Om Bilia Personbilar AB - Volvo & Renault

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Bilia Personbilar AB - Volvo & Renault, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBilia Personbilar AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.05.1956
Org.nr:5560631086
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000000
Omsättn.intervall5000000 - 9999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 77110 Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Per Anders AvanderOrdförande
Håkan Mathias NilssonVerkställande direktör
Stojan PadjenVice verkställande direktör
Märta Viktoria BernhardssonLedamot
Paul Jimmy Roger OlssonLedamot
Roger JonssonLedamot
Per Anders AvanderLedamot
Carl Henrik Emanuel HögbergLedamot
Håkan Mathias NilssonLedamot
Stefan Gerhard NordströmLedamot
Frode HebnesLedamot
Jan Urban HermanssonLedamot
Elin Elisabeth DelvertLedamot
Stojan PadjenLedamot
Karin Maria Kristina FranzénLedamot
Maria Carin Finth JuhlinLedamot
Janusz Karl Andrew StanikowskiSuppleant
Jasmin Emil KucSuppleant
Erik Markus LjungeExtern firmatecknare
Hans Petter SvalbyExtern firmatecknare
Fredrik Olof Ingvar GöranssonHuvudansvarig revisor

Visar 4 av 21

Omdömen om Bilia Personbilar AB - Volvo & Renault

Daniel Alonso Rönnberg

mer än ett år sedan

Urusel och oseriös verkstad. Bytte från vinter till sommardäck för ett halvår sedan i samband med service. När jag kom hem hade tre bultar ramlat av från ett av däcken och de som var kvar satt löst. Mina barn och jag hade kunnat dö om däcket farit av på motorvägen.
Ville byta däcken själv nu och då hade mönstret på låsbulten slitits så nyckelbulten fick inte fäste på ett av däcken. inte nog med att de försätter en i livsfara - de ser till att jag inte kan byta däcken själv!
Bad om kompensation men de sa att det inte var fel på bultarna men de hade bytt dem ändå...

Leena Berglöf

mer än ett år sedan

Vilket skämt. Urdåligt och oproffsigt. Transport sidan är ett rent skämt!

Axel Moberg

mer än ett år sedan

Ringer aldrig upp, låmgsamma, har inte koll på sina egna bilar, inget servicetänk. Tacka vet jag Toyota och europeiska motor.
Sista gången jag använder mig av Bilia Haga Norra.

Thomas

mer än ett år sedan

Mitt dokumentnummer är DF990077118 och mitt kundnummer 6325103011.

För att göra en lång historia kort, jag fick en parkeringsbot när jag stod parkerad på Engelbrektsgatan i Stockholm.

Enligt parkeringsvakten fotograferades bilen och allting verkade vara i sin ordning. Men jag hade inte sett någon parkeringsbot på bilen eller blivit informerad om någon sådan.

Med all respekt tycker jag att det strider mot allt vad kundetik innebär att debitera sina kunder 300(!) kronor netto för HANTERINGSAVGIFT som det står på fakturan med stora bokstäver. Det är möjligt att det skrevs in det i det finstilta när jag hämtade ut bilen, men det är ett korpbeteende!!

Vår familj har köpt bil på Bilia, vi har servat våra bilar hos er och när vår insektsnyckel till våra tackräcken försvann köpte vi en ny trots det hutlösa priset om nästan 400 kronor.

Kajsa

mer än ett år sedan

Lämnade in för service för att byta kablar, tändstift, alla filter och olja och förklarade att bilen totalservades förra året men att den ibland inte tänder och ibland dör när den får för lite gas (jag är inte bilexpert men försökte förklara vad problemet var). Mekanikern ringde upp och ville istället byta vindrutetorkare och fixa nya däck (sommar och vinter) trots att inga anmärkningar fanns på dessa. Jag skulle hämta bilen samma dag men fick den FEM dagar senare pga att verkstan glömt att beställa oljefilter. Det slutade med att jag pröjsade 1800 kr för en service som bestod i enbart olje- och oljefilterbyte samt ett byte av halvljus. Dessutom kryssade han in att han fyllt på spolarvätska och bytt parkeringsljus, vilket han inte gjort. När jag ringer tillbaka dagen efter och klagar så finns inte en enda människa tillgänglig någonstans, inte ens ett nummer till huvudkontoret finns att tillgå. Nä, hit kommer jag aldrig någonsin mer ta min bil. Rena rama bedrägeriet!

Köpe Bilannanstans

mer än ett år sedan

Varför har de inte säljarnas mailadresser på hemsidan ?
(de kanske inte vill bli kontaktade....)

Tom Höggång

mer än ett år sedan

Andra har sämre erfarenheter, men Bila Haga Norra klarade att fixa mina motorstörningar som två verkstäder tidigare gått bet på. Ohemult pris var det heller inte. Smidigt och enkelt, men lång kö förstås.

Daniel

mer än ett år sedan

Okomplicerad att få kontakt och service från Plåtverkstaden.

