Om Billebro

Säljer och hyr ut ljud, ljus, DJ, karaoke, skivspelare, stereo, scen, inverters, metalldetektorer, förstärkare, hörlurar, 2000 olika högtalare och element.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Liknande företag i närheten

14.0 kmBackes Radio-TV HB

Backes Radio-TV HB

Billebro, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Billebro

Tobias Lekberg

mer än ett år sedan

Toppservice. Goda råd. Har köpt många gånger och alltid lika nöjd

Harmony Greens

mer än ett år sedan

Allting bra, smidigt, prisvärt. Tack för hjälpen.

toni andrei

mer än ett år sedan

buy as much as possible. I give 5 out of 5 stars.

Fredde Lantz

mer än ett år sedan

Myket bra service, och mycket bra grejer! Bara plus!
Kommer definitivt handla här igen.

Per Rundblad

mer än ett år sedan

Bra företag och bra personal

Munir Yousif

mer än ett år sedan

Billebro.se är ett oseriöst och bedrägligt företag och ingen kan köpa något av dem, deras varor är dåliga och kan aldrig returneras. Det hände mig att jag beställde en högtalare från billebro.se Jag märkte att det var dåligt. Jag ville returnera den och gick med på att överlämna den till Kent Billebro i hans hus i Tyresö. Hans fru tog mot den från mig och skrev till mig ett kvitto Jag väntade på att han skulle överföra pengarna till mig, men det gjorde han inte och nu vill han inte ge pengarna e

Isabelle Eklund

mer än ett år sedan

Underbar personal, bra bemötande, kompetenta medarbetare, och stor sortiment, rekommenderas!

Svar från företaget

Tack Isabelle. Det gör oss jätte glada
Teamet på Billebro

Louisa Skanshed

mer än ett år sedan

Utmärkt kvalitet och service!

Calle Norlin

mer än ett år sedan

Var in och köpte en rökmaskin, en Beamz (SKY160.492) Och är helnöjd. Den har används en gång i månaden om inte mer sedan September 2016.
Jag fick även maskinen till ett jättebra pris enbart för att kontrollen på maskinen var skadad. Men den var utbytt när jag köpte den och har fungerat helt som den ska.

Jag har även varit i kontakt med ägaren Kent Billebro pga lite frågor. Jättebra bemött där också.
Nästa köp blir något av deras högtalarelement. Var in och kände på ett för nån månad sen och dom verkade bra och stabilt byggda. Kommer även recension senare på det.

Calle.

Emanuel Thörn

mer än ett år sedan

Trevlig personal billiga priser och bästa utbudet av kvalité. Rekommenderar till Alla

bilbam 04

mer än ett år sedan

Jag är mycket glad att ta itu med detta företag eftersom de har hög kompetens inom musik enheter och bra att ta itu med kunder och deras priser är lämpliga för alla

Jessica Sverige

mer än ett år sedan

Fantastisk och snabb servis. Personal är mycket kunnig och rådde mig de prylar jag behöver och matchar min budget. Ska absolut handla igen hos dem.

Lowe 165

mer än ett år sedan

Jag köpte högtalare för låga priser bra kvalité mycket bra service

Norayr Megerdijan

mer än ett år sedan

Alltid bra service och kund bemötande, Bra högtalare till bra priser! Alltid spelat skiten ur hak jag åkt till för att spela :-)

Nighty Wuff

mer än ett år sedan

Köpte en PA-anläggning för några veckor sedan. Fantastiskt ljud och det blev helt klart en lyckad bröllopsfest! Använder den fortfarande till event och fester. Supernöjd och tack så mycker för det fina bemötandet!

Erik Billerby

mer än ett år sedan

Köpte en PA-anläggning i augusti 2015 på postorder. Det var nedsatt pris pga att det var ett demoexemplar. Jag lovades dock fullständiga garantier. När det anlände visade det sig att inga av de inbyggda effekterna fungerade. Ringde och mejlade otaliga gånger. Inget mejl besvarades och på telefon svarade de undvikande och bad mig återkomma. Totalt undermålig service.

Svar från företaget

Hej, vi ber om ursäkt att ärendet har skötts dåligt, kan du maila oss ditt ordernummer så ska vi se till att lösa detta.

Maro Keybag

mer än ett år sedan

Helt outstanding service! Trevlig personal vid telefonkontakt!
Fick råd och tips på bättre vara med samma pris. Tack för det!

Jens Ingvarsson

mer än ett år sedan

Varför har ni inte öppet köp, dåligt.

Ola Hamberg

mer än ett år sedan

Väldigt trevlig personal och mycket kunniga och har grymt bra erbjudanden! Kommer garanterat att handla där igen!

Micael Pukari

mer än ett år sedan

Alltid blivit bra bemött och fått vad jag behöver inför olika arrangemang inom Stockholms elithandboll.

Annika Hansson

mer än ett år sedan

5 stjärnaKöpte ett par högtalare där som min man byggde ihop, spelar riktigt bra, extremt prisvärda! Fick snabbt hjälp att välja de högtalare som skulle spela bäst.

Kim Sörensen

mer än ett år sedan

Grymt vad med grejer det har på sidan som passar mej som är dj / Ljudtekniker det har allt man kan tänka sej.

Anton Frendelius

mer än ett år sedan

De har alltså sin egna butik och lager att hämta ut från. Det passar mig utmärkt när jag bor i Stockholm.
Aldrig varit med om like till högtalare, dessutom har de sitt egna märke.
Passar alla oss som behöver sound perfekt!

Jonas Sandström

mer än ett år sedan

Billebro verkar vara väldigt kunniga ino sitt området det är i varje fall känslan man får både efter lite research på nätet och när man pratar med personalen i butiken. Tråkigt nog är kundbemötandet under all kritik, nonchalant inställning på gränsen till rent otrevliga (Kan så klart bara uttala mig om personalen som jag haft kontakt med).

Jag köpte för ganska precis ett år sen en portabel högtalare från Billebro och var väldigt nöjd fram tills att ett handtag lossnade. Jag tog med högtalaren med förhoppningen att detta skulle gå på garantin eftersom det skedde inom ett år. Personalen hävdar att endast elektroniken omfattas av garantin, något märkligt tycker jag eftersom handtaget har en väsentlig funktion då högtalaren är tillverkad för att enkelt kunna tas med på events etc. Detta kanske man bara får acceptera men bemötandet av personalen var det värsta jag vart med om. Inga frågor om vad som hänt, en kille som skulle kolla på högtalaren för bedömning går förbi och stannar inte ens upp utan går vidare samtidigt som vi pratar och försvinner ut i ett annat rum.

Har aldrig blivit så nonchalant bemött någonsin, att man inte ens tar sig 3 minuter att tillsammans kolla på högtalaren och fråga lite om vad som hänt osv är för mig helt otroligt.

tommy å

mer än ett år sedan

Företaget skickar ej varor och kräver förskottsbetalning en svarar man inte och återbetalar inte pengarna skicka aldrig in på rep du får inte tillbaka din vara

Ivan Christensen

mer än ett år sedan

Jag köpte en förstärkare hos Billebro i februari 2014, och några månader senare gick den sönder utan yttre påverkan. Sånt händer och hade Billebro sköt sig så hade jag aldrig skrivit ett negativt omdöme.
Nu blev det i stället en seg dragkamp som sluter med att jag varken har en reparerad eller ny produkt, ej heller pengarna retur. Det är första gången jag har blivit grundlurad av en webbutik, och jag handlar säkert 50-60gg/år.
Först bråkade butiken och påstod att varan inte gick att skicka retur för att den var mer än 6 månader, ett par mails med citat från konsumentlagen fick Billebro att godkänna en reklamation.
Sen ville de inte betala för returfrakten, efter flera mails med flera citat från konsumentlagen fick jag en retursedel. Otroligt onödigt och tidskrävande. Billebro vet självfallet hur lagen fungerar men "går den så går den"
Varan skickas retur och nu börjar det gå åt helvete.
Ingen bekräftelse på att varan kommit retur. Ingen information om åtgärd, helt tyst från Billebro.
Efter några veckor ringer jag för att kolla vad som händer, vid första uppringningen påstår den som svarar att jag har fylld i fel på Billebros hemsida och att varan därför ”ligger på fel hylla”. Trots att jag har fylld i på den sida där står reklamation. Men ”nu skal vi titta på den”
Efter 3 samtal till där jag VAR ENDA GÅNG fick berättat det inte var ett returärende utan ett service ärende fick jag äntligen i mitten av december ett muntligt besked att Billebro skulle skicka en ny produkt som ersättning, (dvs att han som då svarade inte kunde förstå att de inte gjort det tidigare då det var uppenbart att det var den enda lösningen, det skulle bli för dyrt att reparera…)
Då ingen vara kom ringde jag igen (nog 7 eller 8 samtalet) för att höra vad som hände. Som vanligt var det ingen i luren som presenterar sig med namn, men lik förbannat avkrävdes jag ett svar på vem exakt jag har pratat med senast...... och på en gång fick jag förklaringen att ingenting hade hänt för att det inte var ett returärende och att produkten "står på fel hylla".
Samma person bad mig vänta för "den produkten har utgått jag måste kolla" efter 10minutter slängdes luren. Ny uppringning: "jaha.. det vet jag ingenting om.. men det är nog för att det är ett serviceärende.. vi har inte gjort något, ska kolla med en annan..." luren åkte på igen efter 15 minuter!!!!!!! trots att jag tydlig hörde honom ropa "Sela du har telefon" 4 gånger.
Vid nästa uppringning 5 minuter senare ställs jag om till en person som igen drar sagan om den felaktiga hyllan.. men dock lovar att ringa tillbaka samma dag eller dagen efter (idag).
1530 dagen efter ringer för att höra varför inget händer och får en ytterst otrevlig människa i luren som (även om han förskonar mig för historian om den den felaktiga hyllan) är tydlig med att förklara att det är stängd om INGEN jobbar (???). Han visar tydligt att jag är en besvärlig kund och att jag inte skulle ha besvärat honom.
Men nu är mitt tålamod slut. Jag känner mig förnedrad åsidosatt negligerat och allmänt idiotförklarat trots att det är Billebro som beter sig som oseriösa opålitliga arroganta a-holes.
Jag ber om en annan produkt och en ursäkt eller pengarna retur… och då slutar Billebro att maila..
Undvik denna oseriösa butik.

