Se på karta

bil & däckverkstäder 

gav 252 företag inom detta område

Eklidens Motorservice - BDS Henån

Stängt

Ekliden 42547396 Henån
logo

Välkommen att boka tid på 0304-303 68 eller Drop in på Ekliden 425 47396 HENÅN Bilverkstad & verkstad för skogs- & trädgårdsmaskiner sedan 50-talet. Vi är en BDS-verkstad som tar emot alla kända bilmärken. Vi har även auktoriserad serviceverkstad och butik för skogs och trädgårdmaskiner från Stihl & Stiga. Företaget utför installation, service och reparationer av robotgräsklippare. Välkomna .

Söderbergs Bil - Nyköping

(3)

Norrköpingsvägen 361138 Nyköping
logo

Söderbergs Bil är bilhandlare och återförsäljare med försäljning, service- och reservdelar för Volkswagen, Audi, Cupra, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Biluthyrning med station för Europcar.

Mattsens Bil AB

Stängt

Katarina bangata 6411639 Stockholm
logo

Hos oss hittar du bilförsäljning, bilverkstad och bilrekonditionering. Vi köper och säljer endast fina, välvårdade bilar.#nl#

Maskinservice i Roslagen AB OKQ8 Bilverkstad

Stängt

Rallarvägen 218440 Åkersberga
logo

Varmt välkommen till oss med din bil önskar Togge & Roffe #nl#

Magnussons Däck

Stängt

(1)

Kolmilevägen 657236 Oskarshamn
logo

Vi servar Dig året runt, så väl ute på vägen och åkern som i vår verkstad. Med snabb och korrekt service av utbildad personal får du alltid den bästa servicen.

Auto-Älgens Bilförsäljning AB

Trädgårdsgatan 2326361 Viken
logo

Vi är en auktoriserad verkstad för VW, Audi och Skoda. Service, underhåll, reparationer och skadeverkstad. Säljer och köper bilar.

Hedin Motor AB

Skyfallsvägen 879177 Falun
logo

Service · Reparation · Däck · Släpvagnar · AC-service

Nybergs Bil

Stängt

Odengatan 3855323 Jönköping
logo

Nya bilar, begagnade bilar och bilverkstäder i världsklass #nl#Hos oss är det enkelt att köpa bil och vi erbjuder tjänster som gör ditt bilägande tryggt och bekvämt. Vi säljer, reparerar och servar nya och begagnade bilar och är återförsäljare för Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Nybergs Bil - Nässjö

Stängt

Sörängsvägen 6457138 Nässjö
logo

Nya bilar, begagnade bilar och bilverkstäder i världsklass. Hos oss är det enkelt att köpa bil och vi erbjuder tjänster som gör ditt bilägande tryggt och bekvämt. Vi säljer, reparerar och servar nya och begagnade bilar och är återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia. Vår vision är att leverera en upplevelse i Världsklass.

Bilhuset AB

Stängt

Skarphällsgatan 762141 Visby
logo

Säljer och köper nyare begagnade bilar av allabilmärken. Vid vår Mekonomenverkstad kan vi utföra service samt reparationer av de flesta bilmärken. Vårt mål är att du skall ha ett bekymmersfritt ochsmidigt bilägande, både vid köp av bil, eller om du besöker vår verkstad. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra produkter och tjänster. Välkommen till oss!

Lecab Bil AB

Stängt

Industrigatan 467151 Arvika
logo

Lecab driver bilföretag för Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT i Karlstad och verksamhet för Volkswagen och Skoda i Arvika. Bolaget har även anläggningar för lastbilsverksamhet för Scania i Karlstad, Kristinehamn, Arvika och Sunne och Arvika. Vi är drygt 200 personer som jobbar i verksamheten.

Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB (First Stop Mora)

Stängt

Tallvägen 879252 Mora
logo

Rolf Ericson Bil i Dalarna AB (First Stop Falun)

Stängt

Kolonnvägen 1279131 Falun
logo

Sigurd Råberg i Karlskrona (First Stop Karlskrona)

Stängt

Verkstadsgatan 237147 Karlskrona
logo

Bilpunkten I Borås AB

Rosendalsgatan 2650452 Borås
logo

Komplett bilfirma i Borås. Oavsett när, hur och varför du finner körglädje har vi på Bilpunkten omfångsrik erfarenhet av att föra samman människor och bilar. Hos oss hittar du en förstklassig selektion av helt nya modeller och begagnade bilar i toppskick – välkommen att hitta det självklara valet för dig.

