Se på karta

bokförlag 

gav 4169 företag inom detta område

TB Ignell AB / Vävmagasinet

Sparrisvägen 658276 Linköping
logo

Stiftelsen Bokförlaget Thales

Box 10405 Stockholm
logo

Arkiv förlag & tidskrift

Stora gråbrödersgatan 17A22222 Lund
logo

Arkiv förlag ger ut facklitteratur inom bland annat samhällsvetenskap och historia.

Gleerups Utbildning AB

Hans Michelsensgatan 921120 Malmö

Kosta Bokhandel, Book & Toys

Stora vägen 7736543 Kosta
logo

Kosta Förlag är ett bokförlag som specialiserar sig på det vi kallar livets goda.

Ekerlids Förlag AB

Tegnérgatan 3711161 Stockholm
logo

Affärsböcker, ledarskapsböcker, politik, memoarer och biografier. Även uppdragsutgivning i samarbete med företag, organisationer och privatpersoner.

Gidlunds Förlag

Örlinge 11173399 Möklinta
logo

Sedan starten 1968 har Gidlunds förlag publicerat över tusen titlar. För närvarande ger vi ut ett trettiotal titlar per år, med tonvikt på humaniora. Välkommen att bekanta dig med vår utgivning! Böckerna köper du i bokhandeln.

Natur & Kultur

Linnégatan 87A11523 Stockholm
logo

Natur & Kultur är en affärsdrivande stiftelse. Vi har inget ägarkapital som ropar på maximal avkastning och vi slipper tumma på våra principer, trots en nyckfull marknad. I stället vägleds vi av urkundens idéer och vårt överskott går tillbaka till verksamheten. Den enda utdelning som sker är den som kommer samhället till godo. Det hindrar inte att vi driver sunda affärer. Tvärtom, vårt uppdrag kräver resurser.

Svenska Förläggareföreningen

Kungstensgatan 3811359 Stockholm
logo

Vi är de svenska bokförlagens branschorganisation. Våra medlemmar är bokförlag med en utgivning över alla genrer och format.

Berghs Förlag AB

Tegelbergsvägen 3116866 Bromma
logo

Vi erbjuder pekböcker, bilderböcker, ungdomsböcker, faktaböcker och mycket mer. Kvalitetsinriktad utgivning för barn och ungdom.

Bokförlaget h:ström - Text & Kultur

Skiftesvägen 690354 Umeå
logo

Bokförlaget h:ström - Text & Kultur utger god skönlitteratur och humaniora. Sedan starten 2000 har vi publicerat över 300 volymer. Våra böcker kan köpas från välsorterade bokhandlare och från vår webbplats: #nl#http://forlag.hstrom.se #nl#

GotlandsBoken AB

Bingebygatan 1162141 Visby
logo

Föremålet för bolagets verksamhet är att främja utgivning och distribution av böcker och andra media och därmed förenlig verksamhet.Förlagets utgivning skall ha en gotländsk anknytning och sikta till en hög litterär kvalitet. Utgivningen skall marknadsföras inte bara på Gotland utan i hela landet.

Åsas Firma

Storgatan 1282443 Hudiksvall
logo

Jag heter Åsa Jägergård och arbetar som grafisk formgivare och illustratör.

Exist Nu AB - Kristina Bähr

(5)

Ågatan 61A58222 Linköping
logo

Exist Nu AB arbetar med att stärka chefer och ledare i sina möten med medarbetare och utmaningar på jobbet. Ledarskap börjar med ansvar, medvetenhet och mänskliga möten. Mitt bidrag till världen är att skapa självmedvetenhet, självkontroll och förståelse för sig själv och andra. Det skaparlärande.Chefer och ledare med självkännedom kan lättare se och analysera sitt eget och andras perspektiv - i er gemensamma arbetsmiljö.Föreläsningar kring psykisk hälsa, ledarskap, elevhälsa.

Facit Förlags AB

Malmö
logo

Vad är dina frimärken värda? Med rätt Facitbok i handen får du aktuella priser på samtliga utgivna frimärken. Välkomna!

Skrivsand AB / House of Bella's Kurser

Korsbjär 943296 Åskloster
logo

Vi löser uppdrag i hela Danmark och Sverige och har många års erfarenhet inom ledarutveckling, organisationsutveckling, rekrytering, utbidning och kurser, kommunikation, media, pressbearbetning, digital och grafisk design, reklam och marknadsföring. Våra kunder är såväl inom offentliga verksamheter om större och mindre privata verksamheter i olika områden.

