Se på karta

blommor, växter - grossist, producent 

gav 789 företag inom detta område

Blommor och Jord

Stängt

Alboga STOMMEN 1052496 Ljung
logo

Är du en person som gillar blommor och trädgård? Då har du hittat rätt. Alboga Plantskola är ett företag som driver upp sommarblommor och har även ett brett sortiment utav blommor de andra årstiderna också.

Sweed Björn Höjrup AB

Höjatorpsvägen 10626293 Ängelholm
logo

Bloomster Stockholm

Stängt

(5)

Sibyllegatan 2611442 Stockholm
logo

Bloomster erbjuder allt inom blomsterhandel med hög kvalitet, personligt bemötande och stort engagemang. Även bud inom Stockholm.

Lagergrens Handelsträdgård, AB

Stängt

Storgatan 7236442 Lenhovda
logo

Lagergrens Handelsträdgård!Tulpaner är vår främsta specialitet men vi odlar även andra lökväxter. Hyacinter, Amaryllis, Tete á Tete. Vi odlar också bl.a pelargoner och andra sommarplantor.Vi är ett blomsterproducerande familjeföretag som ligger i Lenhovda i de småländska skogarna. Företaget drivs av Björn och Kent Lagergren tillsammans med anställda, som kan uppgå till ett 40-tal under högsäsong.Varmt välkomna

Wallby Trädgård

Stängt

Vallby Backe 2076292 Rimbo
logo

Handelsträdgård med stort utbud av perenner, buskar, träd, frukt-och bär samt barrväxter. Egen odling av sommarblommor.

Mälarhöjdens Blommor AB

Stängt

Hägerstensvägen 33412941 Hägersten

Stefan Eriksson & Eva Eriksson heter vi som har den stora glädjen att driva Mälarhöjdensblommor, vi är även mor & son. Vi har lång branschvana från så väl traditionella blomsteraffärer som från handelsträdgård.

Florahallen i Årsta AB

Stängt

(5)

Partihandlarvägen 1612044 Årsta
logo

Vi är en snittblomsgrossist. I över 100 år har vi försett Stockholm med alla produkter en blomsteraffär behöver.

Kaprifolen i Sollebrunn

Stängt

(5)

Gräfsnäsvägen 644170 Sollebrunn
logo

Kaprifolen den lantliga Blomster/Present butiken "med det lilla extra".

Gustavshill Handelsträdgård AB

Stängt

(5)

Björkviksvägen 117998 Färentuna
logo

Hos oss hittar du blommor, interiör, träd, buskar, tillbehör och café. Stor egen odling av årstidens blommande krukväxter.

Wäxthuset

Stängt

(3.4)

Göteborgsvägen 11946333 Lilla Edet
logo

Wäxthuset i Lilla Edet. Vi har kunnig och serviceinriktad personal med en hög kvalité på varor inom hem- och trädgårdsbranschen.

Mullsjö Blomsterverkstad AB

Stängt

Falköpingsvägen 756533 Mullsjö
logo

Välkommen till Mullsjö Blomsterverkstad! Den lilla butiken med det stora engagemanget. Att hjälpa dig som kund med dina önskemål är våran prioritering och med hjälp av våran kunskap och service kommer vi tillgodose de.

Living Home AB

Kvarnabo stationsväg 1944191 Alingsås
logo

Vi är ett grossistföretag som importerar konstväxter och säljer till fackhandel och inredare, sedan 1985. Living Home´s säte är i Kvarnabo, utanför Alingsås, där vi har lager och permanent utställning. Vi lagerför träd från 90 centimeter till 5 meter och vi skräddarsyr leveranser efter era önskemål.

NGD Nordic Green Design AB

Stängt

Domnarvsgatan 1016353 Spånga
logo

Nordic Green Designs affärsidé är att skapa nya förbättrade miljöer för företag och offentliga miljöer med vatten och natur. Därför hyr vi ut växter med serviceavtal där vi tar hand om dina växter. Detta är vårt främsta sociala ansvar! Att ta in det gröna i kombination med vatten och fiskar stimuleras varje människa att må bättre. Oavsett om det gäller patienter på sjukhus som överarbetad kontorspersonal inom näringslivet. Nordic Green Design, med våra erfarna inredare anpassar varje arbetsplats efter behovet av hälsoeffekter samtidigt som att förstärka företagets profilering.