Svar från företaget

Hej Ivan C.
Mitt namn är Brian och jag jobbar sedan några veckor på Billebro.

Vi har bytt ut nästan alla personalen och just nu anställer säljchef, säljare och controller just för att ge bättre servis.

Din språk i din inlägg är onödigt ful.

Kontakta oss igen och fråga efter Brian.
Då försöker vi lösa detta så att du är nöjd.

Sara Sjöbeck

mer än ett år sedan

Har fått mycket bra, snabb och pålitlig service med tillmötesgående personal. Vi har också fått snabbt svar via mail på våra frågor och funderingar kring produkten.

Elisabet Fischer

mer än ett år sedan

Jag hyr ljud å ljus till min trettioårsfest. Mailade Billebro som sen ringde upp för att kolla vad jag behövde lite mer exakt. Har sedan dess mailat fram och tillbaka och alltid fått snabba svar på mina frågor. Fick en rekommendation på utrustning utifrån min "önskelista" som känns jättebra! Flexibelt och snabbt.

Niclas johansson

mer än ett år sedan

Jag köpte en spotlight och spegelboll. Spotlighten hade dock en väldigt dålig lysförmåga. Jag kontaktade företaget om detta och dom struntade till och med i att svara. Aldrig mer att jag handlar från detta oseriösa företag!
(Jag fick köpa en ny lampa utomlands och nu fungerar spotlighten)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Fruktansvärd dålig service i webbutiken. Varor som dröjer. Får inga besked om att de är försenade. Man mejlar men får inga svar. Tog 3 veckor innan jag fick varorna. Det var en sak som fattades. Har fortfarande inte kommit nu fem veckor att de första varorna kom. Mejlar men får inga svar, mejlar igen, inget svar. Rekommenderas inte

Rebecca

mer än ett år sedan

Grymt bra personal som hjälpte oss med ljud till flak i sista sekund och bra priser!

Emma Andersson

mer än ett år sedan

Jag och min klass var väldigt sena med ljudet till flaket så hjälpen vi har fått härifrån har varit guld värd och väldigt bra!

Fanny Furberg

mer än ett år sedan

Vi var ute väldigt sent men fick trots det bra högtalare till ett bra pris till vårt flak. Känner oss supernöjda!

Ann-Sofie Forsbom

mer än ett år sedan

Superbra service och priser, trots att vi var sent ute.

Matilda Hedlund

mer än ett år sedan

Bra service och ett bra bemötande trots att vi var ute i sista sekunden. Jag rekommenderar det här företaget starkt!

nord

mer än ett år sedan

Bra bemötande. Snabb frakt! Men framförallt riktigt prisvärda och bra produkter!
Bra respons från Stefan!

Johan Weckström

mer än ett år sedan

Jag hade plockat ihop ett PA som jag inte tyckte höll måttet riktigt när jag kom hem. Jag åkte tillbaka och fick väldigt bra hjälp av Stefan att gå igenom allt då jag inte har så bra koll på denna typer av grejer. Några grejer byttes ut och sen blev det jättebra. Tack Stefan för utbildningen och för att du tog dig tid samt för att det gick att lösa utan en massa krångel. Jag hade lite för bråttom första vändan..

göran dellsjö

mer än ett år sedan

tack Stefan på postorder avd. som tog tag i strulet med lev. samt ett bra bemötande av stefan sjysst gjort.bra grejer finns allt till dj coolt och bra sortiment

Josephine

mer än ett år sedan

Superbra personal som var kunnig och engagerade! Jättebra sortiment, allt man behövde fanns!

Sebastian

mer än ett år sedan

Tack för all kund service. all personal är jätte snälla och hjälper dina behov. Vad du ska ha och förklarar som man fattar vad de säljer. rekommenderar stort Billebro. Billiga priser med! MvH Basse

Sebastian

mer än ett år sedan

Köpte ett par högtalare som kostade 1999:- ordernummer(204648)
Högtalarna var nedsatta från 3999:- och skulle vara av hög kvalité. Detta är ljug då högtalarna låter och ser ut som dom är gjorda på träslöjden! När man väl får tag på kundtjänst är dom bara korta och otrevliga. Att ni står för Retur frakten är det minsta ni kan göra!!!

Svar från företaget

Vi har sålt ungefär 300 par av dessa högtalare och inte haft en enda reklamation eller missnöjd kund tidigare. Vi har dem även uppställda i vår butik och säljer av dem nästan dagligen. Ingen av oss 10 personer som jobbar här håller med dig varken om dåligt hantverk eller dåligt ljud, och knappast någon av 300 kunder. Plus att de sålts säkert i 10.000-tal världen över. Visst har vi högtalare som kostar ännu bättre, vi har högtalare som kostar 60.000kr paret i butiken, de låter naturligtvis bättre. Vi föreslår att du tar med dina högtalare till vår butik och att vi får gå igenom i minsta detalj vad du vill ha och vad du är missnöjd med så vi förstår vad du är ute efter. Vem har du talat med på kundsupport som du säger uppträtt otrevligt? Du kan gärna kontakta vår chef för kundtjänsten, Stefan på tel 08 6400880, han jobbar 11-16 nu i helgen tex. (Detta skrivet lördag fm)

Andreas

mer än ett år sedan

Jag bor i Eskilstuna men handlar ändå mina prylar hos Billebro. Bra priser och bra service!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag köpte en mixer på eran hemsida den 11 juni och drygt en månad senare när jag skulle använda den första gången fungerade den inte. Den 22 juli skickade jag tillbaka den enligt överenskommelse och drygt 2 månader senare efter massor av mail, facebookmeddelanden, ett 100-tal obesvarade samtal och ett 10-tal besvarade där jag blivit lovad att ni ska återkomma under dagen blev jag uppring av en kille som lovade att ni skulle skicka en ny lite bättre och dyrare mixer. Detta är ca. 3 veckor sedan och jag har trots fler mail, samtal och löften inte fått min mixer.

Svar från företaget

Hej Gustav !

Ber verkligen om ursäkt för den dåliga servicen du fått av oss. Vi har haft kaos här innan jul fram till nu. Och vi jobbar dygnet runt för att få ordning på det vi har gjort. Så ge oss en chans att försöka göra dig till en nöjd kund. vad har du för ordernummer ? så ringer vi upp dig och kompenserar dig för den dåliga servicen.

Ha en bra dag !

Med vänlig Hälsning Billebro med Personal

Patrik

mer än ett år sedan

Köpte powerdynamics dubbel 18 baslåda. Den är helt jävla sjuk hela huset skakar vilket jävla bastryck. Beställde den på måndagen och fick den hemkörd till dörren på onsdagen vilken service. Bra jobbat billebro!!!!!!

Svar från företaget

Hej Patrik !

Gud vad kul att du blev nöjd ! Den är sjukt jävla bra :) spelar nästan brallorna en :)

Vi jobbar varja dag för att få i väg våra paket så fort det bara går till våra kunder :)

Ha en fin dag !

Med vänliga hälsningar Billebro med personal !

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi håller på att bygga ett fett ljudsystem hemma och vi har fått stor hjälp av billebro. snabba leveranser och bra priser. jag förstår inte varför alla klagar hela tiden, vi är hur nöjda som helst!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tack för ett oerhört bra bemötande. Jag fick verkligen hjälp. Personalen hjälpte mig med mycket. Fick precis det jag ville ha.

Emil

mer än ett år sedan

Visst har man hört en hel del om billebro och visst kan man tycka att organisationen är sådär men vid mitt köp av citronic line-array så gick allt smidigt, och vilket ljud!!

