Biltjänst i Arvika AB logo

Biltjänst i Arvika AB

Om företaget

Vi är auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz, Citroen och Peugeot.,En fin serviceanläggning med välutbildad personal och specialverktyg för att utföra förekommande service och reparationsarbeten på just ditt fordon.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0570-387...
Adress

Blästervägen 6

67141 Arvika


Mer information

Öppettider

Öppet

7:00 - 16:30

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi är auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz, Citroen och Peugeot.En fin serviceanläggning med välutbildad personal och specialverktyg för att utföra förekommande service och reparationsarbeten på just ditt fordon.

Webasto

Kliv in i din varma och sköna bil och njut av fördelarna du får av en Webasto parkeringsvärmare. Börja morgonen i en varm bil med isfria rutor, bara med en knapptryckning!

I många vardagssituationer lönar det sig att ha en förvärmd bil som också ger dig ökad komfort. Vill du ha en igenfrostad bil på parkeringen efter jobbet, hoppa in en kall bil efter skidåkningen eller skrapa is i aftonklänningen? På vintern kör du oftare än du tror. Du har kanske inte heller tillgång till ett varmgarage. Räkna själv. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du räknar hem en Webasto parkeringsvärmare.

Webasto står för teknologi i värdsklass och en överlägsen kvalité. Webasto testar sina värmare under mer extrema förhållanden än alla testinstitut. Detta bekräftas också av pris och utmärkelser från testinstitit och media.

AC

AC-service

Du kan lätt undvika onödiga kostnader genom att regelbundet göra AC-service på din bil. Utan kontroll av AC-anläggningen blir kompressorn och dess funktion förr eller senare försämrad. Detta kan innebära att den blir förstörd och måste bytas ut. Om du gör en AC-service ca en gång om året kan eventuella fel upptäckas och avhjälpas i tid.

I en AC-service ingår:

Tömning av gas, läcksökning med hjälp av vacuumsugning, påfyllning av köldmedia och olja. Rengöring av luftkanaler och element med ödörbehandlare.

Kontroll av: hög- och lågtryckssidans värden, kompressorns funktion, kondensorfläkten, drivremmarnas skick och eventuella skador på komponenterna.

Reparation

Om det behövs en reparation så hjälper vi er självklart med den också. Som auktoriserad AC-verkstad följer vi miljöskyddslagen och därför fyller vi aldrig på gas i system som innehåller några synliga läckor.

Detta enligt Statens naturvårdsverks föreskrifter om kylanläggningar

AC-rengöring:

Tar bort bakterier och mögelsporer som kan ge upphov till allergier och retningar i luftrören. Bra att tänka på vid långresor.

Vi rekommenderar alltid att byta pollenfilter i samband med AC rengöring (tillkommer till priset).

AC-service

Tömning av gammal gas

Vakuumsug med hålltid.

Rengöring gas från fukt och kondens som förhindrar isproppar.

Läcksökning.

Påfyllning av gas (Evt saknad gas tillkommer)

AC-rengöring med ödörbehandling

Byte pollenfilter (filter tillkommer till priset)

Läcksökning AC

För lite gas ger sämre kylförmåga. Dessutom får motorn jobba hårdare, vilket innebär att den drar mer bränsle. Vi vacuum suger ut alla gammal gas, tar hand om den rengör den från fukt, och fyller sedan på AC-systemet med fräsch gas.

Detta är viktigt eftersom fukt ökar förekomsten av allergiframkallande ämnen och riskerar att bilda isproppar när kylan kommer. Isproppar i AC-systemet skapar sprickor och därmed läckor. AC:n rengörs så att bakterier, mögelsporer och andra allergiframkallande ämnen. försvinner. Vi rekommenderar alltid att byta pollenfilter.

Polering strålkastare

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. .

På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Hjulinställning

Är dina däck snedslitna, eller vibrerar det i ratten när du kör?

Då kan du behöva göra en hjulinställning.

Vi har en av marknadens vassaste hjulinställare som mäter bilens höjd innan vinklar beräknas.

