Se på karta

bibliotek, arkiv, läsrum 

gav 1374 företag inom detta område

Källargränd 411129 Stockholm
logo

Vår uppgift är att bygga upp representativa samlingar av aktuella skönlitterära samt litteratur- och språkvetenskapliga arbeten.

Källargränd 411129 Stockholm
logo

Vi är en fristående kulturinstitution grundad 1786 av Gustaf III med uppgift att främja svenska språket och litteraturen.

Drottninggatan 95B11360 Stockholm
logo

Kungl. Skogs- och Lantbruksakademiens uppgift är att med stöd av vetenskap och praktisk erfarenhet till samhällets gagn främja jordbruk och skogsbruk samt därtill knuten verksamhet.

(2.25)

Tistelvägen 3794142 Piteå
logo

Webshop med 1000-tals skåp- Arkivhyllor- Arkivskåp- Dokumentskåp- Fyndhörna- Förvaringsskåp- Kassaskåp- Klädskåp- Kompaktarkiv- Medicinskåp- Nyckelskåp- Nyckelgömma- Plåtskåp- Säkerhetsskåp- Vapenskåp- VärdeskåpFri frakt till hela Sverige!

Stortallsvägen 479155 Falun
logo

Välkommen till Arkivcentrum Dalarna. Här bevaras historien om Dalarnas näringsliv och kultur från medeltiden fram till idag. Vi är ett näringslivsarkiv som förvarar och vårdar handlingar från företag, organisationer och enskilda personer som verkar i vår företagsamma del av Sverige.

Manfred Björkquists allé 2-419331 Sigtuna
logo

Mötesdagar, bröllopsdagar, dagar för avkoppling, kultur, stillhet, utbildning eller arbete. Sigtunastiftelsen är öppet året runt. Redan 1917, när Sigtunastiftelsen grundades, fanns viljan att vara en plats för dialog och öppenhet. Tiderna förändras men ambitionen är densamma – vi vill erbjuda dig en plats för gränsöverskridande möten. Välkommen till Sigtunastiftelsen jubileumsåret 2017!

Ronnebyvägen 437260 Bräkne-hoby
logo

Blekingearkivet ger service till föreningar och företag inom området för arkivering och dokumenthantering.

Sjukhusvägen 175309 Uppsala
logo

Akademiska sjukhuset i Uppsala grundades 1708 och är landets äldsta universitetssjukhus. Här finns medicinska specialiteter inom alla områden och forskning av hög internationell klass.