Om Bogården Kök & Vitvaror - ELON

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bogården Kök & Vitvaror - ELON, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

ND Norr AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

22.06.1999

Org.nr:

5565727830

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

150000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5

reviews aboutName

Julia Boman

moreThanAYearAgo

Köpte i somras ett nytt kök av Bogården, det blev Hagaköket med en handtagslös-lucka. Valde Bogården för att dom hade trevligast personal och kunde göra det kök som inte konkurrenterna i stan klarade av. Jag har väldigt höga krav på att det inte får se ut som ett vanligt standardkök och det klarade dom av med bravur. Mycket nöjd över mitt nya kök och rekommenderar alla att köpa där.

Harry Björnestål

moreThanAYearAgo

Köpte kök i sommar. Leverans en vecka efter utsatt datum. Fel höjd, 3 cm högre än överenskommet. Fel Längd, 10cm längre än överenskommet. Skåp över kyl/frys 8cm för högt. Fel skåpinsats i hörnskåpet. Fel mått lucka över ugn/mikro. Fel mått spottlight brädor. Fel gångjärn till skafferi. Två handtag saknades. En spotlight saknades. Första offerten står det Bomankök men det kom ett novaflex kök som är ett sämre kök. I väntan på köket anlitades en elektriker som drog el efter en måttsatt ritning. men eftersom köket och ritningen inte överensstämde måste en del utag flyttas. Drygt 2 månader efter utsatt tid kom dom sista skåpen och spotlightbrädorna. Muntligt fick jag vänta en månad med betalningen (5 sep). Den 5:e september fick jag en ny räkning med ränta och påminnelseavgift. Efter ny kontakt blev det sagt att dom skulle stryka räntan och påminnelse avgiften. 3 veckor senare komen ny räkning med krav på ränta och avgift pluss en ny påminnelseavift. För några år sedan köpte jag nya luckor till sommarstugan. Dom hade också fel mått, men jag trodde i min enfald att det var en engångs händelse men det var det inte. Sammanfattningsvis är Bogården en katastrof.

Anton Fredriksson

moreThanAYearAgo

Är riktigt nöjd med mitt nya kök och vill tacka Bogårdens trevliga personal. Kan starkt rekomendera företaget till er som tänkt byta kök.

Peter Eriksson

moreThanAYearAgo

Har just köpt mitt 3e kök av Bogården. Dom är otroligt proffsiga och sätter verkligen mig som kund i fokus. Även som i det här fallet då det blev ett fel så ordnade dom det direkt utan något tjaffs alls.
Kan verkligen rekomendera dom.