Om BjörkåSecondhand Borås

Björkåfrihet är en solidaritetsorganisation som arbetar med solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Vi förlänger varors livslängd och det är avgörande för att planeten ska fortsätta vara beboelig.Vi bidrar till en rättvis, hållbar omställning på ett nästintill unikt sätt i vår del av världen. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen.

BjörkåSecondhand Borås utvalda länkar

Bildgalleri

  • BjörkåSecondhand Borås Second Handaffär, Borås - 1
  • BjörkåSecondhand Borås Second Handaffär, Borås - 2
  • BjörkåSecondhand Borås Second Handaffär, Borås - 3
  • BjörkåSecondhand Borås Second Handaffär, Borås - 4
  • BjörkåSecondhand Borås Second Handaffär, Borås - 5
  • BjörkåSecondhand Borås Second Handaffär, Borås - 6

BjörkåSecondhand Borås, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ideella Föreningen Björkåfrihet Med Företagsnamn Björkåfrihet

Bolagsform

Ideell förening

Datum för upprättande

06.06.1984

Org.nr:

8295001112

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

47792 Specialiserad butikshandel med övriga begagnade varor

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 13

Omdömen om BjörkåSecondhand Borås

Angelika Surowka

för 6 månader sedan

Ingen trevlig tjänst. Den äldre kvinnan som arbetade där var väldigt obekväm med butikens konstiga regler, till exempel de saker som finns där på utställningen är inte till salu för tillfället, förrän 2022-10-01 kommer de att finnas i butiken, du kan inte ens prova dem. Med den här kvinnan jag var tvungen att ta itu med andra gången, jag rekommenderar det inte. jämfört med andra second hand-butiker är det dyrast. höga priser, till exempel kostar en ny jacka från Jula 249 kr och 200 kr i emmaus.

Lotten

mer än ett år sedan

Helt klart finaste secondhandbutiken jag varit inne i! Massor och då menar jag massor av kläder! Fin retroavdelning med fynd på fynd. Det enda som kan dra ner betyget pyttelite är att priset på jackor känns lite högt på vissa. Prylavd och bokavd är att dö för. Helt klart min favoritbutik i Borås. Alltid trevlig hjälpsam personal och bra musik har dom med. :)

Peter arvidsson

mer än ett år sedan

musiken som på när man handlar är hemsk! prisena är höga.
det enda positiva är att det går till en bra sak.

fyndjägarn

mer än ett år sedan

Bra sorterat, priserna är som i alla emmaus-butiker lite för höga för det mesta men det är ju centrallagrets "fel"... Hade önskat att de försökte göra sig av med alla "plocklådor" där det är nästintill omöjligt att hitta saker (fyndet där saker går sönder, babykläder och barnleksakerna där mycket blir trasigt eller tappar delar är i sådana) och hade gärna sett att alla barnplagg prissattes var för sig istället för 20 kr (eller mer) för allt, ett skärp, en skruttig mössa eller små tossor är inte värda en tjuga... Trevlig och hjälpsam personal, fräsch lokal och lätt att komma runt i butiken med t.ex.vagn.