Se på karta
Televerksvägen 1245634 Kungshamn

5 (2)

Sotenäs Bil AB - En BDS-ansluten bilverkstad. Välkommen till Sotenäs Bil AB! Med över 50 års erfarenhet av bilar kan du känna dig trygg i att lämna in bilen hos oss. Vi tar hand om den som om den vore vår egen. Vi är en BDS-ansluten bilverkstad i Kungshamn och erbjuder ett brett utbud av tjänster för dig som vill lämna in bilen på reparation eller service. Vi tar emot de flesta bilmärken och har den senaste datautrustningen för att utföra felsökning.

Brattebyvägen 1045662 Hunnebostrand
Brunegårdsvägen 345176 Uddevalla

Företaget finns i Uddevalla men välkomnar kunder från Sotenäs.

Vi är partner med SOS International. Erbjuder vägassistans, bärgning, starthjälp, låsöppning, jourreparationer och transporter. Våra bärgare hjälper även till med olika speciallösningar som kan behövas i förekommande fall, till exempel bärgning av elbilar eller tyngre fordon. Kontakta oss direkt om hjälp behövs!Täcker stora delar av Västra Götaland med bärgningsstationer i Bohuslän, Dalsland, Trestad och Skaraslätten

Riddar Axels gata 245661 Hunnebostrand

BRA LJUD I SOTENÄS ÄR ETT FÖRETAG SOM FOKUSERAR PÅ BILLJUD. MEN VI KAN ÄVEN MARIN OCH LASTBIL. VI HÅLLER TILL UTE PÅ VÄSTKUSTEN I HUNNEBOSTRAND DÄR VI FÖRSÖKER GE ALLA VÅRA KUNDER DET BÄSTA OCH UTFÖRDA ARBETEN ENLIGT ÖNSKEMÅL TILL ETT BRA PRIS.

Röds östergård 145693 Hunnebostrand