Om företaget

Kvalitetsinramning av bl.a konst,broderier, textilier, foton, objekt, speglar. Försäljning av konst, lokalt hantverk, material till akvarellmålning m.m.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-366 06...
Adress

Karlsborgsvägen 7

59376 Blackstad


Mer information

Öppettider

Öppet

10:00 - 17:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Kvalitetsinramning av bl.a konst,broderier, textilier, foton, objekt, speglar. Försäljning av konst, lokalt hantverk, material till akvarellmålning m.m.

Att rama in är en konst i sig

Professionellt utförda konstinramningar ger konsten ett extra lyft. De säkrar också att målningen, litografin, fotot eller föremålet inte förstörs. Vi kan ge kreativa förslag och skapar inramningar som framhäver tavlan och motivet på bästa sätt. Det ger konsten en yttre skönhet och för dig som kund en garanti för god kvalitet.

Vad är Blackstad Rambutik?

År 1968 startade Gerd och Börje Gunnarsson en snickeriverkstad i Blackstad. Där tillverkades bland annat köksinredningar och fönster. Några år senare kom en av ortens konstnärer och ville ha hjälp med att tillverka en enkel trävit ramlist, och på den vägen fortsatte det… Snickeriet blev till en ramverkstad, Gunnarssons Inramningar. År 2004 tog jag, ElsieMarie Pihl över verksamheten och bytte så småningom 2007 namn till Blackstad Rambutik. I Maj 2008 fick vi 1:a pris i SM i konstinramning och i Februari 2016 kammade vi hem en 2:a plats i SM i konstinramning/juryns val.Fantastiskt roligt! Nu kan vi även lägga till att vi ElsieMarie/Mia och Annika är godkända Gesäller i Konstinramning sen Oktober 2016. Nu väntar vi bara på att vi ska få våra Gesällbrev, vilket tyvärr kan ta lite tid, men det ska bli så roligt att få sätta upp dem på väggen i Rambutiken.

Vår butik

I butiken kan vi erbjuda ett mycket brett urval av både ramar och passepartouter. Du kan också välja mellan flera olika tavelglas. Till dina mest värdefulla objekt finns tavelglas med 99 % UV-skydd. Här hittar Du även det mest exklusiva, handlagda ramar i äkta bladguld. Vi använder oss bara av de bästa materialen som finns på marknaden, så Du kan känna dig trygg när du lämnar in dina arbeten hos oss. Vi hjälper dig med tips och råd så att din inramning skyddas på bästa sätt och får den bästa estetiska utformningen.

Var rädd om din konst

Konst som är inramad från sekelskiftet och fram till början/mitten/slutet av 1980-talet bör du vara lite mer uppmärksam på. Under denna period började man använda papper av träråvara vid inramningsarbeten, vilket medförde att den inramade bilden utsattes för en nedbrytningsprocess. Säkra tecken på felaktig inramning är gulnad passepartout men mörk snittyta eller bruna fläckar och missfärgningar på bild och passepartout. Upptäcker du sådan förändring på din konst är det hög tid att låta oss byta ut inramningsmaterialet och eventuellt även ramen, för ett helt nytt intryck. Vi kan även förmedla kontakt med papperskonservator.

I vår verkstad utför vi bland annat följande arbeten:

- Inramning av konst i olika tekniker och former.

- Uppspänning av dukar och fotocanvas.

- Inramning av foton.

- Inramning av broderier och andra textilier.

- Objektsinramningar med t.ex. sporttröjor, medaljer, klädesplagg, skor och andra kära ägodelar m.m.

- Renovering av äldre inramningar.

Blackstad Rambutiks utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0703660671

07-036 606 71

070-366 06 71

0703-66 06 71

070-3660671