Om Bilplåtkirurgerna AB

AUKTORISERAD PLÅT- & LACKVERKSTADBilplåtkirurgerna grundades i början av 80-talet. Verksamheten, antalet anställda och lönsamheten har utvecklats under de gångna 40 åren och idag är vi verksamma som auktoriserad skadeverkstad för KIA.

En extrem övertro på “kvalitets-koncept utan undantag” har ledsagat verksamheten från starten. Detta har givit oss ett mycket gott renommé, positivt arbete och utomordentliga relationer med försäkringsbolag samt ett gott förtroende hos våra privatkunder.

Vi har under åren reparerat fler bilmärken, tidigare med stort fokus på Peugeot & Citroen, men idag har vi övergått helt och hållet till att enbart serva och reparera KIA.

ALLTID I FRAMKANT

Utvecklingen av bilar går i ett snabbt tempo vilket ökar kraven på verkstäder, mekaniker och servicetekniker. Hos Billåtkirurgerna hänger vi med i utvecklingen genom att vidareutbilda personalen och gå de kurser som erbjuds kontinuerligt från biltillverkaren.

Vi tror på en kunnig och kompetent personal och satsar på att de du möter i vår verkstad ska ha den senaste kunskapen för att bäst kunna hjälpa dig med frågorna du har om din bil.

Det finns knappast någon bransch som, likt bilplåt- företagen, är så beroende av en ständig komplettering och nyinvestering i verktyg, maskiner, utrustning och vidareutbildning. Datorisering av administrationen, nya och avancerade mätutrustningar för riktbänkar, nya typer av punktsvetsar osv.

Hos oss finns den senaste tekniken vilket ger oss möjlighet att reparera din bil och bibehålla samma kvalitet som när bilen först lämnade tillverkarens fabrik. Kontakt oss så berättar vi mer.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bilplåtkirurgerna AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Bilplåtkirurgerna AB

Kategorier

Kategorier saknas

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

08648601008-648 60 10086-48 60 100864-860 10