Ett tips är att inte göra så otroligt mycket reklam och inte överdriva kapaciteten på andra produkter

Håkan Mörch

mer än ett år sedan

Sonens sladd till julklappshörlurarna fungerar inte bra.
Lämnar in som reklamation 22 mars (mer än fem månader sedan!) Upprepade mejl, samtal till Billebro. Ingen svarar. I början på juni tröttnar sonen varför jag tar över. Efter flera obesvarade samtal så svarar till slut en person som berättar att sladden kom tillbaka 17 april. Varför man inte informerat om det visste han inte. Lovade dock att skicka hem den. Bra tyckte jag.
Inte kom sladden. 3 juli kommer jag fram efter ha ringt vid tillfällen i tre dagar. Han lovar att ringa tillbaka då han tagit reda på vad som hänt - inte ringer någon.
Efter en tid skriver jag brev till företagets VD och det struntar företaget också i för något svar får jag inte.
Så min erfarenhet av Billebro´s hantering av reklamationer är dyster, och vi har fortfarande inte fått återskickat sladden, som lovats mig.

Serviceärendenr S_2013_00515

Christian

mer än ett år sedan

Hei.

Jeg venter ennå på ordren min (187671). Men den kommer aldri og dette begynner virkelig å bli useriøst. Jeg har ringt, snakket med dere på chat og blir lovet levering den og den dagen, blir lovet per tlf at de skal sjekke hvorfor den ikke er sendt, men hører ALDRI noe. Kan dere sende varene mine ASAP?? Jeg har tapt flere tusen på jobber jeg skulle hatt dette med, men måtte leie av andre. Det har kostet meg tid og penger, så håper på en kompensasjon på ordren min. (Eventuelt et lite plaster på såret gave)

Svar från företaget

Vi har tyvärr haft en del sommarpersonal som inte riktigt klarat alla arbetsuppgifter.
Kunden har nu som "plåster på såren" fått ännu bättre och större högtalare till samma pris enligt överenskommelse med honom.

Patrick

mer än ett år sedan

Virker som man får hjelp av å klage her. bestile : DJ-pakke 2 Reloop RMP3 Alpha 1 Reloop RMX40USB.
ordre nr: 187418. bestilte: ?. 09.07.2013 Sendt mailer, ringt å prøvd å få vite hva som skjer med pakken min. men virker som at man må true med anmeldelse for å få noe ut av dem. eneste svaret jeg fikk var : pakken er sendt til DHL, skal gi deg svar om noen dager når jeg har snakket med dem. det var : 17.07.2013. veldig useriøst. ingen unnskyldning ingen info. bare tull.. hvor vanskelig er det å gi ett sporingsnummer hvis den er levert til DHL?

Svar från företaget

Hej !

Ditt paket är levererat och med UPS därför du ej kunnat spåra ditt paket hos DHL. Är du nöjd med din utrustning i dag ? :) MVh Micke

per

mer än ett år sedan

Köpte ett par aktiva TNT215A sjukt bra tryck. + även för bra service och snabb leverans.

Yui

mer än ett år sedan

lågpris och hög kvalitet på trådlös mikrofon.
super nöjd !! tack

Jacob S

mer än ett år sedan

Jag förstår inte vad alla negativa kommentarer här på rejta kommer ifrån för jag fick omedelbart hjälp när en av mina högtalare slutade fungera. Det visade sig bara vara ett enkelt fel på slutsteget men jag fick hjälp direkt som sagt och visst det var lite svårt att komma fram först på telefon men det är ju vanligt på större företag.

Jag är helnöjd, kunde inte ha fått en bättre deal. priset var oslagbart. till o med billigare än att köpa direkt ifrån utlandet.

Jonas Karlsson

mer än ett år sedan

Jag var inne för att köpa ett par fullrange högtalare och slutade med att jag gick därifrån med 2 par istället och slutsteg och mixer. för 10k. sjukt bra priser som sagt, finns ingen annan som har sånna bra priser som Billebro, garanterat! Trevligt bemötande och kunnig personal.

Victoria

mer än ett år sedan

Jag och min kompis sökte efter högtalare och ljus till vår fest som vi ska ha för ca 80 pers, jag blev tipsad av en kompis om att Billebro hade schyssta saker och därför bestämde jag mig för att besöka deras butik; vilket jag och min kompis inte ångrar en sekund! Väldigt bra service och ytterst prisvärda högtalare! Man får även testa högtalare och ljus, så du kan knappast bli lurad ;)

jimmy bäckström

mer än ett år sedan

har beställt där många gånger utan problem, bra service och dom är trevliga och hjälper en hitta rätt saker. och dom håller de dom lovar, super bra butik rekomenderar billebro starkt till alla.

Micael

mer än ett år sedan

Tog kontakt md Kent när jag hade behov av att hyra ljud och ljus till stockholmsfinalerna i handboll i Eriksdalshallen. Fick mycket god hjälp av Peter i butiken som tog fram ett mycket bra paket till ett väldigt bra pris. Är jag i behov att hyra bra produkter adhoc någon annan gång vet jag var jag skall vända mig.

hampus

mer än ett år sedan

jag tycker billebro är helt okej min vara tog längre tid en som stod och det blev runt 4 samtal men han jag ringde var väldigt snäll och till slut gick ner och skickade varan själv till mig och det är drf jag ger billebr ett högt betyg för den insatsen och jag har nu fått varan och den låter väldigt bra , riktigt skön tung bas det härligaste jag har lyssnat på!

Robert

mer än ett år sedan

Köpte controller som funkade perfekt, bra priser och bra service.

Conny Bunjevac, VD

mer än ett år sedan

Vårt företag Arena Europe AB har 5 års avtal gällande 160 kvm ledskärmar på Allsvenskan och Superettan med exponering av sponsorer i tv-sändningar, samt placerar skärmar på elitbandy och elithandboll. Vi arrangerar ofta evenemang på idrottsarenor och publika platser. Vi har under 2 års tid anlitat Billebro.se som vår huvudleverantör gällande ljud & ljus till våra evenemang, och kan varmt rekommendera dem, både gällande kvalitet och kundservice.

jason

mer än ett år sedan

I found this store and it has amazing stuff all you need to become a top dj starting from low prices all quality products Kent the owner very nice man and a great member if staff offering a lot of support in what you need from the shop I will be using this store for future purchase as I found the best in Stockholm

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag köpte ett par superhärliga hörlurar från Panasonic. Så nöjd med hur de låter!

Adis Bacic

mer än ett år sedan

Rekommenderas starkt, köpte akustisk gitarr. väldigt bra och jag är väldigt nöjd med personalen och produkten. Det blir flera besök utan tvekan!

Micke

mer än ett år sedan

Köpte några högtalare som jag skulle ha till mitt 40års kalas. Dom var väldigt billiga. Trots priset då spelar dom sjukt bra och verkar hålla väldigt hög kvalitet. kommer absolut handla där igen.

Ingo

mer än ett år sedan

Jag har handlat av Billebro under många år och alltid blivit korrekt bemött. Snabba leveranser och kompetent personal som bryr sig om dig som kund. Om varor varit tillfälligt slut så har de rint upp och erbjudit en annan vara (ofta dyrare) till samma pris. Jag har jobbat som d:j sedan många år tillbaka så mina prylar får verkligen bekänna färg. Jag har aldrig haft några problem med högtalare, subbar, slutsteg och ljus som jag köpt från Billebro.
Sedan något angående de bemötande som många klagat på; Bemöt andra så som du själv bli bemött! Självklart finns det "ägg" även på Billebro men det finns även många "ägg" bland kunderna.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Omega Pro 15XXL är helt sjukt feta. Maxade mitt Yamaha P4500 på 460w RMS med Deadmau5, utan minsta tecken på bristningar i pappen eller liknande. De har sjuk slaglängd...

Okänd

mer än ett år sedan

Jag har snart köpt över hundra produkter där och har inte haft några problem över huvudtaget!

Frågan är vad gör ni med prylarna egentligen?
Och ifall det är som ni säger, att det är dålig kvalité på prylarna varför skulle då "Swedish House Maffia" köpa sina högtalare där då?

Johan Olby

mer än ett år sedan

Idag var vi och handlade in ett nytt digitalpiano som barnen skulle ha för att lära sig spela. Efter en ordentlig genomgång i butik (där vi fick testa olika modeller) hittade vi ett som passade oss utmärkt. Vill verkligen rekommendera denna butik!

Martin

mer än ett år sedan

Köpte ett elverk som gick sönder direkt lämnade in den på rep 3ggr men det funkade inte när jag fick hem det,100tals mejl och samtal men fick inget nytt eller pengarna tillbaka riktiga skojare handla inte där!!

