Se på karta
De Geersgatan 7560208 Norrköping

På Blomsterhuset jobbar ett gäng som alla är specialister på olika saker, allt från blommor och binderier till inredning.

Bergslagsvägen 3461730 Skärblacka

Vi är en butik i centrala Skärblacka som erbjuder ett sortiment med allt från en välfylld fräsch snittkyl till härliga krukväxter samt utplanteringsblommor från närodlare. Vi utför personliga Brudbuketter, Begravningsbinderier, Buketter, Planteringar... allt efter Dina önskemål! #nl#Vi hälsar Dig varmt välkommen! #nl#Anna med personal

Norrköping

3 (2)

Skicka blommor genom oss inom Norrköping, Sverige, Världen! Vi förmedlar dina blommor i både glädje och sorg.

Öbonäsvägen 960595 Norrköping

Lövdalen har varit en handelsträdgård sedan 40-talet. I början av 50-talet tog Stig och Ingeborg Johansson över och bedrev bl.a fruktodling och frilandsordning av grönsaker. Efterhand ändrades inriktningen till mer perenner och prydnadsväxter.Hans och Ann-Marie Nilsson tog över verksamheten 1995.

Breda Vägen 1760214 Norrköping

4.25 (4)

Allt kött styckas och packas i vår butik, styckmästaren har mer än 30 års erfarenhet. Manuell chark med allt från italienska läckerheter till inlagd strömming. Varje dag grillar vi kyckling och revbensspjäll samt tillverkar vår egen potatisgratäng. På fredagar har vi After Work dvs en mängd olika färdiglagade maträtter att ta hem. Vi har även matlådor för avhämtning. Välkommen in önskar Pernilla och Johan med personal!

Kungsgatan 3260220 Norrköping
Hollstad gård 260594 Norrköping