Se på karta
Alboga STOMMEN 1052496 Ljung

Är du en person som gillar blommor och trädgård? Då har du hittat rätt. Alboga Plantskola är ett företag som driver upp sommarblommor och har även ett brett sortiment utav blommor de andra årstiderna också.

Sibyllegatan 2611442 Stockholm

5 (1)

Bloomster är en lite annorlunda blomsteraffär på Östermalm i Stockholm. Vi är mest uppskattade för våra kvalitetsrosor och vackra buketter. Vi erbjuder allt inom blomsterhandel med hög kvalitet, personligt bemötande och stort engagemang. Även bud inom Stockholm.

Storgatan 7236442 Lenhovda

Lagergrens Handelsträdgård!Tulpaner är vår främsta specialitet men vi odlar även andra lökväxter. Hyacinter, Amaryllis, Tete á Tete. Vi odlar också bl.a pelargoner och andra sommarplantor.Vi är ett blomsterproducerande familjeföretag som ligger i Lenhovda i de småländska skogarna. Företaget drivs av Björn och Kent Lagergren tillsammans med anställda, som kan uppgå till ett 40-tal under högsäsong.Varmt välkomna

Vallby Backe 2076292 Rimbo

Handelsträdgård med stort utbud av perenner, buskar, träd, frukt-och bär samt barrväxter. Egen odling av sommarblommor.

Partihandlarvägen 1612044 Årsta

5 (2)

Vi är en snittblomsgrossist. I över 100 år har vi försett Stockholm med alla produkter en blomsteraffär behöver.

Gräfsnäsvägen 644170 Sollebrunn

5 (1)

Kaprifolen den lantliga Blomster/Present butiken "med det lilla extra".

Björkviksvägen 117998 Färentuna

5 (3)

Hos oss hittar du blommor, interiör, träd, buskar, tillbehör och café. Stor egen odling av årstidens blommande krukväxter.

Göteborgsvägen 11946333 Lilla Edet

3.4 (5)

Wäxthuset i Lilla Edet. Vi har kunnig och serviceinriktad personal med en hög kvalité på varor inom hem- och trädgårdsbranschen.

Kvarnabo stationsväg 1944191 Alingsås

Vi är ett grossistföretag som importerar konstväxter och säljer till fackhandel och inredare, sedan 1985. Living Home´s säte är i Kvarnabo, utanför Alingsås, där vi har lager och permanent utställning. Vi lagerför träd från 90 centimeter till 5 meter och vi skräddarsyr leveranser efter era önskemål.

Fasangatan 526471 Östra Ljungby

Välkommen till våran blomsterbutik i Östra Ljungby. Hos oss hittar du ett stort urval av exklusiva blommor med hög kvalitè. Vi distribuerar blommor till alla sorters blomsteraffärer i nordvästra skåne, och erbjuder bland annat textning av kransband i samband med leverans av blommor. #nl# #nl#Ring gärna oss så kan vi hjälpa er på bästa möjliga sätt!

Domnarvsgatan 1016353 Spånga

Nordic Green Designs affärsidé är att skapa nya förbättrade miljöer för företag och offentliga miljöer med vatten och natur. Därför hyr vi ut växter med serviceavtal där vi tar hand om dina växter. Detta är vårt främsta sociala ansvar! Att ta in det gröna i kombination med vatten och fiskar stimuleras varje människa att må bättre. Oavsett om det gäller patienter på sjukhus som överarbetad kontorspersonal inom näringslivet. Nordic Green Design, med våra erfarna inredare anpassar varje arbetsplats efter behovet av hälsoeffekter samtidigt som att förstärka företagets profilering.

Victor hasselblads gata 2542131 Västra Frölunda

Nordic Green Designs affärsidé är att skapa nya förbättrade miljöer för företag och offentliga miljöer med vatten och natur. Därför hyr vi ut växter med serviceavtal där vi tar hand om dina växter. Vision – Europas ledande leverantör av inredning med design från land och hav. Nordic Green Design- en naturlig del av kontor och offentliga miljöer berikade med viljekraft och arbetsförmåga. Mål – Vackra, stressfria arbetsplatser och miljöer. I samarbete med naturen skapar vi en skön och inspirerande atmosfär där människor är i sitt rätta element. Det stimulerar till framgång och drivkraft. Värderingar – Vi leverar våra tjänster med stort hjärta och passion. Vi motiverar och inspirerar varandra till nytänkande så att vi möter och överträffar våra kunders förväntningar och resultat. Att följa företagets grundvärderingsprinciper är viktigt för oss nyskapande, omtanke och kompetens.

Hammarvägen 1923237 Arlöv

Nordic Green Design – När du vill ha en förändring! Inspirerande inredning från land och hav Nytt och spännande inom växtinredning Unika lösningar med produkter för gröna och marina miljöer Totala växtinredningsleverantören Egen produktutveckling – industridesigner Erfarna inredare från branschen Långvariga och starka kundrelationer – referenser Samarbetspart med Europas ledande krukor o växtleverantör Partner med ledande designern och tillverkaren av växtmöbler Lång erfarenhet inom branschen Akvarieleasing AB som stark finansiell delägare Geografisk täckning Långsiktigt tillförande värde Forum för kommunikation, branschmöten, utbildning och nätverkande

Tönnersjö 46630597 Eldsberga

Välkommen till Tönnersjö Trädgård! Här finner du ca 11 000 kvm växthus.Svenskodlande kvalitetsblommor för din balkong och trädgård.

Nynäsvägen 2414940 Nynäshamn

Den personliga butiken med service utöver det vanliga!Våra specialiteter är brudbuketter och sorgbinderier. Vi är anslutna till Euroflorist och Interflora.

Bassänggatan 641502 Göteborg

5 (2)

Vi skapar en trivsammare miljö på platser där du arbetar, reser & bor.

Skönningared 51544694 Skepplanda

5 (1)

We are producing spring and summer plants for outdoor use in garden. In assortment we have about 40 different cultures and all most 20 kitchen herbs. The products are delivered to flowers shops to wholesales dealers.

Malvavägen 324756 Dalby

Malva by Malin, som drivs av mig, Malin Vestin, arbetar med formgivning, rådgivning och skötsel av trädgårdar. Jag har ett stort intresse för färg, form och skapande av gröna miljöer som är till nytta för både människor och djur.

Skolvägen 669234 Kumla

"Djur & Trädgårdsbutik vi har de mesta inom buketter, planteringar & trädgårdsväxter även djur produkter och foder!"

Storgatan 8495331 Haparanda

Din personliga blomsterbutik I hjärtat av Haparanda. Vi utför alla typer av binderier för livets alla tillfällen. Vi levererar blombud. Vi är också ombud åt interflora. Se oss och kontakta oss på norrblomsterhaparanda på instagram och norrblomster på Facebook.

Falköpingsvägen 756533 Mullsjö

Välkommen till Mullsjö Blomsterverkstad! Den lilla butiken med det stora engagemanget. Att hjälpa dig som kund med dina önskemål är våran prioritering och med hjälp av våran kunskap och service kommer vi tillgodose de.

Kungsgårdsvägen 4090355 Umeå

Florist och snittblomsodlare med Studio i Umeå. Liv Bladh arbetar skulpturalt och måleriskt med växter. Med kultiverad och vild flora gestaltar hon stämning och känsla. Västerbotten är hennes palett. Mycket odlas i min trädgård. Naturens skönhet och dess förmåga att trösta eller fira är djupt rotad i oss människor. Jag gestaltar människors stora och små stunder med växter och hjälper dem att uttrycka sig när det är svårt att hitta ord eller när en stund ska förgyllas.