Svar från företaget

Vi slutade sälja elverk för många herrans år sedan. När var detta? Har du ett ordernummer och telefonnummer? Med vänlig hälsning, Kent Billebro 0735 41 11 23

Kalle

mer än ett år sedan

Kollade med en kollega som var nöjd, förmodligen köpte dom en bra produkt. Men vi blev totalt lurade, skickade produkten i retur för kreditering. Ingenting hände och vid flera påstötningarna blev vi upprepade gånger hånad i telefonen - igen en jävla kund som är missnöjd, hördes i bakgrunden. Kan hända att dom tycker så, men vi kan absolut inte rekommendera företaget. Surfade efteråt på Google och fick saken bekräftad. Ett gott råd kolla först och handlar sedan.

Svar från företaget

Vad exakt köpte du? Har du ett ordernummer och telefon-nummer så vi kan kompensera dig och göra dig till en nöjd kund igen? Med vänlig hälsning, Kent Billebro, VD, 0735 41 11 23

johan

mer än ett år sedan

Det finns dom som klagar på Billebro, och tycker att dom är skit.

Dom har INTE lyssnat på deras Högtalare kan jag ju säga.

Jag köpte 2 st TNT 215A, (med nervösa musklick pga vad andra sagt), och tyckte dom var svinstarka med tanke på storleken.

Nu har jag ändrat åsikt eftersom att dom blivit inspelade , dom är helsjuka.

Fattar inte att dom kan prestrera som dom gör, pappret säger en sak

högtalarna tarm-manglar en helt annan.

De ska ha mycket beröm för det låga pris och höga kvalitet de ger, i mina ögon är deras varor i princip gratis, i syn sett till vad dom levererar åt kunden.

Dom som snackar skit om Billebro AB, och deras varor borde få sej en spark i räva så dom flög till Amerika.

Jag kommer i fortsättningen enbart att köpa ljud&ljus från dem.

Nu kommer ni väl dravlandes med, "du är säkert anställd av Billebro.

Men nej, Kent är inte min chef.

Däremot är han en man, vars vision är att ge sjukt ljud, till en sjukt liten prislapp.

Hur kan detta gå runt?

Givetvis kan han ju inte ha 50 pers anställda i sitt 1000kvm stora lager.

Så med andra ord är det en plocka och betala butik.

Var glada att han och hans 2 anställda erbjuder er service överhuvudtaget.

Mina TNT215A ger studiokvalitet i ljudet.

omöjligt säger ni.

Nej säger jag, jag var nämligen inne till Hifiklubben, och bad dom ta fram deras finaste studiohögtalare,
mina högtalare spelade med en varmare och mer detaljerad ljudbild.

MVH Johan

Lilla hunden

mer än ett år sedan

Var och hälsade på i butiken på Frejgatan 27. Vilken röra, påminnde mer om en återvinningsstation än en butik. Hur som helst ger jag faktiskt ett plus till personalen på plats som helt ärligt sade att den utrustning jag var intresserad av i stort sett var omöjlig att handha....

Svar från företaget

Vad var det du var intresserad av att köpa? Ge mig fakta så vi kan replikera please. Vi har konkurrenter som skriver lögnaktiga recensioner om oss för att skada oss... Med vänlig hälsning, Kent Billebro, VD 0735 41 11 23

ME

mer än ett år sedan

Jag behövde två aktiva högtalare till en fest för ca 60 personer. Hittade 2 st för runt 2000 kr på Billebros hemsida. Innan jag beställde ringde jag och kontrollerade att de fanns i lager. Fick svar på telefon efter 30 sekunder.

Högtalarna levererades hem redan efter 1 dag. Jag har testat ljudet och det är alldeles utmärkt.

Sammanfattningsvis: Snabb service, bra produkt och extremt bra priser. Nu slipper jag hyra högtalare med allt vad det skulle innebära i hämtning, lämning, ansvar för att något går sönder etc.

Joacim Björneson

mer än ett år sedan

Beställde en vara den 20 feb, skulle vara omedelbar leverans, efter 3 veckor mailar jag och undrar var den är. Svar blev restnoterad, kommer in om 1-2 veckor, 3 veckor senare ringer och undrar vad den är. Den är restnoterad, vi vet inte när den kommer in. Jag frågar ifall den kommer under detta halvår? Vi vet inte var deras svar. Begärde pengarna tillbaka, få se ifall jag får dessa under detta året! Ingen butik som rekommenderar!!

Svar från företaget

Hej! Numera står lagersaldot utskrivet på hemsidan, så vi hoppas att detta aldrig händer igen.

Johan

mer än ett år sedan

Mindre bra var att jag beställde en produkt som inte fanns i lager och de inte visste när den kom in.
De ringde upp och erbjöd likvärdig produkt men jag valde att avakta tills rätt kommer in igen. Väntar på återbetalning så längde som det funkar så har de skött det bra.

Egon

mer än ett år sedan

Drog pengar på mitt kort supersnabbt för varor som inte fanns på lager. Det tog 9 månader att betala tillbaka. Inte fören jag ansökte om betalningsföreläggande hos kronofogden fick jag pengar tillbaka.

Fick också uselt bemötande på telefon och direkta hot från anställda om att jag skulle lugna mig och vänta. Annars skulle inga pengar alls komma tillbaka.

Hemskt att man kan bedriva ett företag på detta sätt.

En UC på företaget skvallrar om många stora betalningsanmärkningar och dålig skötsel.

Handla INTE av Billebro!

Svar från företaget

Hej! Tråkigt att du inte fick pengarna tillbaka direkt. Däremot står lagerstatusen på hemsidan under varje produkt.

Stefan

mer än ett år sedan

Ringde nyss till deras kundservice där dom svarade med "Hassans kebab & pizzeria" - vilket jag kontrar med ett skratt, var inte direkt beredd på den. Seriöst intryck? inte så mycket. Fick bara halva min beställning trots lovord om att allt skulle komma samma dag.. nu får jag vänta 2 veckor till (redan väntat 2 veckor bör tilläggas) innan jag kan använda allt fullt ut. 2/5 solar för skrattet, annars en etta i bemötande och tomma löften.

Patrick

mer än ett år sedan

Varning!!

Tar 195 kr extra för att som dom kallar det handläggning. Innebär att dom ska sända varorna samma dag. Detta borde ju vara självklart! Verkligen tydligt vad som är viktigast! Se upp kanske tar dom även betalt för att svara i telefon också....

Svar från företaget

Hej! Om man beställer med expresshantering efter kurirens upphämtningstider, skickas ordern självklart dagen efter.

Micke

mer än ett år sedan

Jag köpte en usel Reboot Digital Jockey mixer som jag reklamerade eftersom den inte fungerade. Efter lång tid fick jag ett tillgodokvitto. Enligt Konsumentköplagen hade jag rätt till pengarna tillbaka, men det ville Billebro inte ge mig. På tillgodokvittot skrev dom att det bara gällde 7 månader, vilket jag missade. När jag nu, tre månader senare, försökte använda tillgodkvitto så säger dom bara kallt att det gått ut - skyll dig själv. Dom har helt enkelt bara tagit mina pengar utan att jag fått någonting för dom.
Köp aldrig något på Billebro!

Svar från företaget

Hej! När man reklamerar något är man berättigad att få produkten lagad eller en ny. Vi har däremot endast bytesrätt i butiken.

zodis

mer än ett år sedan

Jag blev rejält blåst, fick inte tillbaka pengarna efter ett ångrat köp jag gjorde.
Ringde 5 gånger och mailade 3 gånger, fick alltid svar att de skulle återkomma, men ingen återkom.
Inga pengar är återbetalade efter 3 månader.

Svar från företaget

Vi betalar tyvärr inte tillbaka pengar förrän vi fått en retur på ordern.

Jari Korhonen

mer än ett år sedan

Är nöjd med billebro, bra bemötande och ett företag med flera järn i elden.

Henrik Vindahl

mer än ett år sedan

Bra service och bemötande

Torsten Olofsson

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med mitt köp hos Billebro. Kunnig och trevligt bemötande. Rekommenderas.

john sandberg

mer än ett år sedan

sjukt bra service med sjukt bra priser för ljud. Man får med sig hem helt sinnesjukt bra ljud till otroligt låga priser. rekomenderar starkt.

Per Rundblad

mer än ett år sedan

Trevlig personal och mycket bra saker med kvalitet.

Munir Yousif

mer än ett år sedan

Jag köpte en högtalare från honom och betalade med swish jag fick inte kvitto. Jag vill lämna tillbaka nästa sag men han tig inte mot ich svsear inte på telefon eller mail

Harald Karlsson

mer än ett år sedan

Bra produkter till lägsta pris god service

Robin Xoriuz Skoglund

mer än ett år sedan

Bra service och stort utbud! / R.C.C Robin

Calle Holmgren

mer än ett år sedan

Grym butik bra personal får all hjälp man behöver och lätta att prata med och grums produkter

bilbam 04

mer än ett år sedan

Enkelt och smidigt att handla hos Er.
Rekommenderar Er gärna till mina kollegor/vänner.

Angelo Galione

mer än ett år sedan

Otroligt snabb och bra service! Personal är väldigt kunnig och hjälpte mig att välja ut de bästa produkterna! Rekommenderar Billebro starkt till alla som ska köpa högtalare och liknande!

