Om Blå Caféet

Beläget i hjärtat av Lomma på Malmövägen 2, har Blå Caféet stolt betjänat samhället sedan 2005 med sin restaurang- och caféverksamhet. Detta är mer än bara en matdestination; det är en plats där smaker, omsorg och kvalitet kommer i första hand. Med en varm och inbjudande atmosfär, serverar Blå Caféet en underbar blandning av läckra måltider och uppfriskande drycker och skapar en oförglömlig upplevelse för varje gäst.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Blå Caféet, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnParadisäpplet AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.11.2005
Org.nr:5566910302
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Ove Einar LindeOrdförande
Per Ove Mathias LindeLedamot
Ove Einar LindeLedamot
Lisbeth Anita Ingegerd LindeSuppleant
Per Magnus Lennart LarssonRevisor

Omdömen om Blå Caféet

Daniel

mer än ett år sedan

Så god mat, så svenskt det någonsin kan bli, underbar personal och fantastisk havsutsikt !! Trevlig onsdags dans som ren bonus på det redan perfekta !! Upplev Blå Cafe och du blir stamgäst, jag garanterar !!

Stass

mer än ett år sedan

Den nya ägarinnan är mycket trevlig och lagar god mat. Ett litet minus bara är att det mesta är stekt och inte så mycket ex sallad, men potatisen kan man väl skala själv, det blir godare. Fin utsikt och rara människor dock. Och fika är jättebra.

veg-4evvah

mer än ett år sedan

De använder köttbuljong i den vegetariska maten! sjukt omoraliskt och kallt gjort, hörde dem klanka ner på en tjej som hade rosa hår och de kunde inte ens ge ett glas vatten till en liten pojke på max 5 år en varm sommardag.

Svar från företaget

illa att du vill smutskasta oss. har aldrig haft bulljong under mina tre år i lokalen. vi använder fond. men aldrig någonsinn i kalla såser. så vill du gå på oss med dessa låga anklagelser tycker jag synd om dej. mvh ina m personal

Anonym användare

mer än ett år sedan

Som sagt. mycket bättre än för ett år sedan men fortfarande en typ av korvkioskmat men till restaurangpris.
Denna gången var det dock absolut ätbart och väldigt gott men alldeles för dyrt. 129:- för en fryst panerad snitzel är 40-50 kronor för dyrt.

Äter gärna fler gånger fast det kanske dröjer ett år igen då det hade förbättrats 300% sen jag sist åt där men då var den nya trevliga ägarinnan alldeles ny. Om ett år är det kanske värt dubbla priset om det förbättras i samma takt. Nu betalar man kanske en del för en ganska mysig miljö med utsikt över havet en kall vinterdag med jätteskön värme i uterummet.

Kör på i denna stilen men sänk priset 30-40% på "ala carten" (snälla kalla den inte så) så ligger ni bra till eller ta hjälp av en erfaren kock för det där extra och GÖR en riktig ala carte värt namnet.. Stället har potential på många sätt så kör på..Ett nytt kök samt en vidareutbildning av kocken :) hade underlättat då stället säkert besöks av folk som gärna betalar men då ska det vara värt det.

OLLE

mer än ett år sedan

SNÅLT TILLTAGNA PORTIONER MED KALL PULVERBEARNAISE, SCHASKIGT!

Svar från företaget

Som anställd vid blåcafeét kan jag med gläje berätta att vi inte serverar varken korv eller pulverbeanaise. Vi gör vår egna beanaise så tyvärr är din information felaktig.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04041330004-041 33 00040-41 33 000404-133 00073971899507-397 189 95073-971 89 950739-71 89 95073-9718995