Om Bilmånsson i Eslöv

Jöns Månsson startade Bilmånsson i Hörby 1922. Hans motto ”God service åt alla automobiler” lever kvar än i dag. Trots våra snart 100 år är Bilmånsson ett supermodernt företag som ständigt satsar framåt. Våra nybilsmärken är Volvo, Hyundai, Renault och Dacia. Dessutom har vi ett av Skånes största utbud av begagnade bilar. Vi har alla biltjänster du och din bil behöver. Välkommen till oss i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund!

Välkommen till Bilmånsson i Eslöv!

I Eslöv finns två stora Bilmånsson-anläggningar. I Volvohuset finns nya och begagnade Volvo, verkstaden och butiken. Här erbjuder vi originalservice för Volvo, Renault och Dacia med personlig servicetekniker. Du kan även ta del av följande tjänster: Bilrekonditionering, Hertz biluthyrning, skadecenter samt däckverkstad och däckhotell. Hos Bilmånsson Eslöv har vi både en Tanka- och en Tvätta-station.

Precis intill ligger Renaulthuset. Där hittar du ett stort utbud av begagnade bilar av alla märken. Här finns också nya Renault, Dacia och transportbilar.

Välkommen till Bilmånsson i Eslöv!

Bilmånsson i Eslövs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 1
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 2
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 3
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 4
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 5
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 6
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 7
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 8
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 9
  • Bilmånsson i Eslöv Bilhandlare, Eslöv - 10

Bilmånsson i Eslöv, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Bilmånsson i Skåne AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.02.1985

Org.nr:

5562567965

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

2000000

Omsättn.intervall

1000000 - 4999999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 47300 Specialiserad detaljhandel med drivmedel, 45202 Specialiserad detaljhandel med drivmedel

reviews aboutName

S

Stefan Andersson

moreThanAYearAgo

Vad som kan vara bra att känna till är att de är 22% dyrare än Bilia i Lund vad gäller vanlig enkel service av Volvo V50 mer än 6 år gammal.

B

Bennedith Johansson

moreThanAYearAgo

Vill Bara varna mina medmänniskor som har byt sin kammrem hos Bilmånsson att kolla upp om deras givare börjat lysa därefter? För detta har just hänt mig, dem har satt ditt kamrerens kugghjulen fel, Och måste därmed öppna upp kambyts jobbet igen och börja om från nytt. Och jag få stå för all kostnad själv. pågrund dem vägra betala ut för bilen har byt ägare. Varav vi har delade meningar om vem som borde åtgärda sitt misstag. Men sak samma vill bara att ni andra ska veta om ni sitter kanske i samma sits så vet ni var det bero på. Kolla upp…!!!

CP

moreThanAYearAgo

Tar betalt för service som inte utförts, de saker som "kollats" vid service, som sen blev anmärkning hos Besikta och nytt besök efter att en ärlig verkstad fixat problemet.

Cappe

moreThanAYearAgo

Helt okej , billigare än bilia med service.
Fick även hjälp med felsökning av vår megane gratis.

Anna

moreThanAYearAgo

Har bara haft positiva erfarenheter ifrån Bilmånsson. Mycket trevligt bemötande och fantastisk service. Killarna där borta ska ha 5 stjärnor och kan säga att jag kommer fortsätta köpa framtida bilar därifrån!
Mvh Anna

M.B

moreThanAYearAgo

Har varir kund på Bil-Månsson i många år och köpt och servat många bilar, alltid varit 100% nöjd
med bådr verkstad och försäljningen.
Dem ställer alltid upp och alla är trevliga och glada. Man känner en positiv atmosfär i hela anläggningen i Eslöv.
Ett exempel jag kan nämna är, min bil ville inte starta så jag ringde till säljaren eftersom klockan var strax innan 18 så jag visste att verkstaden var stängd och undrade om han kunde hjälpa mig.
Han körde hem till mig och startade med startkablar, det vsade sig att jag hade glömt parkeringsljuset på. Det kallar jag för service, och det kostade ingenting heller, stort tack.
Jag kan räkna upp många exempel där Bil-Månsson har hjälp mig men då skulle jag få skriva en lång stund.

J

Jöjje Vikman

moreThanAYearAgo

Köpte en ny Renault Megane under oktober månad -2018. Reklamerade bilen under samma månad eftersom bilen rycker, hackar och dessutom drar även mycket bensin. Svaret jag fick från Bil-Månsson genom Vd:n på företaget.: Du är naturligtvis välkommen att pröva ärendet i ARN för att få en neutral bedömning. Här köper man en NY BIL på över 200 000-,. och får sämre villkor än vad konsumentköplagen säger och inte bara det, sämre villkor än vad MRF anser sig ha överenskommit mellan både konsumentverket och bilhandlarna. Innan ni tänker köpa en Renault med denna typ av motor, dvs 1.2 TCe 130 så fråga först hur det är om den rycker och hacka och om de säger nej, den rycker inte så ska ni begära det svaret på köpekontraktet. Köper man en ny bil så förväntar man sig inte att den ska rycka, hacka och utan då förväntar man sig att den ska vara som de utlovar i reklamen, bra komfort, trygghet och säkerhet samt att de ska även ta ansvar över den 5 års nybilsgaranti som utlovas men som i mitt fall inte ens gällde inom samma månad som inköpet fullgjordes, dvs under oktober månad -2018

G

Gustav Persson

moreThanAYearAgo

Katastrof! Köp av begagnad bil som påstods vara besiktigad. Bilen gick inte igenom besiktning 2 mån efter köp, då fick ni åtgärda allt på 1 mån som var kvar på 3 mån garantin. Ni drog ut på tiden och försökte tidsmässigt undvika att åtgärda trafikfarliga felen. Sen utsätter ni min fru för trafikfara genom att "glömma" fästa hjulen vid däckbyte så hon inte ens kunde köra hem från verkstaden eftersom tom tappade bultar under färden, jag fick ordna bärgare till henne. Ni bad inte ens om ursäkt. Aldrig mer Bil Månsson, saknas trygghet och kompetens på flera plan.

Missnöjd

moreThanAYearAgo

Köpte en bil hos bilmånsson. Sa att den precis kommit från service men inget var gjort på bilen! Samt felinformerad om när kammremmen skulle bytas. Det gjorde dom ju så klart inte. Kollade upp bilen för vanlig service nu och då sa dom att kammremmen måste ju bytas! Kammremmen skulle vara bytt 700 mil innan jag köpte bilen!Billigt blev det inte. Nej aldrig igen bilmånsson!

Palle

moreThanAYearAgo

Bättre bilsäljare hittar du inte. Någon som kan sälja och hålla det man lovar. Tack

volvo

moreThanAYearAgo

riktigt dåligt att när man har lämnat in sin bil på servis och dom inte hinner med att serva färdigt den..blev ny tid för att byta broms oljan och man fick betala hela broms paketet som bestod av oljebyte kontroll av oken och klossar.. fast man redan hade betalt en gång för detta... har helt slutat med att använda deras tjänster volvo kortet är klippt och nytt bensinkort fixat.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

De är så slarviga att de fick göra om jobbet innan jag blev nöjd!

responseFromCompany

Tyvärr fick jobbet göras om och vi ber om ursäkt för det. Gratis lånebil vid reklamationen erbjöds.
I Volvos kundmätningar har Bil-Månsson Sveriges nöjdaste kunder och vår strävan är att nå 0 fel.
Göran Månsson