Athenas Bar Säter

mer än ett år sedan

Billebro är kända i ljud & ljus branchen för att just sälja skitprylar, eller iaf ha rent fantastiskt dålig kundservice.
Är det inte ren nippon-pippon-skrot så är det iaf B-märken som är gjorda för hobby-bruk, men marknadsförs som proffs-prylar.

Ett klassiskt marknadsföringstrick är "byggs på samma fabrik som känt-märke-X".
Det kan mycket väl stämma, skillnaden är att det kända märket har kvalitets-krav på sida saker, dvs fabriken måste uppfylla dessa, annars ryker kontraktet. Dock kan de bygga kopior (kinas nationalsport) med liknande utseende, men med sämre komponenter

Lowe 165

mer än ett år sedan

Jag köpte högtalare för låga priser bra kvalité mycket bra service

KYLCE 107

mer än ett år sedan

Jag köpte lite ljudprylar där, super trevliga och roliga.
Bra service och bra priser.

Erik Rasmus

mer än ett år sedan

Snabb leverans av mina DJ-prylar. Enkel beställning och betalning via Klarna. Mycket nöjd.

Gustav Sveriga

mer än ett år sedan

Fungerat skitbra. trevlig personal och superbra hjälp, jag är nöjd som fan :)

Elena Billebro

mer än ett år sedan

Low prices, quick delivery, great choice of products.

Agnes Oz

mer än ett år sedan

Handlade grymt bra högtalare! Bra bemötande, bra priser, rekommenderar verkligen deras butik!

Weixing Yuan

mer än ett år sedan

bra pris med kvalitet och service, jag är nöjd!

Oliver Cederholm

mer än ett år sedan

Bra ljud i de högtalarna jag köpte

Alexander

mer än ett år sedan

Grym kvalité på billebros egna grejer!
Passar både proffs och privatpersoner! Deras högtalare spelar sjukt bra.

Kim Sörensen

mer än ett år sedan

Bra hemsida lätt att beställa och bra saker för mej som dj.

Marcus Sjölander

mer än ett år sedan

man får alltid hjälp med allt man ber om. pra priser samt skön personal!!

Anna Holme

mer än ett år sedan

Det är den bästa musikaffär i Sverige! Det bästa priset, den bästa servicen och de bästa personliga behandling som jag någonsin har hittat! Jag använder för att köpa musikinstrument och musik prylar i 20 år och utan tvekan är detta platsen!!!

Andreas Hingsten Bamsefar Kroon

mer än ett år sedan

mycket bra kund service,trevlig personal och man får alltid proffsig hjälp

Elina Johansson

mer än ett år sedan

Har aldrig haft några som helst problem med varken betalning och leverans. Skön butik med bra priser samt trevlig personal som var väldigt kunniga. Rekommenderar denna butik!

Filip Delden

mer än ett år sedan

Jag har köpt PA samt hyrt utrustning från Billebro ett par gånger. De har ett väldigt stort sortiment och riktigt bra priser. Bra att de har en fysisk butik också då man kan åka och provlyssna eller köpa något samma dag om man behöver det.
Kan hålla med om att det kan vara lite rörigt i butiken och att vissa inte alltid har koll, men jag har ändå blivit bra bemött.

Och vid ett tillfälle skulle jag köpa en högtalare som skulle funnits i lager och behövde den samma dag till ett event. Ville verkligen ha just den och det kändes lite surt när lagersaldot inte stämde. Men jag köpte högtalaren ändå och väntade på leverans. Och så fick jag hyra en annan liknande högtalare till ett väldigt förmånligt pris så jag kunde ha högtalare till eventet den dagen.

Aleksander Angel Ænørås

mer än ett år sedan

Jeg fikk oppgitt feil informasjon da jeg kjøpte høytalere av dem. Dem oppga at det var innebygget filter i dem, noe som er feil! Nå svarer dem verken meg eller advokaten min. SVINDLERE!! Styr unna denne butikken. Jeg kommer til å gå videre med denne saken!

Sara

mer än ett år sedan

Jag skulle hyra en dj-utrustning och har aldrig varit med om så usel service i hela mitt liv. De kom inte på påtalad tid och hämtade inte heller varorna på påtalad tid. De var väldigt svåra att få tag på och otrevliga i telefon. Jag rekommenderar verkligen inte Billebro, de är dyra och usla på många sätt och vis.

Miranda

mer än ett år sedan

Välbemötande personal med bra kundservice som hjälpte oss med ljud till studentflaket!

FannyP

mer än ett år sedan

ställer upp med högtalare till flak med riktigt bra priser. Grym service och ställer upp på allt!

Josefin

mer än ett år sedan

Hjälpsam personal som verkligen ställde upp för oss då var ute i sista sekund med ljud till vårt studentflak!

Sofie

mer än ett år sedan

Vi fick ett riktigt bra erbjudande trots att vi var ute alldeles för sent. Riktigt bra service!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bra service och toppen erbjudande trots att vi var ute i sista sekund.

Josefin Blomqvist

mer än ett år sedan

Bra kommunikation och pris, bra kontakt och ett bra erbjudande trots att vi var sent ute med ljud till flaket :)

Thomas Åberg

mer än ett år sedan

lämnade in min aktiva sub bas för reparation då den
stänger av sig till och från har varit på flera service verstäder men ingen har lyckats fixa det
dagen efter ringer en kille från service Dejan hette han å sa att min sub var testad och klar
bara å hämta ja va lite skeptisk för att det gick så fort och kostade 650 kr att hämta ut Detta var för ca 2 månader sen och än i dag funkar min bas felfritt använder den dagligen +++ för billebro serviceverkstad

Gabriel Karlsson

mer än ett år sedan

Billebro är sjukt grymma! Skitbra service! Bra priser! Bra högtalare!

Joakim Sundberg

mer än ett år sedan

Fick det prylar jag behövde till mitt ljudsystem. Personalen hjälpsams å trevliga topp betyg helt enkelt.

Josephine

mer än ett år sedan

Ritkigt bra grejer, både högtalare och mixbord. Superbra service och kunnig personal!

Victoria Carlsson

mer än ett år sedan

Hyrde ett par trådlösa mikrofoner till ett event och fick supersnabb och bra service. Dessutom till kanonpris. Vi blev mycket nöjda!

Napoleon

mer än ett år sedan

Helt ofattbart låg kvalité på era "importprodukter"! Är JÄTTE missnöjd med produkterna som inte på nått som helst vis motsvarat vad som angavs i annonsen. När man väl ska prata med kundtjänst hänvisas man att maila in sina synpunkter som man ändå inte får några svar på....Första och sista gången jag handlat hos er iaf!

Daniel Blombqvist

mer än ett år sedan

Köpte mixer och cd spelare från Pioneer , En av cd-spelaren var trasig tog månader innan reparationen var klar som dom ville att jag skulle betala! Sen blev jag lovad ett DJCase till allt men det fick jag aldrig även fast det stog på kvittot att det ej hade blivit utlämnat.

När jag ville häva köpet och utnyttja öppet köp då påstod dom att det inte gällde professionell utrustning, försökte hala sig om massa saker. Omöjliga att få tag på och allmänt otrevliga. Varning till alla handla inte här!

Svar från företaget

Hejsan jag arbetar som tekniker på billebro sen 2 och ett halv år tillbaka och att en pioneer produkt går söder eller är sönder vid leverans är något som aldrig jag har stött på här på billebro
för hade det varit så så hade jag känt igen ärendet har aldrig tagit emot någon ny pioneer cd spelare för rep å dessutom om spelaren är helt ny då brukar vi byta ut den på plats mot en ny. du kan väl skriva ner ditt service ärende nr :

Christer Dybeck

mer än ett år sedan

Inte handlat tidigare och allmänt skeptisk till näthandel (senior..). Fick omfattande och mycket goda råd av Kent Billebro ang förstäkning av trumset trots att jag sa att det "inte fick kosta något". Köpte ett par Röde M3-or för stereo-OH till trummorna. Kom snabbt och låter tio gånger mer/bättre än det låga priset. Snacka om bang for the buck.
Tack!

Nagelbiten

mer än ett år sedan

Superbra högtalare - lätt att ta med! Räddade festen vi hade för 30 personer! En god investering för dig som gillar musik och dans på dina privata fester! Lätt att ta med - som en kabinväska - men med ljud som en hel orkester! Bra pris - snabb och proffsig service och hjälp! Tack Billebro! (ps köpte skytec SPJ-PA915-15")

Svar från företaget

Hej Sue ! vad glada vi blir för att vi kunde hjälpa till och göra denna kväll så bra för er. Håller med dig om SPJ-PA915 Den är grym och vi har nöjda förvånade kunder varja vecka som köpt sig en sådan och blivit så nöjd ! ha en bra dag ! och vill ni ha hjälp igen så är det bara att återkommer !

ha en fin dag !

med vänliga hälsningar Billebro med personal !

