagmarksgatan 56D70280 Örebro

Husherren är ett familjeföretag som äger och förvaltar kommersiella fastigheter för lager, industri, kontor och butiker. Bolaget startades av Leif Carlsson i början av 1990-talet.Företaget ägs av familjen Carlsson. Vi har en liten och flexibel organisation med ca 25 anställda.

Slottsgatan 1970361 Örebro

0

P-G Jönsson Fastigheter AB äger och förvaltar lokaler och bostäder främst i Örebro län. Vi strävar efter att ständigt ligga långt framme när det gäller miljö, funktion och våra hyresgästers trivsel.

Södra allén 970224 Örebro

Ändamålet med verksamheten är att tillhandahålla lägenheter för äldre boende som har anknytning till Örebro. I anslutning till boendet tillhandahålles middag varje dag utom lördagar, samt viss annan service såsom t.ex. tillgång till husläkare.

Hemmansvägen 1070217 Örebro

Besiktning – en naturlig del av en bostadsaffär. Vi utför överlåtelsebesiktningar för både köpare och säljare.