Se på karta

bilvård, bilvårdsanläggningar 

gav 469 företag inom detta område

Parkers Wash

Arenagatan 1021533 Malmö
logo

Parkers Wash grundades 2010 med tanken om att erbjuda bilvård med både god kvalitet och service. Vi vill erbjuda allt från tvätt, rengöring och rekonditionering till polering, vaxning och tjänster inom bilverkstad.

Lastbilsstopp i Ljungby AB

Kungsgatan 7034132 Ljungby
logo

Lastbilsstopp i Ljungby - den miljövänlige tvättenVälkommen till oss! Här på Lastbilsstopp i Ljungby kan du få din lastbil/buss tvättad av oss medan du unnar din själv lite god mat på restaurangen. Vill du så finns även duschmöjligheter i samma byggnad.Vi har två stycken tvätthallar samt en servicehall med smörjgrop. Här utför vi olje- och filterbyte samt smörjning. Här kan du också tanka AD-Blue.I butiken kan du inhandla diverse biltillbehör, godis, tidningar och tobak.

Alingsås Bilvårdscenter AB

Tomasgårdsvägen 1744139 Alingsås
logo

Vi jobbar med bilvård proffesionellt dvs. att vi utför alla typer av behandlingar. Huvudsysslan är Ditec-lackkonservering och vi har ett flertal utbildningar och certifieringar inom blandt annat Ditec. Våra kunder är privatpersoner, företag, bilfirmor och försäkringsbolag.

Team 1 Bilvårdsspecialisterna

(3.86)

Västbergavägen 2412630 Hägersten
logo

All personal på TEAM1 är utbildad på professionell bilvård & rekonditionering, solfilmsmontering, däck & fälgservice samt BSR trimsatser. Vi arbetar alltid med de nyaste och mest effektiva metoderna och materialen på marknaden.

Däckkedjan I Sverige

(1)

Oktanvägen 2B94138 Piteå
logo

Att underhålla sin bil är viktigare än vad många tror. Dessa underhåll bör du göra regelbundet och noggrant.

Kb's Bilvård Söder AB

Lindvretsvägen 1214346 Vårby
logo

KB's Bilvård är ett företag som satsar på kvalitativ och professionell bilvård, och är auktoriserade av Ditec™. Rörelsen startades 1998 av två själar som brinner för rena bilar.

Shiny-Line Glasmästarn

Garvarvägen 2582832 Edsbyn
logo

Arboga Bilvårdcenter

(3)

Nya hamnvägen 173136 Köping
logo

Bilrekond med 20 års erfarenhet. Ditec som lackkonserveringskoncept. Många års erfarenhet. Välkomna!

Auto Make Up

Odenskogsvägen 3083148 Östersund
logo

Staffantorps Självtvätt

Meteorvägen 124534 Staffanstorp
logo

Bygdens bästa självtvätt för bilar.Vi säljer även begagnade transportbilar, personbilar och mc på Per Larssons Bil. Telefon 046-25 33 90

Mr CAP

Skårs led 341263 Göteborg
logo

MrCAP är ett svenskt franchisesystem, etablerat 1990. Genom egen kemisk produktframtagning och förfinande av konceptet har vi sedan dess utökat verksamheten både i Sverige och i världen. Vi är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, speciellt bilens exteriör och interiör. MrCAP erbjuder franchisetagare att få tillämpa ett utprovat och framgångsrikt affärskoncept för marknadsföring av varor och tjänster för egen affärsverksamhet.

Rostskydds-Specialisten

(5)

Hammargatan 323532 Vellinge
logo

Vi kan rostskydd - över 30 år i branschen.Välkommen till Rostskydds-Specialisten i Vellinge utanför Malmö. Vi arbetar med allt inom rostskydd för alla bilmärken på marknaden och även husbilar, sportbilar och veteranbilar. Vi utför även lackkonservering.

Simrishamns Bilvax

Fredsdalsgatan 127234 Simrishamn
logo

Professionell bilvård på Österlen.

7:52 Biltvätt AB

Warodells väg 152140 Falköping
logo

Gör Det Själv Biltvätt Miljödiplomerad och Cittaslowdiplomerad.

Kållered Rekond & Bilverkstad AB

(1)

Gamla Riksvägen 842832 Kållered
logo

Vi på Kållereds Rekond erbjuder professionell bilvård för bilar i alla storlekaroch modeller.

Norrtälje Rekondcenter AB

Gäddvägen 176141 Norrtälje
logo

Vi är specialister på bilvård och utför arbeten på bilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och båtar. Välkomna till oss!

Bilvårdscenter i Kävlinge

(3)

Högsvägen 524441 Kävlinge
logo

Tvätta bilen hos oss. Vi erbjuder förstklassig bilvård för er bil.

Ditec Varberg

Vagnvägen 643232 Varberg
logo

Vår strävan är att överträffa inte bara våra kunders förväntningar utan även oss själva.

Car Wash Nordic AB

Anes väg 946170 Trollhättan
logo

Tvättmedel med minimal miljöpåverkan och ett effektivt reningsverk där vattnet till mer än 80 procent återanvänds. Tvättprogrammet anpassas efter årstid och andra faktorer som påverkar hur mycket och vilka kemikalier som gör bäst nytta till lägsta möjliga miljöpåverkan.

Oskarshamns Tvätthall AB

(5)

Sandåsavägen 657236 Oskarshamn
logo

Tvätthall för tunga fordon.Hos oss finns en modern miljötvätthall för tunga fordon som är öppen dygnet runt med eget tvätt kort. Tvätt kort anpassas efter dina behov av användning. Viss bemanning dagtid vid överenskommelse görs via telefon. Övriga frågor kontakta kontoret.

Unos Däck

(5)

Skånevägen 5124538 Staffanstorp
logo

Vi utför allt inom däck, såsom montering, balansering, försäljning av nya, begagnade däck samt däckhotell.

Rydéns Bil AB

(5)

Grönnäs 11044692 Skepplanda
logo

Vi är ett företag med lite mer än 45 år på nacken. Vår paroll är bra service i en familjär stämning med lokala kunder i fokus.

Karosslackering & Rekond Norrtälje

(5)

Gösvägen 2276141 Norrtälje
logo

Allt inom bilvård och lackering Vi erbjuder allt ifrån en enkel utvändig tvätt av din bil, till en fullständig rekond och allt där imellan. I en fullständig rekond går vi igenom din bil interiören och behandlar klädsel m.m för att bli motståndskraftig mot smuts i framtiden. Utsidan tvättas grundligt, sedan poleras bilen till den glans den hade som ny och lacken förseglas med lackskydd.

Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB

(3.83)

Elektravägen 4312630 Hägersten
logo

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Västberga. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad "know how" med modern teknik och IT. Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

Mekonomen Bilverkstad

Östra Storgatan 577150 Ludvika
logo

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Ludvika. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.