Jan Hansson

mer än ett år sedan

Beställde en väska till min controller som levererades mycket snabbt. Däremot var den trasig i sömmarna samt att det inte var rätt väska. Ringde postorder på en fredag och killen som svarade kollade på lagret och konstaterade att det fanns en annan modell som jag egentligen skulle ha fått. Utan minsta knorr så skickade han väskan som jag hade på måndagen, grymt snabbt! Dessutom fick jag behålla den första väskan "som plåster på såret" vilket är en mycket imponerande gest.
Bra Billebro, nu börjar det likna något!

Hälsningar från en mycket nöjd kund som gärna återkommer.

Claes K

mer än ett år sedan

Tack för ett mycket trevligt bemötande i söndags då ni lät oss komma in i butiken trots att ni egentligen hade stängt. Tack för att ni tog er tid och demade massa högtalare etc

Mikael

mer än ett år sedan

Behövde hjälp med trådlösa micar och inspelningsutrustning för att spela in föreläsningar. Fick mkt bra hjälp av Kent, snabb leverans och ett bra pris.

Patrik W

mer än ett år sedan

Ordernummer: 181300. Köpte lite varor den 15 maj, fick varorna ett par veckor senare. Då var en sub trasig från början, detta ville jag gärna logiskt nog få åtgärdat. Nej! Så lätt är det inte. Nu 30 mail senare så har vi fortfarande ingen lösning, tre månader efter leverans. Företagets mail slant ''olyckligt'' med i den långa mailkonversationen då dessa ''servicemän'' var tvungna att kasta detta ärende via chefen, de skrev den 22 juli så här: ''Denna kund har kört sönder basen och kan inte få ny etc, HUR LÖSTE VI DETTA???''. Basjäveln var trasig från första början! Vad är problemet?! Sen får man ifrågasättningar i form av: ''Vad är dina förväntningar när du köper en sub bas för 999 kronor?'' Jag svarar: ATT DET FUNGERAR! Man kan göra listan lång... i början blev jag ''erbjuden'' en bättre, mer kraftfull bas, som jag trodde var utan extra kostnad. NEJ! Då skulle jag alltså köpa denna utöver min order och får responsen: ''Vi kan inte skicka den gratis och oavsett så är den nog för stor för att ens få plats och kanske inte avstämd heller för den lådan''. Då tänkte jag: Om jag får basen så bygger jag givetvis en ny lådjävel som passar.
Mitt tips: Handla INTE här! Skulle grejerna ni får vara trasiga vid leverans så kan ni glömma ersättning, alternativt göra er redo på en rejält onödig boxningsmatch. Tyvärr kan man inte ge mindre än en stjärna.

Skriver detta omdöme igen då svaret på mitt förra innehöll fantastiska lögner. De ringde TVÅ gånger inte TIO som de skrev. ''Att de inte fått chans att åtgärda problemet'' kan vara det klockrenaste. Vad sägs om en 30 mail lång konversation som bevis. Erkänn att ni gjort bort er om ni nu måste kommentera detta och ljug för fan inte!

stefan olsson

mer än ett år sedan

var inne på Billebro i veckan och köpte nytt slutsteg till bilen jävlar vilket bastryck det blev helt sjukt. fick sjukt bra service av personalen jätte trevligt besök.

Svar från företaget

Vad kul att du blev nöjd :) Jättekul för oss att höra att du gillade oss :) Är det något annat vi kan hjälpa dig med så är det bara höra av sig till oss. Ha en fin sommar ! / Billebro med personal

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket betra en orginale Cervin-Wega! Angrar inta et sekund på at me kjøpta VE-15 från billebro fremfor CervinWega! Anbefalast!

Svar från företaget

Hej Jesper ! :) vad kul :) Dom låter grymt bra. Synd att inte folk kom hit och lyssnade på vårt märke . Det spelar som satan :)

Ha en fin sommar ! / Micke

Albin Nicklasson

mer än ett år sedan

Har beställt och betalt en vara som inte kommer.
Och försökt nå er i tre dagar på både mail och telefon. Och behöver min vara snarast. Vad är det som händer????!!!
Order Nr 186575

Svar från företaget

Vad jag kan se är ditt paket skickat från oss 2013-07-10 och bör komma till dig inom 2 arbetsdagar.
Att du inte kommit fram på telefon och mail ber vi om ursäkt för, men det är semestertider och vi är färre som jobbar inkl. sommarpersonal.....

Håkan Franzén

mer än ett år sedan

Hoppades att få mina högtalare till midsommar, men det sket sig tydligen.

Betalat och de svarar inte på mail = konkursvarning.

Svar från företaget

Vad är det för mejl vi inte svarat på? Vilket telefonnummer når vi dig på och vilket ordernummer har du?

Lars CK

mer än ett år sedan

Bestilte aktive høytalere, mixer + +(ordre nr 181012). Nå har det gått 2 uker uten at noe annet har skjedd enn at de har belastet mitt VISA kort. Har prøvd å komme i kontakt med Billebro via chat, mail og facebook. Telefonen er stengt så det går ikke å ringe heller. Har bestilt nye varer fra norsk seriøs leverandør, men ønsker å få pengene tilbake. Er selskapet konkurs?

Lars
Norge

Svar från företaget

Hej !

vad har du för ordernummer/ tel nummer så ska vi ta reda på det .

MVh Micke

Matte

mer än ett år sedan

Trodde inte det existerade företag med så dålig service som Billebro. Undrar hur de ens kan existera. Det har snart gått en månad sedan min beställning. Inget händer. Jag ringer upp och blir hänvisad till nån som visar sig inte vara närvarande. Andra gånger står jag i telefonkö förgäves. Jag kommer sprida det välförtjänta ryktet att ni är oprofessionella.

Svar från företaget

Vad är ditt ordernummer och vad har du beställt? Lovar att ringa dig imorgon lördag och rätta till detta omedelbart. Med vänlig hälsning, Kent Billebro

Erik Blom

mer än ett år sedan

Professionellt bemötande och service i toppklass, hade allt jag behövde till min radiostudio, kan varmt rekommendera Billebro!

Peter

mer än ett år sedan

Dom håller inget vad dom lovar . Beställde ett par högtalare efter 14 dagar så ringde jag upp frågade vad dom var . Då fanns dom inte på lager . Sedan beställde jag ett annat par som dom lovade att dom hade på lager . Efter 3 veckor ringde jag upp var är dom . Dom är skickade sa dom . Ja jag fick en faktura men inga högtalare . Men inga högtalare . jag ha mailat 2 gånger utan svar . Skitföretag

Svar från företaget

Vad exakt beställde du? Vi har sökt på ditt namn och hittar ingen order på dig. Eller är det felstavat här? Vi hjälper dig gärna - du kan även nå mig VD Kent Billebro 7 dagar i veckan på 0735 41 11 23

Anonym användare

mer än ett år sedan

Billebro är ett fantastiskt företag
med kunnig personal.
Prisvärda produkter med hög kvalité & standard!
Jag var tveksam från början pga ogrundade skitsnacks rykten,
Men efter jag inledde mitt sammarbete med Billebro
Så kunde jag snabbt sudda ut de rykten jag hört.
Billebro är och kommer att vara
min leverantör i framtiden.
Pris, kvalité, kundservice är TOPPEN! Tveka INTE!

Hälsningar DJ Peppe

Andreas

mer än ett år sedan

Har handlat av Billebro vid ett flertal tillfällen genom åren och alltid blivit väldigt bra behandlad.

Något som jag tycker är väldigt viktigt är att få möjligheten att känna, klämma och prova prylarna innan man genomför sitt köp. Detta får man ALLTID göra hos Billebro. Även om varan man är nyfiken på råkar ligga snyggt och prydligt nedpackad längst in i lagret, drar de sig inte för att leta fram kartongen, sprätta upp den och rigga upp prylen för testning. Man kanske kan tycka att detta är en självklarhet för en butik som eftersträvar nöjda kunder, men det är det inte. Har varit hos en konkurrent till dem på Sveavägen och försiktigt frågat om att få provlyssna högtalare, för att få svaret "Nej, det går inte, vi har nämligen inga sådana uppackade" (kartongerna innehållandes högtalarna stod snyggt och prydligt ouppackade längs ena väggen i lokalen). Därför är det så otroligt befriande att det finns en butik som Billebro som verkligen anstränger sig det där lilla extra för att få nöjda och trygga kunder.

En gång när jag verkligen satt i klistret och behövde ett par ljuseffekter till ett gig dagen efter, stannade personalen kvar till långt efter stängningsdags, packade upp varor och hade sig, enbart för att se till att jag kunde gå nöjd därifrån med ett par riktigt trevliga ljuseffekter (det blev ett par KAM LED Partybar V2 den gången). Är fortfarande djupt tacksam för den insatsen.

Som pricken över i erbjuder de dessutom sina varor till väldigt konkurrenskraftiga priser. Jag kan därför inte göra annat än ge dem ett toppbetyg!

