Vägbeskrivning

blommor distributör

gav 577 företag
Karta
 • Alboga STOMMEN 10
  52496 LJUNG
  Visa vägbeskrivning
  070-225 35...
  Visa nummer
  Stängt
  Är du en person som gillar blommor och trädgård? Då har du hittat rätt. Alboga Plantskola är ett företag som driver upp sommarblommor och har även ett brett sortiment utav blommor de andra årstiderna också.
 • Centralplan 5
  58571 LJUNGSBRO
  Visa vägbeskrivning
  072-860 58...
  Visa nummer
  Öppet
  I våra handelsbodar finns ett handplockat urval av ätbart, blommor, krukor & sköna ting. Vi fyller handelsbodarna med det lilla extra som ger lågmäldlyx och som passar både trädgården och det inredda rummet.Vi erbjuer även ett brett sortiment av årstidernas blommor samt grönsaker under vår/sommarmånaderna. Blommor och grönsaker från Adolfsnäs Handelsträdgård i Vadstena.Planteringshjälp? Inga problem, prata med oss när du besöker trädgården .
 • Victor hasselblads gata 25
  42131 VÄSTRA FRÖLUNDA
  Visa vägbeskrivning
  031-383 55...
  Visa nummer
  Öppet
  Nordic Green Designs affärsidé är att skapa nya förbättrade miljöer för företag och offentliga miljöer med vatten och natur. Därför hyr vi ut växter med serviceavtal där vi tar hand om dina växter. Vision – Europas ledande leverantör av inredning med design från land och hav. Nordic Green Design- en naturlig del av kontor och offentliga miljöer berikade med viljekraft och arbetsförmåga. Mål – Vackra, stressfria arbetsplatser och miljöer. I samarbete med naturen skapar vi en skön och inspirerande atmosfär där människor är i sitt rätta element. Det stimulerar till framgång och drivkraft. Värderingar – Vi leverar våra tjänster med stort hjärta och passion. Vi motiverar och inspirerar varandra till nytänkande så att vi möter och överträffar våra kunders förväntningar och resultat. Att följa företagets grundvärderingsprinciper är viktigt för oss nyskapande, omtanke och kompetens.
 • Starrbäcksgatan 3
  17274 SUNDBYBERG
  Visa vägbeskrivning
  08-684 040...
  Visa nummer
  Öppet
  Nordic Green Designs affärsidé är att skapa nya förbättrade miljöer för företag och offentliga miljöer med vatten och natur. Därför hyr vi ut växter med serviceavtal där vi tar hand om dina växter. Detta är vårt främsta sociala ansvar! Att ta in det gröna i kombination med vatten och fiskar stimuleras varje människa att må bättre. Oavsett om det gäller patienter på sjukhus som överarbetad kontorspersonal inom näringslivet. Nordic Green Design, med våra erfarna inredare anpassar varje arbetsplats efter behovet av hälsoeffekter samtidigt som att förstärka företagets profilering.
 • Stängselbodavägen 1
  18692 VALLENTUNA
  Visa vägbeskrivning
  010-228 22...
  Visa nummer
  Vi har ett brett produktsortiment av snittblommor, krukväxter, glas och keramik. Blommorna vi säljer kommer främst från vår egen odling i Vallentuna och lokala odlare och trädgårdar, vilket gör att vi alltid kan garantera färska blommor av hög kvalitet.I samband med vårt 100-årsjubileum lanserade vi vårt exklusiva premiumsortiment – 1912. Det är vårt allra finaste sortiment med noga utvalda rosor, liljor, buketter och orkidéer av högsta kvalitet.
 • Österväg 10
  62145 VISBY
  Visa vägbeskrivning
  0498-21 00...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till min butik i Östercentrum (mellan MQ och TGR). Min ambition är att vara den lilla personliga blomsterbutiken i stan men med ett brett utbud. Hos mig får du hjälp med blommor för alla tillfällen - till vardag eller fest, till bröllop eller begravning, oavsett om du är privatperson eller företag. Jag är medlem i EuroFlorist och hjälper dig förmedla blommor över hela Sverige och världen. Hoppas vi ses i butiken framöver!
 • Brödernasgata 2B
  26471 ÖSTRA LJUNGBY
  Visa vägbeskrivning
  0435-211...2
  Visa nummer
  Välkommen till våran blomsterbutik i Östra Ljungby. Hos oss hittar du ett stort urval av exklusiva b… Läs mer
 • Trångsundsvägen 22A
  13552 TYRESÖ
  Visa vägbeskrivning
  070-733 04...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Välkommen! Syster Blom arrangerar blommor på beställning i binderi på Tyresö till bröllop, begravning, event och inredning. Jag erbjuder personlig rådgivning och flexibel service, där fullt fokus läggs på varje uppdrag. Stor omsorg läggs vid att skapa unika dekorationer och alla blommor köps in specifikt för varje tillfälle för att få hög kvalitet och det bästa vad säsongen har att bjuda på.
blommor distributör gav 577 företag