Söders Bil AB

Stängt

Hedentorpsvägen 929162 Kristianstad
logo

Transportbilscenter, bilhandlare och bilhandeln.

Brumbrum Biskop - partner med Autoexperten

Stängt

Ruskvädersgatan 1441834 Göteborg
logo

Varmt välkommen till BrumBrum i Biskop, vi finns på Hisingen 5 minuter från Göteborgs centrum! I vår bilverkstad servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Du erhåller minst 3 års garanti på reservdelarna och stämpel i serviceboken. Vi finns för dig och din bil - enkelt bilägande.

Brumbrum Tagene - partner med Autoexperten

Stängt

Tagenevägen 942259 Hisings Backa
logo

Kontakta oss på BrumBrum Tagene. Vi är en Autoexperten verkstad i Göteborg. Boka tid hos BrumBrum Bilverkstad. Din bil-. moped-, husbils- & transportbilsverkstad med däckverkstad i Göteborg. Välkomna

Nya Däck- Däck & fordonsverkstad

Stängt

Tolvmilavägen 178474 Borlänge
logo

Vi erbjuder reparationer, bilservice, hjulskifte, DÄCKJOUR. Välkomna!

Tuvan's Bil & Däck

Stängt

(5)

Holmstorp 67371992 Vintrosa
logo

Tuvans Bil & Däck är en bilverkstad som servar och reparerar alla vanligt förekommande bilar. Oavsett om det handlar om bilservice eller reparation, gör vi vad som är bra för just din bil – och din plånbok. Om din bil omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter ditt besök hos oss. Det beror på att vi utför bilservice och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar av föreskriven kvalitet.

Haag & Carlsson Bil AB

(2.92)

Fridas väg 1461150 Nyköping
logo

Välkommen till Haag & Carlsson Bil i BergshammarVi fyllde 25 år hösten 2016. Hos oss är Du som kund alltid i fokus, t. ex. om du lämnar en bil för service får du alltid låna en bil under tiden. Hos oss kan du köpa din nya Hyundai, Citroën eller Isuzu. Bürstner och Carado husbilar samt Eriba husvagnar. Vi har också Nyköpings största utbud av begagnade bilar och du kan köpa eller sälja begagnade bilar, däck, släpvagnar och båttrailers.

Bättre Bilvård AB - Bilvård Gävle & Solfilm Gävle

Stängt

Johannesbergsvägen 2580293 Gävle
logo

Hos Bättre Bilvård kan du känna dig trygg när du lämnar bilen. Bättre Bilvård har flera års erfarenhet inom yrket och har utbildat sig vid flera tillfällen för att hela tiden utveckla sitt yrkeskunnande och yrkesutövande. Hos Bättre Bilvård används enbart professionella bildvårdsprodukter från kända märken. Företaget är certifierat av Labocosmetica och det finns endast fem till i hela Sverige. Vi jobbar även med produkter från Koch Chemie, CNS Tech INC och Rupes.

Bilhall i Norrtälje AB

Stängt

Gösvägen 2876141 Norrtälje
logo

Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom rekond och har många år av erfarenhet samt en bred kompetens inom området. Detta innebär alltså att jag kan hjälpa dig, som befinner dig någonstans i Norrtälje , med det allra mesta som du kan tänkas vilja ha hjälp med när det kommer till att fräscha upp och underhålla din bil, både på in- och utsidan. Vi erbjuder även begagnade bilar.Välkommen in!

Trollhättans Biltvätt & Bilvård

Stängt

Överbyvägen 3046170 Trollhättan
logo

Trollhättans Biltvätt är har lång erfarenhet inom rekond och bilvård. Vi är en komplett bilvårdsspecialist och samarbetar med Hedin Bil i Trollhättan. Vi välkomnar både dig som bilägare, husbilsägare & båtägare. Varmt välkommen in för att få din bil att kännas som ny igen!

Bilvård OS Center AB

Stängt

Verkstadsgatan 1238336 Mönsterås
logo

Vi har en komplett anläggning för vård och service av ditt fordon. (Bil, husbil, husvagn, servicebil, minibuss, båt). Biltvätt. Inre och yttre rekond. Fordonsverkstad. Däckverkstad Välkommen!

0