Sann Anda Förlag KB

Box 16717 Bromma
logo

Sann Anda Förlag erbjuder andlig litteratur, retreat och personlig vägledning. Böckerna är förmedlade via Anna Berg och ger oss redskap i den turbulenta tid vi lever i, så att vi når en optimal personlig och andlig utveckling. Vi möter Jesus, Maria och Maria Magdalena. Många har fått hjälp genom de råd och starka transformerande energier som böckerna innehåller. Vi arrangerar andliga retreat i Italien, Frankrike, England och Sverige. Anna leder även seminarier och ger personlig vägledning. Tack!

Unestål Education AB

Hagalundsvägen 470230 Örebro
logo

Hos Unestål Education fd (Skandinaviska Ledarhögskolan) med 40 års erfarenheter hittar du högklassiga och specialanpassade utbildningar både till dig som är företagare som månar om din personal, privatperson som vill uppnå sin bästa potential och organisationer som driver viktiga frågor •Det växande populära yrket Business Coach med enda renodlade certifierande utbildningen •Verksamhets coach lockar fler som vill ge sina anställda bästa förutsättningarna att må bättre på jobbet •NLP - Du lär dig få svart bälte i kommunikation som kan appliceras på alla områden i livet. •Hantera livet med att omvandla stress till självledarskap •Mental Träning ger dig allt för att hitta rätt fokus och målbild. •Hypnos som efterfrågas inom olika vårdyrken

Ardacapo

Granstigen 191831 Sävar

Publius BekännelseFörsta boken i en bokserie på sex böcker inom genren historisk fiction som utspelar sig under åren 1940 - 45. Under historiens gång vaknar övernaturliga krafter till liv och en jakt efter skapelsens fullbordan tar sin början. Under historiens gång får vi träff ett antal karaktärer och följa deras liv fram till Armageddon, våren 1945 i Berlin.

Sanoma Utbildning

Rosenlundsgatan 5411863 Stockholm
logo

Sanoma Utbildning har en omfattande utgivning mot universitet, högskola och näringsliv. Här får du tips och information om nya böcker och evenemang.

Kartbutiken / Kartförlaget 1985 AB

Mäster samuelsgatan 5411121 Stockholm

Risbergs Information & Media AB

Wasséns väg 345155 Uddevalla
logo

Risbergs startade 1964 som ett traditionellt arkoffsettryckeri. I början av 2000-talet inledde Risbergs och varumärket Adbox, grundat årtiondet innan, ett samarbete med varandra. Dagens RisbergsAdbox är ett modernt mediaföretag med tryckeri och bokbinderi i Uddevalla och det innovativa boxsystemet i Göteborg. Geografiskt beläget i Västsverige men mitt i den grafiska branschen. Våra kunder är allt från reklambyråer till enmansföretag och stora internationella koncerner, i Sverige och Europa.

GIFAB

Industrigatan 1828832 Vinslöv

GIFAB är verksamt i Vinslöv, 10 km från Hässleholm mot Kristianstad. Vi strävar mot att vara ett flexibelt fastighetsföretag som ska tillgodose de behov som finns vad gäller boende och lokaler i Vinslöv och Tyringe.

h:ström

Skiftesvägen 690354 Umeå
logo

h:ström - Antikvariat & Bokhandel är ett av Norrlands största antikvariat och bokhandlare. Vi har fokus på skönlitteratur och humaniora, men har böcker inom de flesta genrer. OBSERVERA: vi bedriver i första hand postorderverksamhet och en del böcker i våra kataloger på vår egen webplats och på andra sökmotorer finns inte tillgängliga för omedelbar upphämtning.

Ögonexperterna

Södra vägen 241254 Göteborg
logo

Ögonexperterna har tillhandahållit kvalificerade ögonläkare på ögonmottagningen i Göteborg sedan 1989. Sedan sommaren 2010 finns vi i nyrenoverade, större och ljusare lokaler med vidsträckt utsikt över Heden, mitt i Göteborg. Från senvåren 2015 finns mottagning även på Hönö och Källö-Knippla i Göteborgs norra skärgård.