Se på karta
Garverivägen 438690 Färjestaden

Vi erbjuder prisvärda lösningar, snabb och effektiv service, reparation samt installation av vitvaror och värmepumpar. Välkommen!

Storgatan 3938734 Borgholm

5 (1)

Folkets Hus i Borgholm ligger centralt belägen på Storgatan 39 i Borgholm på bekvämt gångavstånd från butiker, hotell, restauranger och vattnet. Förlägg er konferens hos oss och få tillgång till den senaste digitala tekniken. Vi skräddarsyr konceptet efter era önskemål, oavsett om ni är en liten eller stor grupp.

Storgatan 4138734 Borgholm

Rogers Bilel o Service finns med bilverkstad i Färjestaden, Borgholm och Mörbylånga samt en bilreservdelbutik i Kalmar. Alla våra verkstäder är auktoriserade serviceverkstäder och utför både service och bilreparationer på alla sorters bilmärken. Välkommen till oss!

Södra Långgatan 238732 Borgholm
Stagnelius väg 438733 Borgholm

Vi är ett lokalt byggföretag med goda erfarenhet och kunskap inom snickeri, bygg , murning och fasadputs. Vi utför både små och stora arbeten över hela Öland med omnejd.

Verkstadsgatan 638736 Borgholm

Borgholms Skylt & Reklam startades 2002 av Mikael Svensson. Sedan dess har vi hjälpt åtskilliga företag att synas med hjälp av bildekor, skyltar, textiltryck m.m. Välkommen med er förfrågan, liten som stor.

Södra Långgatan 2138732 Borgholm

Varmt välkommen till tandläkare Tomor Gashi och Tandvårdsgruppen i Borgholm. Vi bedriver kirurgi, bygger upp nya bett och hjälper dig i alla led inom allmäntandvården. Har du ont vill vi kunna hjälpa dig samma dag. Har du tandköttsproblem eller får lätt tandsten? Då kan vi erbjuda en kvalificerad behandling som vi är stolta över. Hos oss kan du känna dig trygg med kostnadsberäkningar innan din behandling.

Tullgatan 1438731 Borgholm

AM BARBER SHOP i Borgholm erbjuder vi förstklassiga behandlingar, rakning med kniv, skäggtrimning och klippning.Våra tjänster utförs med högsta omsorg efter ert önskemål.Boka din tid eller drop in!

Storgatan 3C38731 Borgholm

Vaccinera dig smidigt och tryggt mot vanliga sjukdomar hos Vaccinova, vi erbjuder vaccin mot TBE (fästingburen hjärninflammation), Bältros, Säsongsinfluensa, Lunginflammation (Pneumokocker), och Stelkramp.Välkommen på drop-in (i mån av plats). Boka gärna tid för att försäkra er om plats.