Om Björkdalens Djurpensionat AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Björkdalens Djurpensionat AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBjörkdalens Djurpensionat AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.07.1988
Org.nr:5563294593
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall500 - 699
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96090 Övriga konsumenttjänster, 01492 Uppfödning av sällskapsdjur

Exekutiva befattningar/Administration

Nina Marie-Anne ForsLedamot
Lars Uno GillbergSuppleant

Omdömen om Björkdalens Djurpensionat AB

Natasha Kajerman

mer än ett år sedan

Tack Nina för din hjälp med Jerome! Du är en riktig pärla! Duktig, kunnig och oerhört engagerad i ditt arbete! Rekommenderas VARMT!!!

Svar från företaget

Lille Jerome. Hur går det efter ögonoperationen. Han är en så makalöst snäll kisse! Bara kurrar som en V8.

Marie-Ann o Per *Grundstr

mer än ett år sedan

Esther (snart 13 år) och Alfons (snart 12 år) har de senaste 5 åren varit hos Nina flera gånger per år. Där blir de verkligen omhändertagna, sedda och ompysslade. På bättre ställe kan man inte lämna sina kissar. Tack Nina för att du finns

Svar från företaget

Hej, vad glad jag blir! Ja, det har blivit många gånger nu och kissarna känner sej hemma även här. Det är härligt att se Ester när hon kommer. Hon hittar ju själv till "sin box". Nästa gång blir det i en stor innebox så de inte blir förkylda. de är inga ungdomar längre! Förbered henne så hon inte blir besviken. Alfons verkar trivas överallt, särskilt utanför boxen! Kram på er!

Natasha Kajerman

mer än ett år sedan

Vi hade lämnat vår katt Jerome 2 gånger hos Nina och är SÅ nöjda! Katten ville inte åka hem! Så nöjd var han. Nu är det dags för vår kisse att gästa hos Nina igen. Med lätt hjärta lämnar honom på Björkdalens kattpensionat. Natalia

Svar från företaget

Hej Natasha!
Tack för de fina orden! Jag saknar den lille motorn som låg och spann i sin box. Man behöver bara titta på Jerome så spinner han loss! Han är så genomsnäll.Pussa på honom från mej.

anki

mer än ett år sedan

Nu vet jag att mina katter har det bra när jag reser bort! Någon som tar hand om dom och VERKLIGEN BRYR SIG att de trivs!! Återkommer snart igen!!

Elisabet

mer än ett år sedan

Jag känner mig 100% trygg med att lämna mina båda vilddjur till detta kattpensionat! De trivs jättebra, och jag känner verkligen att de blir omhändertagna! Jag kommer alltid välja detta i första hand när jag ska ut och resa.

Svar från företaget

Hej och tack för de fina orden!
Dina små gossar (åtminstone var de små första gången de var här) livar upp stämningen här. Alltid lika nyfikna och med på vad som händer. Helt trygga och tillfreds. Hälsa dem att jag ser fram emot att ha dem igen i sommar. /Nina

Lotta Sone Åsell

mer än ett år sedan

Nu har jag precis hämtat hem en nöjd och trygg liten kille med nyklippta klor och väldoftande päls. Det är så skönt att få lämna honom hos Nina; Tryggt och välkomnande, välordnat och rent. Bästa smådjurspensionatet alla kategorier! Högsta poäng från oss!

Svar från företaget

Sent svar men jag hade inte sett detta. Tack för så fina ord och Klas är verkligen en liten kul kille! Hoppas han kommer hit fler gånger.

Christina Jonsson

mer än ett år sedan

Dvärgkaninen Ruff 7,5 år gammal är hos Nina på Björkdalens djurpensionat totalt ca 11 veckor per år. Där blir han älskad och välskött! Vi rekommenderar starkt djurpensionatet! Tack Nina!

Svar från företaget

Lille Ruff, Det är tomt nu när han har åkt. Han trivs så bra här och är verkligen en raring. Kram till er alla från Nina

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi hade våra katter Esmeralda (snart 6 år) och Chanel (6 månader) en dryg vecka hos Nina på Björkdalens Djurpensionat. Vi fick tillbaka 2 välkammade och fina , nöjda glada katter. Med andra ord: Vi rekommenderar varmt detta kattpensionat!

anki

mer än ett år sedan

Det bästa bemötandet, bästa stället för min blyga katt! Han ville knappt följa med mig hem igen !
Härligt att veta att min kisse har det så bra när jag är bortrest! Tusen tack! Och garanterad, på återseende!

Emma

mer än ett år sedan

Absolut världens mysigaste o trevligaste kattpensionat där vår lilla misse får tillbringa tid då matte o husse är på resa.

Svar från företaget

Tack Emma, det värmde!
Musse är så välkommen på sin semester! Snart dags, hälsa honom från Nina

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070253210307-025 321 03070-253 21 030702-53 21 03070-2532103