Om Biograf Röda Kvarn Svenska Bio

Svenska Bio är idag Sveriges näst största biografkedja med 38 biografer på 35 orter och 148 salonger.

Biograf Röda Kvarn Svenska Bio, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Handelsbolaget Svenska Bio Lidingö

Bolagsform

Handelsbolag

Datum för upprättande

10.08.1987

Org.nr:

9166155698

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

59140 Filmvisning

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Var och såg thor the dark world med min pojkvän och hans kompis. man satt skönt och man såg filmen utan att ha huvuden ivägen. Jag tyckte det var bra ställe.

Jonas

moreThanAYearAgo

Åker hellre till Ängelholm eller Gbg. Sitter obekvämt, dåligt utbud av filmer, dåligt ljud och bild - i ett par av salongerna är bilden fläckvis suddig pga ojämn duk! Rusta upp och renovera bion så kommer besöksantalet öka. Personalen är det dock inget fel på...

Simon

moreThanAYearAgo

Oerhört dåligt utbud, låg bildkvalité, ingen som svarar i telefon. Alla animerade filmer visas endast med svenskt tal. Nej, enda anledningen att välja bion före hyrvideo är att man får se filmen ett halvår tidigare. OM de nu visar den på Röda Kvarn...

3

moreThanAYearAgo

Det kunde fungera bättre, och dåligt med internet för slår upp saker på tex google kommer ingenting upp, när man söker om röda kvarn i halmstad. Det enda röda kvarn som komm upp var något vid namn ängaholm eller något. Inte bäst filmer och när man ringer upp så svara telefon svarare och ljudet är skit, spelar ingen roll vilken telefon man använder.

Kjell

moreThanAYearAgo

Värdelöst att det inte går att se och boka filmer mer än ett par dagar framåt!!
Vore även bra om de kunde svara i telefon oxå!!

I

moreThanAYearAgo

Har alltid trivs på Röda Kvarn, mysigt & hemtrevligt.

Det borde det bli ett bättre system för köer/placering av den lilla kassan. På senaste Harry Potter-filmen så gick det knappt att stå i kö, man fick flytta på sig hela tiden för folk som skulle på toa eller gå i salong 1 (ingång väldigt nära lilla kassan). Hade varit bra med lite oftare städning på toaletterna.

Utöver detta så har jag alltid varit nöjd, känns alltid hemtrevligt på något sätt. Burk/flaskhållare är ett stort +. (Trodde det fanns på alla biografer, men icke.)

Alex

moreThanAYearAgo

Extremt dåligt utbud. Alla biografer utom Halmstad visar Scream 4. Är det konstigt att man piratkopierar?

responseFromCompany

Scream 4 berikar inget utbud....

m

moreThanAYearAgo

dåligt utbud av filmer. salong 1 suger men ändå visas de stora filmerna där.
har försökt boka biljetter till terror på elmstreet nu men det finns inte att boka på internet eller ringa är omöjligt. och den ska ha premiär i halmstad på fredag!! surt

Besviken

moreThanAYearAgo

Datumen stämmer inte och ingen finns att nå på telefon. Usel service och sunkiga salonger..

Staffan

moreThanAYearAgo

Röda kvarn är inget att rekommendera. Dom visar för få filmer och dom filmerna dom visar är inget vidare. Flera gånger har jag blivit besviken på deras utbud och lokaler. Senast nu va den nya Friday the 13th filmen vilket dom inte kommer att visa. Istället så visar dom Rosa pantern 2 (suck). Alla salonger är rätt hyfsade utom salong 1 där solarna är för små och obekväma och skärmen är för liten och grynig. Ändå envisas dom med att vissa top filmerna i denna salong istället för salong 2 där stolarna och skärmen är mycket bättre.