Om Blåsuts Trafikskola

Blåsuts Trafikskola ligger vid Blåsuts Tunnelbana och är specialiserade på B utbildning. Vi anpassar alltid utbildningen individuellt för att den skall passa just dig på bästa sätt. På Blåsuts Trafikskola är vi specialiserade på intensivkurser, traditionell körkortsutbildning och riskettankurser.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Blåsuts Trafikskola, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Blåsuts Trafikskola

John Smith

mer än ett år sedan

Patrik är ägare av bilskolan, och tar stort ansvar för oss elever. Och det blir sällan missförstånd.Han är punktlig, förklarar lätt det svåra- och vill verkligen att man ska klara av allt till uppkörningen. Rent och snyggt i lokalen. Jag rekommenderar starkt!

Pirkko Kaarto

mer än ett år sedan

Jag bytte till Blåsuts Trafikskola efter att ha varit missnöjd med min första körskola. 
Vilken kontrast!! det var som dag och natt! Min förra lärare skrek och gjorde mig ledsen så jag ville ge upp. 
men Sherko trodde på mig från dag 1, Vilket jag är så tacksam över. 
Sherko är den bästa! Jag är Verkligen JÄTTE NÖJD med blåsuts trafikskola. Fantastiskt bra bemötande varje gång från alla på trafikskolan. Alltid lätt att ringa och dom fixade jätte bra med tiderna. Jag körde med Sherko. Jag längtade verkligen till varje körlektion med Sherko för Varje lektion var lärorik och utformad individuellt efter min körförmåga och mot mina mål. Tack vare fantastiska Sherko som stöttade mig och gav mig mycket bra råd i trafiken så Klarade jag uppkörningen på första gången i Farsta. Rekommenderar verkligen Sherko han är lugn, han är bra på att förklara, han gör så att lektionen är rolig och man lär sig så mycket. Jag hade inte kört mycket alls innan, så kan säga att jag började från noll. tog ca 35 lektioner och kan varmt rekommendera att man tar dubbla lektioner för man lär sig så mycket mer. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka denna fantastiska trafikskola. Är så otroligt glad och nöjd. Tusen tack från mitt hjärta <3 / Linda

Jemima Garcia

mer än ett år sedan

Har aldrig varit med om något liknade!! Skulle övningsköra med en ny lärare jag aldrig träffat, hon börjar inte ens med att presentera sig eller välkomna en ny elev. Hon var både otålmodig och otrevlig vilket gav mig en väldigt dålig känsla under lektionen. När hon ville få något sagt kändes hon väldigt opedagogisk och verkade inte ha någon typ av förståelse gällande situationerna. Tyvärr det blir inga fler körlektioner hos er!

Svar från företaget

Hej Jemima! Hos oss har du som elev möjlighet att byta till en annan lärare ifall personkemin inte stämmer.

lunkan Lundstrom

mer än ett år sedan

bokade risk 1. och var på den sen och bokade första lektionen och träffade patric trafikskolechefen. och han förklarade bra och jag kommer att boka in fler lektioner.har även varit med på teorilektioner gratis med en kille som heter mattias jätte bra kille som lär mig hur jag ska betee mig i trafiken. med regler,vägmärken,placering m.m. trevlig personal också Nena i receptionen är trevlig.och jätte glad kvinna. rena och fräscha lokaler nära blåsuts tunnelbana station.