Om Big Ben Pub

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Big Ben Pub, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnRestaurang m & i Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.07.1990
Org.nr:5564001575
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Aca KojadinovicLedamot
Radica KojadinovicSuppleant
Ninos TurgayRevisor

Omdömen om Big Ben Pub

Anonym användare

mer än ett år sedan

Dunder Cozy furnishings, good food at good prices and very friendly staff. Recommended

Blomman

mer än ett år sedan

Jag har ätit lunch där i princip tre månader nu då min arbetsplats ligger nära. Måste säga att lunchen är undermålig, har aldrig i hela mitt liv ätit en så äcklig löksås till fläsket, tråkig lunchmeny, allt med köttfärs är bara att undvika. Enda anledningen till 2 stjärnor är underbar personal o salladsbord.

Eva

mer än ett år sedan

Jag har ätit lunch här någon gång då och då under flera år och maten är helt ok som lunchmat. Personalen är dock tyvärr ganska grinig och sur. Sista veckorna har salladsbuffén fått ett uppsving och det är riktigt goda sallader! Många olika sorter och de känns väldigt fräscha.

Nhina Svensson

mer än ett år sedan

Vi gick in för att ta en öl då vi hade lite tid över och ombeds att hänga av oss i den obligatoriska garderoben, som inte tar kort. Därför ombads jag, av den mycket vänlige garderobskillen, att gå till baren och betala avgiften där. När jag kommer dit och säger att jag ska betala för garderoben får jag det mycket otrevliga svaret:
"Här i Sverige så beställer man någonting också".
Detta utan att jag ens fått chansen att säga om jag ville ha något mer och dessutom var det mycket otydligt att det var meningen att jag skulle ta ut garderobsavgiften i kontanter, och inte betala vid baren.

Jag kanske är naivt ovetande om hur det går till på Big Ben, men ett otrevligt bemötande tycker jag inte att jag förtjänade för det. Hit är verkligen inte ett ställe jag tänker besöka igen.

Monica

mer än ett år sedan

Alltid bra ölsortiment och bra upphällt! Fina husmanskost-luncher! (Middagsmenyn kunde vara lite roligare.) Färgstark Söderpublik. Bra musik. Trevlig personal. Stamställe!

Daniel

mer än ett år sedan

De visar alltid milan matcherna grymt bra!!!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har bara varit där för deras standupshower. Jag måste först säga att man får tänka på att showen är gratis så det går inte att ställa några krav. Men , med det i tanken så erkänner jag att komedin ibland håller en väldigt hög nivå. Flera stora namn uppträder där regelbundet. Vid min första vistelse såg jag Johan Rehborg vilket var långt över min förväntan. Även Björn Gustafsson uppträder där.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag var på Big Ben Pub för länge sedan. Jag fick en positiv känsla när jag var där. Skön lokal och billigt som tusan med. Allt va toppen bara

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tråkig personal och brutalt dålig musik.
Hyffsade ölpriser och öl dock.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Var på detta ställe och åt middag.
Kyparen var otroligt otrevlig och förolämpade flera gäster: "Hur fan kan det ta er så länge att kolla i menyn?!" - så trodde jag inte man sa åt sina gäster.

Maten tog över en timme att få in, drycken 25 minuter. Dagen efter var samtliga i sällskapet magsjuka.

Undvik detta ställe! Otroligt besviken!

Tommie

mer än ett år sedan

Mycket bra klassiker! Bästa Guinness-stället i stan! Bra luncher. Bra publik. Trevlig personal. Inga yngel = inget bråk!

Sarah O.

mer än ett år sedan

Stort stäklle, men tar ut kortavgift, vilket inte är bra. Ett ställe för äldre män. Känns lite...omodernt och efter.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

08641404408-641 40 44086-41 40 440864-140 44