Jörgen

mer än ett år sedan

Efter att läst mycket negativt om företaget! så var det motvilligt att lägga en order. Men var ute efter 4st billiga mid/basar till PA och ingen matchar priset, så jag slog till på 4 Alpha basar. Dagen efter ringer dom och säger att dom var slut i lager men erbjöd 4 dyrare för samma peng. Efter några dagar med ångest efter allt negativt man läst och att jag tog dom på 14 dagars faktura, och var rädd för att dom skulle dyka upp först efter fakturans sista dag,så maila jag om kolli id och fick det direkt. Idag kom dom med Ups och det var dom dyrare som dom sa och inget prispåslag. Plus att fakturans sista datum har bra marginal.

jocke

mer än ett år sedan

köpte en midicontroller av märket kam digi two riktigt bra controller för en billig slant e mycket nöjd

Johnny

mer än ett år sedan

Köpte ett par Ultrasone hörlurar till galet bra pris.
Var efter ha läst massa taskiga omdömen lite skeptisk, men priset, som var halva mot vad andra tog, gjorde att jag chansade. Lurarna kom hem efter 1-2 dagar. Kanon

Anders Friman

mer än ett år sedan

Lämna in min Technics 1210 mkII för genomgång å service efter att skivspelaren börjat krångla tog
2 veckor som utlovat när jag hämtade ut 1210an så hade den rengjorts grundligt å reparerats . teknikern berätta att 2010 november tillverkades den sista Technics spelaren för gott
Runt 3 miljoner spelare såldes på 35 år .
riktigt trevlig å visste vad han prata om
Tack för bra Service Billebro

Mats Carlsson

mer än ett år sedan

Köpt aktiva högtalare i två omgångar.
Första gången var en av högtalarna trasig när den kom, fick skicka tillbaka den och en ny kom efter någon vecka. Det var bra dock fick jag betala frakten...
Köpte 2 st till för någon månad sedan. Den ena gick sönder direkt efter 10 minuters spelande på normal ljudnivå, en störningssignal låter starkt hela tiden. Skickade tillbaka den för 5 veckor sedan och har trots flera påstötningar bara fått ett mailsvar att den är skickad till deras leverantör och jag får besked när den är klar! Det har gått 5 veckor!!!! Va fasen... ingen svarar, ingen vet något. Obefintlig reklemationservice.
Mitt råd är handla någon stans där de bryr sig om sina kunder.

Svar från företaget

Du köpte ett par Mackie MR8 studiomonitorer, de är för finlir och inte för många decibel i ett bilgarage eller bilverkstad. Vi har inte haft ett enda problem med Mackies studiomonitorer - de håller extremt hög kvalitet. Vi ber om ursäkt för att generalagentens servicecenter tar tid på sig, de ligger inte i Stockholm, så först skickade du hit dem till oss, sedan har vi skickat ner dem åt dina trakter igen, galen logistik (generalagenten hade servicen i Stockholm förut). Vill du spela starkt så har vi aktiva PA-högtalare som du kan kräma på ordentligt, bättre byta till det, ok?

Rikard Tallgren

mer än ett år sedan

Köpte ett paket med 2 gigantiska högtalare och rejäl förstärkare och det spelar nått så sjukt kraftfullt. De var liksom de jag var ute efter och fick precis vad jag ville ha! Fick bärhjälp ut till släpvagn och hjälp att lyfta in dessa tunga monster.

En dj

mer än ett år sedan

Köpte en reloop terminal mix4

Väldigt nöjd fick mycket hjälp i butiken av personalen

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har nu fått hem två proffshögtalare, snacka om bra ljud, för det jag betalade.

Har varit i deras affär kanske lite rörigt, men jag är där för att lyssna och jämföra deras stora utbud av högtalare. Värt ett besök till, vill ha större och häftigare grejor nu...

carl lindberg

mer än ett år sedan

Jag har köpt högtalare vid två tillfällen. En gång för 3 år sedan och en gång för 2 år sedan. Jag är supernöjd! Då jag testat ena högtalarpaketet och inte var helt nöjd med ljudbilden i tänkt rum så lät de mig byta ut hela paketet. Senare, typ efter 1 år, med det nya paketet så lyckades jag själv förstöra dem för att jag spelade för högt. Det mesta är ju förbrukningsvaror.. Fick dessutom ett mycket bättre pris än hos andra. (Tror inte alla dåliga betyg här är helt rättvisande. Ge dem en chans - de försöker göra rätt för sig. )

Christer

mer än ett år sedan

Beställde högtalare ( och betalade ) och blev lovad leveranstid 2-10dgr... 14dgr senare skickar jag mail och frågar om vart min beställning håller hus. Inget svar..... Det verkar som de gärna tar betalt för varor de har i lager men sedan inte har för avsikt att leverera dem. Kommer inte handla något mer från denna butik, hoppas bara det jag beställt och betalt kommer inom kort, funderar på att göra en polisanmälan för bedrägeri mot dem.

Svar från företaget

Så vill vi inte ha det! Om du kan ge mig ditt ordernummer och telefon-nummer så lovar jag att kolla upp detta omgående med min personal! Jag är ägare och VD för Billebro, jag heter Kent Billebro, mitt telefon-nummer är 0735 41 11 23, du kan ringa eller smsa mig även nu under helgen så kollar jag upp detta omgående! Helt ärligt talat och rakt på sak så försöker jag ändra på mycket i vår organisation och bland mina medarbetare - det finns flera kunder som du som fått urdålig service eller ingen alls, procentuellt sett är det inte många, men det URSÄKTAR ÄNDÅ INGENTING, jag har NOLLTOLERANS för detta och har även bett några personer lämna vårt företag men med de lagar som finns i Sverige så kan du inte säga upp folk hur som helst. Vi har 8000 erbjudanden ute samtidigt och varor tar slut. Vi får in ca 50 order om dagen. Ca 2-4 orders per dygn är orders på varor som tillfälligt tagit slut eller utgått. Vi har en person anställd ENBART för att kontakta dessa kunder och erbjuda en annan vara. Som jag ser det - inte en speciellt svår uppgift. Dessutom uppbackad av hela vårt sälj- och kundteam på 6 personer (vi är totalt 12 som arbetar här). Jag talade senast i Onsdags med personen ifråga om att jag inte var nöjd över att han inte "äger" funktionen han har och sköter den fullt ut, och att jag vill att han lämnar oss om han inte skapar bättre koll, bättre system, då han hittills förlitat sig på den info han får från vår leveransansvarige. Utan att han själv ska ha överblick över alla orders och ta kopior på orders han lämnar iväg till andra för att ringas på, i en vanlig pärm med index med namnen på de andra medarbetarna, så han själv har koll på att de verkligen kontaktar kunderna och gör jobbet! Inte speciellt svårt. Jag har sagt till om detta redan tidigare... Så har jag andra i organisationen som tror att jag är en idiot som annonserar ut varor som vi inte har. Jag har bett alla lära sig lägga upp varor, lagerantal och paket i systemet - både kunna ändra paket direkt samt lagerantal och lägga upp andra nya på Blocket och hemsidan så att det ALLTID - at all times - är UPPDATERAT och RÄTT. Om alla här hjälptes åt med detta skulle vi ha det så himla mycket lättare och noll missnöjda kunder. Några få här kan det och gör det medan andra vägrar och snackar bakom ryggen på mig, säger att det aldrig kommer att gå, att jag chefen är en idiot, att jag köper in för mycket varor, att det aldrig går att få ordning på vårt lagersystem, osv. Och tror man inte att nåt går så då går det ju aldrig - då har den inställningen satt krokben för det som man vill uppnå - så lever ju de flesta sina liv så det är tyvärr helt normalt i bland alla som har svårt eller inte gillar förändringar vilket väl är 99.99% av alla människor... Jag har även bett alla i företaget oavsett ställning att svara i telefon at all times oavsett hur mycket kunder det är i butiken och oavsett facebook, rökbehov, eller annat. Jag har sagt till ca 1000 gånger. Jag springer som en råtta på dagarna och svarar i alla telefoner. Visst ofta har vi många kunder i butiken, men ofta är det också lugnt, då har man ju tid att ringa kunder och sköta sitt jobb, eller hur? Om man vill det.

Vi har fått in 4 långtradare 1 container från 2 av våra leverantörer med nya varor och påfyllning med gamla senaste 2 månaderna. Plus stora mängder från andra också. Vi kämpar för att få upp nya varor snabbt och ändra i systemet. Vi har det hyfsat svårjobbat med ett importlager med pallställage ute på arlanda och 2 lastbilar som kör mellan arlanda och butiken med postorderlager inne i Stockholm.

