Se på karta

blästring 

gav 345 företag inom detta område

Blästrings AB

Bruttovägen 817543 Järfälla
logo

Med modern utrustning i stora lokaler utför vi arbeten inom blästring och industrilackering. Även tjänster på plats hos kund.

Specialrengöringar på Gotland

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Vi på Specialrengöringar Gotland hjälper kunder när de stöter på olika rengöringsproblem. Det kan handla om sanering efter fåglar, fasadtvätt, sopkärlstvätt eller avlopps- eller mögelsanering. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi levererar alltid den bästa kvalitén på arbeten som utförs. Vi kan lova att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta oss redan idag.

Sytab, Svensk Ytbehandling AB

Nya Ågatan 2177750 Smedjebacken
logo

Professionell industrimålning med fokus på kvalité och hållbarhet.

Bergsprängning stockholm

Transportvägen 911743 Stockholm
logo

Gnesta Bergbyggare AB har en bred kompetens inom bergbyggnation. Vi utför allt inom branschen och erbjuder helhetslösningar åt våra kunder. Våra kunder är såväl privatpersoner som små och stora företag - välkomna att kontakta oss för offert eller om ni har några frågor.

Säffle Varmförzinkning AB

Säterivägen 3266130 Säffle
logo

Varmförzinkning , Förzinkning , Målning ,Ytbehandling , Blästring , Ytbeläggning

Betonghåltagarna Patrick Malmqvist I Huskvarna AB

Tenhultsvägen 5256142 Huskvarna
logo

Vi på Betonghåltagarna säger ibland att vi verkar i den moderna stenåldern. I alla kulturer har det alltid funnits behov av att göra hål i hårda saker. Små hål, stora hål och allt där emellan. Samma uppgift som vi ställs inför varje dag. Den tekniska utvecklingen i vår bransch har accelererat de senaste åren. Det vet vi om någon, för det är vi som lett den utvecklingen. Men en sak förändras inte: Våra kunder ska alltid känna att vi levererar kvalitet rakt igenom i allt vi gör.

JTT TrådgnistTeknik AB

Norra nissastigen 2533331 Smålandsstenar
logo

JTT Trådgnistteknik är specialiserat på skärande bearbetning där det ställs höga krav på både resultat och snabbhet. Med bland annat trådgnistning och precisionsvattenskärning producerar vi allt från små mikrodetaljer till avancerade detaljer klara för att användas i bland annat verktygstillverkning. Vår erfarenhet, maskinpark och kunskap gör att vi räknas till de bästa i branschen.

ITAB Ytbehandling / Lackering

Hjalmars väg 246450 Dals Rostock
logo

Vi är ett företag med över 30 års erfarenhet inom blästring och lackering. Vi blästrar och lackerar bland annat Lastbilsbyggnationer, Lastbilshytter, Lastbilschassien, Bussar, Tyngre maskiner, Personbilar, stora och små Stålkonstruktioner.

Källsby Gård HB

Källsby gård 877696 Dala-husby
logo

Ståhls Blästring AB

Kjellssons väg 1323254 Åkarp
logo

Allt inom blästring 35 års erfarenhet. Balkongrenoveringar, fasader, staket mm. Vi utför alla typer av blästringsuppdrag. Vi välkomnar kunder från hela Skåne!

Curtiss-Wright Surface Technologies AB

Kungsörsvägen 6073247 Arboga
logo

We offer our customers a single source solution and point of contact for all their surface treatments, supporting their requirements through our global network of over 70 worldwide facilities and on-site field teams, improving and reducing turnaround times and costs. #nl#

Ostkustens Rostskyddsmåleri AB

Torsåsgatan 939239 Kalmar
logo

Välkommen till Ostkustens Rostskyddsmåleri. Vi är ett företag med kapacitet att ta emot stora volymer! Här rostskyddsbehandlas små till stora detaljer i järn eller stål till exempel fälgar, grindar, element eller stålbalkar till byggindustrin, containers, lastbilar, båtar etc. Tack vare våra stora utrymmen kan vi ta emot större objekt men även mindre. Vi målar och blästrar utefter era önskemål, kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar!

Värsjö Lack & Mek AB

Vittsjövägen 1328674 Skånes Fagerhult
logo

Industrilackering och pulverlackering av stål och aluminium. Blästring och lackering av varmförzinkat gods. Kontakta oss!

Flamsprutarna Sverige AB

(5)

Silvergatan 2227139 Ystad
logo

Termisk sprutning (metallisering). Special/mobil utrustning för arbete hos kunder. Välkommen att kontakta oss.

Corronix AB

Axel johnsons väg 665221 Karlstad
logo

CORRONIX arbetar med tungt rostskydd i egen verkstad och på entreprenad och är auktoriserade rostskyddsmålare

Sörängets Blästerservice AB

Mästargatan 578171 Borlänge
logo

Vi på Sörängets Blästerservice AB utför arbeten såsom Blästring, Rostskyddsmålning,Industrimålning, Sprutförzinkning.Kontakta oss gärna för mer information.

Stålblästring I Uppland AB

Länna bruksgata 3874173 Länna
logo

Skåneblästring AB

Böketoftavägen 201626876 Kågeröd
logo

Välkommen till Skåneblästring AB! Vi är experter på all sorts blästring och rengöring av ytor!

Karlstad Metallisering AB

Lantvärnsgatan 1165221 Karlstad
logo

Välkommen till Karlstad Metallisering ABKmab är ett verkstadsmekaniskt företag. Vår affärsidé är att snabbt och kostnadseffektivt förbättra egenskaper på vår kunds produkter med våra unika ytbeläggningar.

Team Avanti AB

Flötövägen 20329691 Åhus
logo

Nykab i Sätila KB

Fjäråsvägen 1251169 Sätila
logo

Från idé till färdig produkt. Vi tillverkar produkter efter Era specifika önskemål och behov direkt anpassade till användningsområdet med korta ledtider oavsett om underlaget är en enkel skiss eller en professionell ritning. Välkomna att kontakta oss!

Klotterjägarna AB

Victor hasselblads gata 1242131 Västra Frölunda
logo

Välkommen till Klotterjägarna. Vi erbjuder ett brett urval av tjänster för dig, ditt företag, din organisation eller förening. Klotterjägarna grundades 2002 och har sedan starten arbetat hårt för att bli Sveriges effektivaste saneringsföretag. Vår ambition är att göra Sveriges offentliga rum rent från klotter och nedsmutsning.

Lectus Produktion

Verkstadsgatan 238336 Mönsterås
logo

Vår huvudsakliga inriktning är avancerad rörbockning, pulverlackering, plastbeläggning och avfettning.Vi arbetar även med excenterpressning, svetsning, montering och packning i egna lokaler.

SRIAB, Svensk Reningsindustri AB

Rattgatan 1344240 Kungälv

SRIAB är ett företag som har specialiserat sig på att rengöra krokar och fixturer för lackeringsindustrin, verktyg och maskindelar från extruderlinjer i plastindustrin, valsar i tryckeripressar och verktyg som används i gummi-industrin.

Gustafssons Mekaniska Verkstad AB

Norra ågatan 3973231 Arboga
logo

Gustafssons Mekaniska Verkstad AB är idag en renodlad och komplett legoleverantör av plåtbearbetade produkter. Vi erbjuder våra kunder hela kedjan, från produktutveckling till montering. Vi fungerar som din kompletta leverantör, men erbjuder också specifika delar ur kedjan.