Se på karta

bilverkstad borås 

gav 233 företag inom detta område

Bergslenagatan 4950630 Borås
logo

Välkommen till Nybrons Bilservice; Ett företag där vi blandar kunskap och tradition med det senaste inom bilteknologin. Nybrons Bilservice är en allbilverkstad, det vill säga vi tar hand om hela din bil, oberoende av märke eller årsmodell. Vi utför service och reparationer med målet att leverera det lilla extra till mycket konkurrenskraftiga priser.

Furudalsvägen 1351831 Sandared
logo

Vi hjälper dig med däcken och bilen. Letar du efter en kompetent bilverkstad i Borås? På Åhléns Gummiverkstad får du snabbt hjälp med din bil, oavsett om det handlar om bilen eller om däck och däckbyten. Välkommen till en riktig däck- och bilverkstad i Borås.

Redaregatan 5025236 Helsingborg
logo

Företaget finns i Helsingborg men välkomnar kunder från Borås.

Vi utför bärgning dygnet runt, året runt i hela landet. Kontakta oss direkt när du behöver väghjälp! Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare och MC-förare som är startklara dygnet runt, året om när du behöver hjälp med ditt fordon. Varmt välkommen att boka väghjälp direkt!

(4.33)

Grönbogatan 450468 Borås
logo

Getängs Bilservice är en av Borås modernaste bilverkstäder. Med välutbildad personal och omtanke om din bil, ger vi dig marknadens bästa service. Med över 20 års erfarenhet och utrustade med den senaste teknologin så garanterar vi dig och din bil rätt hjälp. Välkommen till oss.

(5)

Kröklingsvägen 2251350 Sparsör
logo

Hej och välkommen till Nordling Motorteknik AB. Vi utför service, reparation och trimning av alla bilmodeller och är specialist på SAAB. Nordling Motorteknik AB är Mekopartner bilverkstad vilket innebär 3års garanti på delar samt godkänd stämpel. Vi utför även service, reparation och trimning av Seadoo vattenskotrar.

Rosendalsgatan 2650452 Borås
logo

Komplett bilfirma i Borås. Oavsett när, hur och varför du finner körglädje har vi på Bilpunkten omfångsrik erfarenhet av att föra samman människor och bilar. Hos oss hittar du en förstklassig selektion av helt nya modeller och begagnade bilar i toppskick – välkommen att hitta det självklara valet för dig.

(5)

Getängsvägen 1450468 Borås
logo

Välkommen till Åkvist Glas, auktoriserat bilglasmästeri. Vi hjälper dig även med altaninglasningar, inredningsglas m.m.

Kransvägen 550765 Borås
logo

Vi erbjuder tjänster inom montering och ythyrning av byggnadsställningar.

Göteborgsvägen 17550463 Borås
logo

Vi lackerar allt i metall som går in i lokalen och får plats i ugnarna.

Trandögatan 2050433 Borås
logo

Vi erbjuder dig en ren upplevelse i en effektiv och skonsam biltvätt som tar största möjliga miljöhänsyn, vi är nämligen Borås enda svanenmärkta biltvätt! En tvätt hos oss tar endast 5 minuter.Välkommen in!

Lövåsvägen 751677 Målsryd
logo

Vi på Ulrik's Buss hjälper dig gärna med både korta och långa resor med buss för små och stora grupper. Våra chaufförer har många års erfarenhet av yrket och för bussar i olika storlekar.

(5)

Gässlösavägen 2050441 Borås
logo

Allt inom motorrenoveringar samt reservdelsförsäljning.

Segloravägen 3650464 Borås
logo

Vi är utbildade bilglasmästare med högsta kompetens för byten och reparationer av bilglas. Vi lagar och byter bilrutor på alla bilmodeller! När du byter vindrutan hos oss i Glaskedjan så ingår vår Olycksfågelgaranti som berättigar dig till gratis lagning av stenskott inom ett år! Varmt välkommen till oss!

Svarvhultsåsen 251890 Sandared

(2.75)

Rosendalsgatan 2350452 Borås
Myrekullavägen 4B50497 Bredared

(5)

Skillingsgatan 7150750 Borås
Svenljungavägen 1351677 Målsryd
Strömslundsgatan 350762 Borås