Fördelar med rätt hjulinställning:

- Ökar däckens livslängd

- Ger bättre bränsleekonomi

- Ökar säkerheten

Stenskott:

Stenskott kan när som helst bli en spricka. Då måste du definitivt byta hela vindrutan annars är din bil en säkerhetsrisk. Vindrutan är inte lika hållfast med ett stenskott och en trasig vindruta kan vara en allvarlig säkerhetsrisk för dig vid en olycka. Ungefär 30 % av konstruktionshållfastheten i en bil kommer från vindrutan.

Det tar endast 30 minuter att laga ett stenskott medans du ofta måste lämna ifrån dig bilen hela dagen när du byter vindrutan. En ny vindruta limmas fast och limmet måste torka i minst en timme. Se därför till att laga vindrutan medans du kan.

Försäkringsbolagen har ofta en rabbatt på självrisken om du lagar ett stenskott och ibland kan det till och med vara gratis. Kolla med ditt försäkringsbolag. Detta kräver dock att du har en helförsäkring eller en halvförsäkring som innehåller glasskydd.

Det påverkar INTE antalet skadefria år du kan ha fått ihop.Vi tar hand om allt administrativt arbete. Du behöver inte kontakta ditt försäkringsbolag. Vi tar även betalt av dig för självrisken och gör sedan upp med försäkringsbolaget

Byte ruta:

Ett byte av vindruta tar ett par timmar, och bör sedan bör limmet torka ett par timmar. Vi använder alltid orginalrutor för våra byten.

En ny vindruta är en säkerhetsfråga för dig. Kör inte omkring i en sönderrepad eller skada vindruta detta kan vara mycket farligt vid dålig sikt eller vid en olycka.

Kostnaden för ett byta av vindrutan täcks av ditt försäkringsbolag om du har en helförsäkring eller en halvförsäkring som innehåller glasskydd. Du måste dock betala en självrisk. Kontrollera storleken på självrisken på ditt försäkringsbevis eller fråga bilglas företaget som har direktuppkoppling mot ditt försäkringsbolag.

Ett byte av vindrutan påverkar INTE antalet skadefria år du kan ha fått ihop.VI tar hand om allt administrativt arbete. Du behöver inte kontakta ditt försäkringsbolag. Vi tar även betalt av dig för självrisken och gör sedan upp med försäkringsbolaget

Hyrbil

Vi har ett antal hyrbilar som går under korttidsuthyrn.

Uthyrning sker till kunder som har bokat sin bil hos oss och behöver transport under tiden.

Fordonet skall återlämmnas i samma skick som vid uthyrnings början.

Kostnad för korthyra C3 250:-/dag

Peugeot 308 300:-/dag

Mercedes A klass 300:-/dag

Mercede C klass 300:-/dag

30:-/milen. Fritt bränsle

Skadekostreducering kan tecknas för 150:-.

OBS! Bilen får endast brukas i Sverige.

Däckhotell

Nu kan vi erbjuda däckhotell, dvs förvaring av dina kompletta hjul så att du slipper ha dem hemma i garaget eller förrådet.

Du som bokar däckhotell slipper också skifta hjulen själv -det ingår i priset.

Däckhotell betalas per säsong (vinter – sommar) och erbjuds i mån av plats. Fråga oss!

Biltjänst i Arvika ABs utvalda länkar

Omdömen

T

Tommy

Mer än ett år sedan

Toppen verkstad, bra service,bra bemötande av personal mycket bra på alla vis.

L

LTGB

Mer än ett år sedan

bästa bilverkstan jag vet..jag var på väg till Norge och finns problem med framvagnen och dom tog hand om min på...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Biltjänst i Arvika AB

Omsättning

22 611 tkr

Vinstmarginal

5.40 %

Anställda

14

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Biltjänst i Arvika AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Biltjänst i Arvika Aktiebolag

Org.nr:

5564191186

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45201 Bilserviceverkstäder, ej specialiserade

77110 Personbilsuthyrare

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

05.02.1991

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

057038760

05-703 87 60

057-03 87 60

0570-387 60