Om Blomster & Kvist Tallparken

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Blomster & Kvist Tallparken, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Blomster & Kvist Tallparken

Carl Adrian Calon Andréasson

mer än ett år sedan

Bästa buketterna i Sölvesborg! Personligheten och fantastiska blomsterarrangemang slår alla andra butiker. Behöver jag en bukett tvivlar jag inte en sekund!

Annchristine Kron

mer än ett år sedan

Hittade Blomster & Kvist på nätet när jag "på distans" ville skicka en sorgbukett till Listerlandet. Den som svarade i telefon tog sig god tid att lyssna på mina önskemål, hjälpte mig fram till ett beslut om "designen" och körde samma dag ut en bukett som mottagarna tyckte var oerhört vacker! (Jag hade gärna sett den...). När det var dags för blommor till begravningen var mitt val av butik självklart. Floristen har om igen verkligen "gjort det lilla extra", både blomsterarrangemanget och servicemässigt. Så långt ifrån löpande band-bemötande som man överhuvudtaget kan komma! Om jag bodde i Sölvesborg, skulle jag sannolikt köra några km ut på landet för att anlita den här butiken i första hand!

Patrik

mer än ett år sedan

Hej!
Varit inne i en ny fräsch butik med massor av blommor. Blomster och kvist gör blomsterarrangemang med en personlig och iögonfallande tusch. Jag är väldigt nöjd med det hon gjorde till mig där hon sedan fick till något utöver det förväntade. Här finns även en mängd hantverk och handgjorda kort.

Emilie Pilthammar

mer än ett år sedan

Alltid ett bra bemötande och fina blommor!

Anne-marie Gottberg

mer än ett år sedan

Med en sån känsla och värme som var i denna blombukett som kom från Blomster och Kvist Tejnabacksvägen 15 Väg 123 vid Tallbarken. Det lilla extra också som satt utanpå buketten . Det var länge sen jag och min man fick en så strålande bukett. Jag vill väldigt gärna rekommendera Blomster och Kvist. Ni blir inte besvikna det lovar vi.