NGD Nordic Green Design AB

Stängt

Victor hasselblads gata 2542131 Västra Frölunda
logo

Nordic Green Designs affärsidé är att skapa nya förbättrade miljöer för företag och offentliga miljöer med vatten och natur. Därför hyr vi ut växter med serviceavtal där vi tar hand om dina växter. Vision – Europas ledande leverantör av inredning med design från land och hav. Nordic Green Design- en naturlig del av kontor och offentliga miljöer berikade med viljekraft och arbetsförmåga. Mål – Vackra, stressfria arbetsplatser och miljöer. I samarbete med naturen skapar vi en skön och inspirerande atmosfär där människor är i sitt rätta element. Det stimulerar till framgång och drivkraft. Värderingar – Vi leverar våra tjänster med stort hjärta och passion. Vi motiverar och inspirerar varandra till nytänkande så att vi möter och överträffar våra kunders förväntningar och resultat. Att följa företagets grundvärderingsprinciper är viktigt för oss nyskapande, omtanke och kompetens.

NGD Nordic Green Design AB

Stängt

Hammarvägen 1923237 Arlöv
logo

Nordic Green Design – När du vill ha en förändring! Inspirerande inredning från land och hav Nytt och spännande inom växtinredning Unika lösningar med produkter för gröna och marina miljöer Totala växtinredningsleverantören Egen produktutveckling – industridesigner Erfarna inredare från branschen Långvariga och starka kundrelationer – referenser Samarbetspart med Europas ledande krukor o växtleverantör Partner med ledande designern och tillverkaren av växtmöbler Lång erfarenhet inom branschen Akvarieleasing AB som stark finansiell delägare Geografisk täckning Långsiktigt tillförande värde Forum för kommunikation, branschmöten, utbildning och nätverkande

Tönnersjö Trädgård AB

Tönnersjö 46630597 Eldsberga
logo

Välkommen till Tönnersjö Trädgård! Här finner du ca 11 000 kvm växthus.Svenskodlande kvalitetsblommor för din balkong och trädgård.

Blomsterexpressen Håkan Svensson

Fasangatan 526471 Östra Ljungby
logo

Välkommen till våran blomsterbutik i Östra Ljungby. Hos oss hittar du ett stort urval av exklusiva blommor med hög kvalitè. Vi distribuerar blommor till alla sorters blomsteraffärer i nordvästra skåne, och erbjuder bland annat textning av kransband i samband med leverans av blommor. #nl# #nl#Ring gärna oss så kan vi hjälpa er på bästa möjliga sätt!

APH Svenska, AB

Stenåldersgatan 1421376 Malmö
logo

Blomstergrossisten i Malmö

Stängt

Stenåldersgatan 1421376 Malmö
logo

Blomstersnäckan AB

Stängt

Nynäsvägen 2414940 Nynäshamn
logo

Den personliga butiken med service utöver det vanliga!Våra specialiteter är brudbuketter och sorgbinderier. Vi är anslutna till Euroflorist och Interflora.

Blomstergrossisten i Västerås AB

Stängt

Tunbytorpsgatan 2972137 Västerås
logo

Oasen Blommor o Design

Stängt

Karolinervägen 19 Duved83751 Duved
logo

Välkommen till Oasen Blommor o Design, din lokala blomsterhandel och presentbutik. Vi är stolta över att erbjuda en stor variation av färska blommor, växter, och presentartiklar för alla tillfällen.

VEAB Mark & Trädgård AB

(5)

Bassänggatan 641502 Göteborg
logo

Vi skapar en trivsammare miljö på platser där du arbetar, reser & bor.

Thunbergs Trädgårdsmästeri AB

(5)

Skönningared 51544694 Skepplanda
logo

We are producing spring and summer plants for outdoor use in garden. In assortment we have about 40 different cultures and all most 20 kitchen herbs. The products are delivered to flowers shops to wholesales dealers.

Blomobox Emporia

Stängt

Hyllie Boulevard 1921532 Malmö
logo

Blomsterhandel där vi tar oss tiden att binda din fantastiska bukett. Eller varför inte välja vårt hållbara alternativ där rosboxar står i långa rader. Håller i 1-3 år!

0