borås 

gav 1466 företag inom detta område

Borås Bildemontering AB

Stängt

(3)

Handvävargatan 250730 Brämhult
logo

Borås Bildemontering grundades 1934 och har sedan dess sysslat med återvinning och återanvändning av begagnade bildelar. Välkomna!

Autoverktyg i Borås AB

Viaredsvägen 35D50464 Borås
logo

Vi är specialiserade på försäljning och service av bromsservicemaskiner för tunga samt lätta fordon. Välkommen till oss!

Borås Energi och Miljö AB

Stängt

Västerlånggatan 1050330 Borås
logo

Borås Energi och Miljö tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, fjärrkyla och biogas. Företaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås.

Maskinhjälp AB

Stängt

Gässlösavägen 2050441 Borås
logo

Vi använder maskiner av kända och etablerade märken på marknaden. De är väl utprovade och godkända enligt gällande kvalitets-, miljö- och säkerhetsnormer. Utrustningen nyttjas optimalt och vår maskinpark förnyas ständigt för att behålla en hög kvalitet. Som uthyrare är vi också angelägna om att finna effektiva lösningar som minskar belastningen på miljön och verkar för ett hållbart samhälle.

Betongmästarna i Borås AB

Stormgatan 350464 Borås
logo

Vi utför olika grundläggningsarbeten. Betongarbeten, villagrunder, grundgjutningar m.m. Välkommen att kontakta oss.

Frisk i Praktiken AB

Stängt

Allégatan 3950332 Borås
logo

Vi är välutbildade och har mångårig erfarenhet och erbjuder en behandlingsarsenal med rehabiliteringsträning, akupunktur, elektroterapi, idrottsmedicin, idrottstejpning, McKenzie, Ortopedisk manuell terapi, postoperativ behandling, stötvåg och laser. Vi har Certifierade idrottsmedicinska sjukgymnaster och har ett samarbete med flera olika klubbar bl.a. Borås Basket, IF Elfsborg fotboll och simning, BAIK, Riksidrottsgymnasiet.

BjörkåSecondhand Borås

Stängt

(2.75)

Bergslenagatan 4550630 Borås
logo

Björkåfrihet är en solidaritetsorganisation som arbetar med solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Vi förlänger varors livslängd och det är avgörande för att planeten ska fortsätta vara beboelig.Vi bidrar till en rättvis, hållbar omställning på ett nästintill unikt sätt i vår del av världen. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen.

JustNu - Borås

Stängt

Allégatan 1350332 Borås
logo

JustNu är en tryckerikedja som startade 1971 och finns representerad i hela Sydsverige, från Uppsala till Malmö. Vi fokuserar på personlig service, lokal närvaro och erbjuder helhetslösningar inom tryck. Med fingertoppskänsla och engagemang trycker vi allt från broschyrer, foldrar, kuvert och brevpapper till affischer och roll-ups. Lokal närvaro, personligt bemötande och snabba leveranser är viktiga grundstenar hos JustNu.

Stadsporten i Borås AB

Stängt

Sparregatan 2050336 Borås
logo

Stadsporten äger och förvaltar ca 30 000 kvm bostäder och lokaler belägna i Borås och Ulricehamnsområdet.

Borås Folkhögskola

Solvarvsgatan 450740 Borås
logo

Allas skola! Välkommen till Borås folkhögskola! En mötesplats för människor som vill studera och utvecklas i en miljö rik på kulturell mångfald. Engagemang, aktivitet och eget ansvar är kännetecken för studier på folkhögskola!

FasadEntreprenad i borås ab

Stängt

Ålandsgatan 250441 Borås
logo

Fasadentreprenad i Borås AB drivs av Mikael Karlsson som är fjärde generationens murare. Lång tradition och stor erfarenhet borgar för väl utförda arbeten med hög kvalitet. Inget jobb är varken för stort eller för litet.

Göab - Fönsterputs Borås

Stängt

Hestra Ringväg 50470 Borås
logo

Proffs på fönsterputs. Hjälper privatpersoner, företag - kontor, skyltfönster, villor, lägenheter - Högt som lågt

Sibab Spolservice I Borås AB

Alingsåsvägen 6750467 Borås
logo

Högtryckspoling, slamsugning, rörinspektion med TV-kamera och ledningspositionering. Behöver du hjälp?

Rehab Direkt Borås AB

Stängt

Kindsgatan 150450 Borås
logo

REHAB direkt är en rehabmottagning centralt belägen i Borås som består av legitimeradefysioterapeuter med lång och gedigen erfarenhet av rehabilitering samt assistent/instruktör.Vi är anslutna till Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen vilket innebär atthögkostnads- och frikort gäller för fysioterapi. Patientavgift 100:-Barn under 20 år samt pensionärer över 85 år gratis. Vi tar emot patienter med och utan remiss.

Kungsäters Bärgningstjänst - Vägassistans 24H

Öppet

Ehns gata 1151156 Kinna
logo

Alltid öppet 24-tim om dygnet 7-dagar i veckan till er tjänst.vi utför allt inom bilbärgning, Tungbärgning, Maskinbärgning, Transporter av skrotbilar. #nl#

IF Metall Borås

Stängt

Norrby Tvärgata 350437 Borås
logo

Borås Kontorsmöbler AB

Stängt

Alingsåsvägen 950438 Borås
logo

Borås Kontorsmöbler AB är det självklara valet när du behöver ny eller begagnad inredning till ditt kontor. Med 1500 kvm utställning och lager har vi allt som behövs till kontoret.

Roy Davidsson Golv i Borås KB

Stängt

(5)

Krökling Bondarp 151394 Sparsör
logo

Välkommen att kontakta oss om ni är intresserade av golvbeläggningar, slipningar och våtutrymmen.

Plåt & Tak i Borås AB

Stängt

Kilsundsgatan 750468 Borås
logo

Vårt fokus är kvalitet och nöjda kunder. Vi utför byggnadsplåtslageri såsom vattenavrinning, bandtäckning av tak, plåtgarneringar, tegelbyte, plåtfasader, m.m. Vi vänder oss till Brf, företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Salong Beauty Hair Borås

Stängt

(5)

Lilla Brogatan 19-2150335 Borås
logo

Salong Beauty Hair erbjuder klippning, färgning, slingor och är expert på afrohår! Flätor, dreadlocks, weawing, löshår och rastaflätor är salongens specialité! Salongen sätter ditt hår i centrum, hjälper dig med val av behandlig som passar just din hårtyp, och ger dig tips och råd hur du bäst sköter ditt hår.Ring oss eller kom in i salongen för att boka tid, vi har speciella öppettider lördag och söndag!

Handelsbanken Borås City

Kyrkängsgatan 8B50338 Borås
logo

Claesson Konsult & Värdering AB

Trandaredsgatan 200F50752 Borås
logo

Claesson Konsult & Värdering AB startade sin verksamhet 1971. Vår långa erfarenhet och gedigna referenslista borgar för att du som anlitar oss får bästa support. Vi sätter oberoende värden!

Borås kommuns Parkerings AB

Stängt

Bryggaregatan 19-2150338 Borås
logo
0