Bilelektriska Munkfors AB logo

Bilelektriska Munkfors AB

Om företaget

Vi tillhör Bosch Car Service - världens största oberoende bilverkstadskedja. Vi erbjuder ett brett utbud av underhåll, kontroll, mekaniska bilreparationer, diagnos av elektronik för bensin- och dieseldrivna bilar samt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0563-506...
Adress

Fabriksvägen 8

68432 Munkfors


Mer information

Öppettider

Öppet

8:00 - 16:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi tillhör Bosch Car Service - världens största oberoende bilverkstadskedja. Vi erbjuder ett brett utbud av underhåll, kontroll, mekaniska bilreparationer, diagnos av elektronik för bensin- och dieseldrivna bilar samt ackrediterad kontrollorgan för ombesiktning och AC-expert.

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Fabriksvägen 8 i Munkfors utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vi är även specialister på SAAB, OPEL, VOLKSWAGEN, AUDI OCH SKODA.

Bilservice eller bilreparation - vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Du kan tryggt lämna bilen till oss så löser vi det. Vi utför även reparation och service av din AC eller EB värmare. Varför inte ta med din släpkärra eller husvagn vi servar även det.

Bosch Service assistance - Extra trygghet på vägen

När bilen plötsligt går sönder så sker det sällan vid en passande tidpunkt. Att ordna med bärgare, boka reparationstid hos bilverkstaden och kanske en hyrbil kan vara krångligt och tar tid, i synnerhet om du befinner dig i ett främmande land. Men det finns en enkel lösning om du skulle få stopp längs vägen.

Bosch Car Service erbjuder alla kunder, som servar en begagnad bil - Bosch Service Assistance. Oavsett tidpunkt eller plats så är alltid hjälpen nära.

Vi släcker dina tvåor!

Fick du en tvåa på besiktningen? Det är enkelt ordnat. Allt du behöver göra är att ta med dig besiktningsprotokollet till vår verkstad så fixar vi resten. Vår verkstad är ackrediterad av SWEDAC för att släcka tvåor. Det innebär att vi har kompetensprövats för att få utföra efterkontroll av våra egna bilreparationer. När väl arbetet är utfört kan vi släcka tvåan direkt. Det innebär att du sparar tid och pengar eftersom du slipper att ta en extra runda tillbaka till Bilprovningen.

Bilelektriska Munkfors ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Bilelektriska Munkfors AB

Omsättning

120 tkr

Vinstmarginal

80.80 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Bilelektriska Munkfors AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Bilelektriska i Munkfors Aktiebolag

Org.nr:

5564846342

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45203 Verkstäder för service av elsystem till motorfordon

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

21.03.1994

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

056350620

05-635 06 20

056-35 06 20

0563-506 20

0705611262

07-056 112 62

070-561 12 62

0705-61 12 62

070-5611262