Anna

mer än ett år sedan

...var vi där för att titta på lättare begagnad Volvo. Ingen av gångerna fick vi någon uppmärksamhet eller ens ett hej. Trodde i min enfald att alla säljare drömde om ett välklätt par i 30-40 årsåldern med bra ekonomi, men inte de på Bilia. Åkte till Volvo i Akalla istället och där fick vi det vi ville både vad gäller bemötande och bil.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Undvik denna "verkstad".

Kent

mer än ett år sedan

Bokade 1000 mila service som innebär byte av olja och oljefilter på min Clio 2009 årsmodell. Fick pris på jobbet som skulle gå på 1500:- (dyrt) fick tid 2 veckor senare. När jag lämnat in bilen och åkt därifrån så ringer servicekillen 4 timmar senare och säger att servicen nu kostar 1900:- pga av att bilen var så "ny"( 1 år gammal) att han inte hade det rätta priset när jag bokade. Pratade med hans chef men dom ville absolut inte göra servicen för det överenskomna priset på 1500:-. Jag känner att jag blev lurad från första början av Bilia ,dom försöker nog tjäna in pengar eftersom dom sålde bilen ganska billigt. Kommer aldrig att sätta min fot igen på detta lurendrejeriföretag.

Gunnar Wickström

mer än ett år sedan

Sista gången verkstadsservice på Bilia Haga Norra. Blir nog en annat märke än Volvo i fortsättningen. Återkopplar inte lyssnar inte på kund, reparera fel som inte finns, utlovat skriftligt pris gäller inte.
XC60

Göran Söder

mer än ett år sedan

Bilen är kanon! Är supernöjd. Mindre bra var själva försöket att provköra bil innan vi bestämde oss för att köpa en. fick provköra en seg Dieselbil där inget hände när man trampade på gasen. Men efter den händelsen var allt skitbra. Trevlig säljare och riktigt bra bil.

Julia

mer än ett år sedan

...eller som handläggaren själv uttryckte det "jag har ramlat mellan stolarna"

Katastrof är vad jag kallar det!
Jag lämnar in bilen med bärgare för att den inte startar (misstänker tändstiftsfel), får en tid hos mekaniker 5 dagar senare, handläggaren försäkrar mig om att den kommer omhändertas på rätt sätt. Jag hör ingenting av dem på två veckor, väntar i snitt en timme i telefon varje dag i tre dagar på att handläggaren ska plocka upp luren, när jag tillslut får nog och lämnar ett meddelande och kräver att få veta vad som pågår ringer de äntligen tillbaka. DÅ VISAR DET SIG ATT DE HAR GLÖMT BORT BILEN

Kasst kundbemötande
Ingen kommunikation med mekaniker, eller någon annan kunnig för den delen

Jag säger som de andra, gå någon annanstans.

Elsi B

mer än ett år sedan

Mellanskillnaden 15.000 kr som skulle komma bilägaren tillgodo - blev så tvärt emot en faktura att betala på detta belopp!

"Det var ju tråkigt att du uppfattade det så", så bilhandlaren (att det skulle varit en vinst för kunden som bytte bil)...

robert

mer än ett år sedan

Köpte en bil. När jag kom hem visade sig att krängninghämmarna klonkade. Ringde och påtalade detta och då hänvisade chefen till att den gått igenom besiktningen och då hade inget ansvar. Hävdade KKL och då fick jag motvilligt detta. upptäckte någon dag senare när jag tvättade bilen att plåten på hundbenet låg i dager. Krockskada. Återigen vägrar chefen ta ansvar och då hävdar jag då får de häva köpet. Men till slut lyckas han snacka omkull mig så att de bara behövde stå för halva kostnaden. Jag köpte bilen där för ett tryggt köp men kände mig lurad som av den värsta bilskojaren från sveavägen. Aldrig mer Bilia haga Norra.

Stefan

mer än ett år sedan

Lovar att bilen blir klart över dagen (vanlig service) - men tyvärr. Hör inte heller av sig att den inte blir klar. Tack för den! Istället blir man runtskickat via telefonen i 20 minuter med resultat .... nä alla ha gått hem nu. Så kan man också göra. Aldrig igen

Ronnie Kilman

mer än ett år sedan

Extremt bra service.
Jag trodde aldrig en Volvo skulle ägas av mig.
Köp en XC60 så blir livet roligare.

Lars

mer än ett år sedan

Fick en bra bemötande av Bilias personal då jag fått en del utbytt på min nya bil som de först ville ha betalt för. De var dock villiga att ändra detta eftersom delen ifråga borde hålla hela bilens livscykel. Värt att fråga alltså och det går att resonera med dem.

Besviken

mer än ett år sedan

Mycket dåliga, slarviga samt undermålig service

Gustav Borg

mer än ett år sedan

Anlitade plåtverkstan. Servicen är bra, trevlig personal och allt man kan efterfråga gällande detta. Jobbet är bra utfört så vitt jag vet. Enda nackdelen med denna verkstad är att det tar lång tid att få tid.

Paln

mer än ett år sedan

Ursäkta mig har ni tid att laga min bil?
Haru beställt tid?
Nej!
Då kan jag tyvärr inte hjälpa dig
Ja men du sitter ju ändå bara å fikar
Hör du inte! Du måste beställa tid!!!!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

010497000001-049 700 00010-497 00 000104-97 00 00010-4970000