Om Bojen i Göteborg

Bojen -en verksamhet för barn, ungdomar och föräldrar som upplevt våld i hemmet.Bojen -for children and parents who have experienced domestic violence.

Bojens verksamhet

BOJEN erbjuder psykoedukativa program i kombination med individuella samtal för barn, ungdomar och föräldrar. Grupperna består av 6-8 deltagare med 15 träffar en gång i veckan under en termin. Gruppverksamheten är förlagd efter skoltid så att det ska vara lätt att delta.

Syftet med barnens gruppverksamhet är att de ska få sina behov uppmärksammade och bemötta, och att de ska få redskap att hantera sina svåra upplevelser. Målet är att ge barnen möjlighet att fatta så bra beslut som möjligt för sin egen person, utifrån den ålder de är i.

Parallellt hålls grupper för de våldsutsatta föräldrarna med fokus på föräldraskapet. Syftet är att föräldrarna ska få redskap att förstå och möta sina barns behov, men också möjlighet till bearbetning av egna upplevelser.

Gruppverksamheten är kostnadsfri för Göteborgs invånare, och du kan söka anonymt.

Grundläggande i arbetssättet är ett respektfullt och omsorgsfullt bemötande. Stor vikt läggs vid värdet av att dela erfarenheter med andra som varit med om liknande saker.

BOJEN erbjuder också individuella insatser som Child Parent Psychotherapy för förskolebarn 0-6 år och deras förälder, TF-KBT och annan traumafokuserad samtalskontakt.

Adress: Första Långgatan 22

Hållplats: Järntorget

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bojen i Göteborg Ideell förening, samhällstjänster, Göteborg - 1

Bojen i Göteborg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBojen, Förening För Barn och Ungdomar Som Bevittnat Våld i Hemmet
BolagsformIdeell förening
Datum för upprättande25.01.2007
Org.nr:8024351168
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch88993 Övriga öppna sociala insatser för vuxna

Exekutiva befattningar/Administration