Om företaget

Hos oss på Bjäre Maskin är det ingen som ger sig förrän ditt problem är löst. Med 60 år i branschen finns här säljare, servicetekniker och reservdelspersonal som förstår din verklighet. Vi kan inte bara de märken och maskiner...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0431-45 08...
Adress

Åkagårdsvägen 2

26971 Förslöv

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hos oss på Bjäre Maskin är det ingen som ger sig förrän ditt problem är löst. Med 60 år i branschen finns här säljare, servicetekniker och reservdelspersonal som förstår din verklighet. Vi kan inte bara de märken och maskiner vi säljer på våra fem fingrar, utan har också stor kunskap och erfarenhet av märken vi tidigare representerat. Det ger dig bra service, men också viktig kunskap när du behöver förnya och tänka nytt. På Åkagårdsvägen 2 i Förslöv väntar den senaste tekniken och de bästa maskinerna inom lantbruk, entreprenad, grönyta och villaträdgård. Teknik, kompetens och service är hjärtefrågor för oss. Det kommer vi fortsätta med. Dan Paulsson med personal Bjäre Maskin

Bjäre Maskin

Bjäre Maskin startade 1997 efter generationsskifte och övertagande av Bil & Traktorservice lantbruksavdelning som grundades 1958. Vi finns i Förslöv på Bjärehalvön, vårt huvudsakliga upptagningsområde är nordvästra Skåne och södra Halland.

Vi samarbetar med leverantörer som har lång erfarenhet, hög kompetens och som bedöms ha en långsiktig framtid på marknaden. Vi ser detta som mycket viktigt, då vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder prisvärda maskiner med rätt teknisk standard, rätt kvalitet och hög driftsäkerhet under en lång tid.

Butiken

Gör ett besök i våran butik. Vi erbjuder Husqvarna produkter med hög kvalitet. Här finner du sågskyddskläder & utrustning från Husqvarna, elverktyg från Metabo, oljor från Castrol & mycket annat!

Självklart har vi reservdelar till alla maskiner vi säljer.

Verkstad

I vår verkstad kan våra mekaniker reparera och serva det mesta i maskinväg. Vi är specialister på våra märken, men servar givetvis även andra fabrikat.

Vår verkstad är modern och fullutrustad. Dessutom har vi en servicebuss för fältservice, allt för att tillgodose dina behov.

Kontakta oss om din traktor eller maskin behöver service eller reparation. I de flesta fall kan du få ett kostnadsförslag direkt.

Kom ihåg att kostnaden för servicen är en investering. Vad kostar inte ett driftstopp under säsong? Att förebygga detta med lämpliga serviceintervaller är att förekomma onödiga reparationer.

Bjäre Maskins utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Bjäre Maskin

Omsättning

32 871 tkr

Vinstmarginal

6.30 %

Anställda

10

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Bjäre Maskin finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Bjäre Maskin Aktiebolag

Org.nr:

5565455127

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.09.1997

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0431450820

04-314 508 20

043-145 08 20

0431-45 08 20

043-1450820