Vi växer så det knakar och jag försöker hela tiden säga till alla att Kunderna är våra arbetsgivare inte jag, de måste få guldservice, varenda en, annars är vi "rökta" och att vi är ett postorderföretag med en avhämtningsbutik, inte butik längre som vi var för några år sedan. Att det inte går att säga att 2 personer på postorder ska ta allt jobb utan att alla medarbetare måste vara med och hjälpa till med postorderkunderna, även byten/återköp, packa iväg varor och allt som kunderna behöver få gjort. Jag har tagit in ny personal som förstärkning och det har blivit mycket bättre. Även flera i gamla personalen ser möjligheter och jobbar på bra. Men jag tror att misstroendet mot mig är rätt stort och utbrett, jag har inte varit en speciellt bra ledare och haft på tok för få möten. Utan mer försökt beordra alla att jobba bättre med kundsupporten vilket väl blir precis som när en förälder försöker få ett barn att göra nåt som föräldern vet är det bästa men som barnet motsätter sig eftersom föräldern inte gjorde det på ett pedagogiskt rätt sätt.

Ungefär så är nuläget hos oss. Detta blev ett 100 x längre svar än jag tänkte, jag har precis varit hos en av våra finaste leverantörer i England, KAM / Lamba, i två dygn, klockan är sju på lördagsmorgonen, och jag ska själv öppna butiken idag före elva. Jag vill bara att både du och alla andra som läser detta ska få full insyn i vad som pågår hos oss. Och jag vill också säga att jag förr i tiden inte haft samma höga ambition vad gäller just kundsupport och kundservice. Man mognar mer med åren eller hur? Med förhoppning att få ge dig GULDSERVICE och nytt förtroende för mig och mitt företag - bara du själv ger mig ordernummer och fakta - hälsar jag dig och denna fantastiska lördag välkomna till ett nytt och ännu härligare levande liv i tacksamhet.

Kent Billebro, VD

David

mer än ett år sedan

Produkten var trasig redan när jag fick den. Företaget svarade sen inte på varken telefon eller mail. Första och sista gången jag handlar där...

Svar från företaget

Vad exakt köpte du? Har du ett ordernummer och telefon-nummer så vi kan hjälpa dig? Med vänlig hälsning, Kent Billebro, VD, 0735 41 11 23

micke

mer än ett år sedan

beställde på en fredag och hade hemma på en tisdag, mycket rimligt och högtalarna (billebro alpha-6) funkar fint och inga större kvalitetsproblem att klaga på. har inte haft med kundservicen att göra.. och ärligt talat så är det ju först då man igentligen ser hur hela upplevelsen blir.. men snabb leverans av rätt grejer som är hela är allt jag ville ha och va det jag fick! tack ska ni ha

Anonym användare

mer än ett år sedan

Upplevelse: Verkade billigt med ett shysst sortiment.

Bra: Priset.

Dåligt: Pengarna dras även fast varan utgår från
sortimentet. Ingen verkar orkar berätta för dig att du själv måste kolla upp efteråt om beställningen går bra - som en hovmästare.

Service: Inget vidare. Inget svar när man undrar efter 3 veckor varför ingenting händer. Gapa i telefonen verkar vara det enda som hjälper för att få svar på frågorna och därefter agerar dom och behandlar dom din order. Till slut efter all irritation fick jag (nästan) dom sakerna jag beställde. Antagligen för att ordern hade legat och skräpat tillräckligt länge så att sortimentet hann ändras.

Svar från företaget

Hej! Nu har vi ett lagersaldo på webbsidan, så nu är det enkelt att se om varan finns i lager innan du beställer.

MVH/
Billebro

Roger

mer än ett år sedan

Dåligt bemötande, ingen känsla för att kunder betyder något, dålig kunskap hos medarbetarna eller också skiter de rent ut sagt i vad de ger för "råd" till kunderna...

Skulle köpa ett MIDI keyboardkontroller på utförsäljning, lade ordern på torsdagen, på fredag lunch ringde jag och tänkte kolla om det gick bra att hämta upp beställningen senare på dagen, men fick veta att min order aldrig behandlats (men pengarna drogs direkt från kortet minsann!), och att det sista exemplaret sålts ut under fredagen...

Någon erbjudande om en annan produkt till rabatterat pris eller något sådant som plåster på såren för detta schabbel var det aldrig tal om. Fick förslag på en annan MIDI-kontroller som var "lika bra":
- 49 keys istället för 61
- ingen aftertouch,
- inga drumpads....
hallå??!

Eller jag kunde betala fullpris upp mot en annan produkt, drygt dubbla priset mot vad jag hittils redan betalt. Alltså, de vill gå från en utförsäljning under inköpspris, där de troligen gjorde en förlust, till en nyförsäljning med full vinstmarginal för dem - vilken deal för mig, tack så mycket Billebro ***NOT***! :-(

P.S. Nu är det måndag och det fortfarande bra att beställa och förskottsbetala för produkten som således slut veckan innan... VARNING!

Svar från företaget

Hej! Vi beklagar detta.
Detta var innan vi höll lagersaldo på hemsidan. Detta problem är nu åtgärdat.

MVH/
Billebro

Thunder

mer än ett år sedan

beställde pioneer-grejjer på hemsidan för leverens hem till mig i norrland. inga problem att dra pengar... sen börjar helvettet........ inga saker på fyra månader!!!! precis som andra här fick jag lämna in papper till kronofogden för att få tillbaka pengarna. ringde sedan upp pioneer för att fråga hur man kan villja assosieras med ett sånt här skitföretag. blev lite förvånad när pioneer rakt ut i telefon rekommenderar att man ska gå nån annanstans då ofta billebro strular mot dem som leverantör och på grund av stora skulder inte får handla där i bland.

Svar från företaget

Hej! Just när du beställde var tiden efter tsunamin i Japan, och Pioneer (som tillverkas i Japan) kunde inte levereras till några kunder, om inte butiken redan hade produkten på lager.

DW

mer än ett år sedan

För att göra en lång historia kort.Jag lämnade in en högtalare på garantirepaparation.Det tog drygt 6 veckor innan det blev klart.Under denna tid ringde dom aldrig upp mej utan jag fick stöta på hela tiden.Dock lovade dom hela tiden att ringa och informera mej om vad som hände men icke.Hela tiden så var dom arroganta och genuint otrevliga att prata med.Så slutsatsen blir INTE EN GÅNG TILL.

Svar från företaget

Hej! Vi ringer normalt endast upp när varan är reparerad och klar att hämtas.

Kristoffer

mer än ett år sedan

Inget svar på mitt återköp 2 gånger i rad.. Antar att pengar ut från dom inte prioriteras särskilt högt.. Ska kolla med kronofogden hur jag får tillbaka mina pengar från detta oseriösa företag.

Svar från företaget

Hej! Maila [email protected] om återbetalingen så hjälper vi dig. Vi svarar alltid inom ca 1-2 dagar.

Mika Karlsson

mer än ett år sedan

Köpte en vara som dom debiterade 2 gånger. Vid klagomål svarade dom inte på e-posten och per telefon bollade de mellan olika personer och skrattade ?nu har vi en kund som är inte nöjd?. Det är klart att vi inte är nöjda med att betala dubbelt för en vara.

Svar från företaget

hej det är omöjligt att billebro skulle kunna ta dubbelt betalt det är du själv som handlar med ditt kort. det är bra om man själv kollar innan man godkänner köpet så att man tex inte har skrivit antal 2 för då blir det dubbla summan

Stefan

mer än ett år sedan

Suttit i två omgångar på en timme vardera utan att komma fram, trots att jag var ett i kön. Tror inte ens kundservicen är bemannad, på måfå på sin höjd. Borde ha kollat rejta.se innan jag la min beställning ser jag nu!

Svar från företaget

Hej! Skicka ett mail till [email protected] om du inte får svar i telefon. Ibland är vi underbemannade, och hinner därför inte alltid svara.

Mehrat

mer än ett år sedan

ångrar som 17 att jag inte googlade på billebro innan jag köpte en hel ljudanläggning till min resturang där. jag har försökt kontakta dem otroligt många gånger men får bara dumma svar som "skyll dig själv, du köpte för billiga saker" trots att jag köpte det som säljaren i butiken rekommenderade. det är nu 6 månader sedan som jag köpte grejjerna och de fungerade i två timmar innan skiten brann upp. förbereder nu stämmning mot dem som så många andra gjort så kanske jag får tillbaka något av de 25 tusen som jag lagt ut.

Svar från företaget

Hej! De flesta ljudanläggningar kan spelas sönder väldigt snabbt om man inte har kunskap/erfarenhet, eller vet hur man ska hantera den.

Daniel

mer än ett år sedan

Skulle få min order levererad av DHL, DHL slarva bort den, Billebro var inte det minsta intresserad av att ens prata med mig angående hur jag skulle hantera betalningspåminnelser eller godssök. Bortkopplad i telefon, otrevlig personal. Nej tack!

Svar från företaget

Hej! Om DHL har slarvat bort paketet, är det DHL som är ansvariga. Vi ersätter gärna ordern efter att DHL godkänt.

TC

mer än ett år sedan

har handlat på billebro ett par gånger. det är billigt och alt funkar fint. jag har bara köpt grejjer jag vet nått om sedan tidigare. deras kinamärken verkar dock vara skit. men som sagt grymma priser på pioneer, casio och andra märken jag gillar!