Om företaget

Du som båtägare vill ha ett bekymmersfritt båtägande och kunna lita på att din båt ger dig den bästa upplevelsen under båtsäsongen. En båt behöver en del underhåll, service och ibland reparation för att den ska fungera...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-313 52...
Adress

Backluravägen 89

14943 Nynäshamn

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Du som båtägare vill ha ett bekymmersfritt båtägande och kunna lita på att din båt ger dig den bästa upplevelsen under båtsäsongen. En båt behöver en del underhåll, service och ibland reparation för att den ska fungera optimalt. Fungerande Motor, Elsystem, Marinelektronik mm är viktiga delar för att skapa den bästa båtupplevelsen för dig.

Björklunds Båtakut är ett litet och personligt företag som utför båtservice på plats hos dig eller i vår verkstad i Nynäshamn. Arbetet utförs med höga krav på kvalitet, material och flexibilitet.

Kundnöjdhet är ledordet.

Vi erbjuder allt från Säsongsservice på motorer och drev, ny- och ominstallation av 12/24 volt elektriskt system, försäljning och installation av marinelektronik samt de flesta reparationsarbeten av dessa, reparationer av plastbåtar samt bottenmålning. Allt görs på plats hos dig eller i vår verkstad i Nynäshamn, du väljer alltså själv om du vill transportera din båt till vår verkstad eller om vi ska komma till dig.

Omdömen

Anders Frykholm

Mer än ett år sedan

Snabb återkoppling. Professionell hjälp.
Bra priser.

Jukka Hellén

Mer än ett år sedan

Fenomenal service! Blir inte mycket bättre än såhär. Kunnig och kommunikativ. Rekommenderar åt alla som vill ge sin...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0703135201

07-031 352 01

070-313 52 01

0703-13 52 01

070-3135201