Om Best Western Vimmerby Stadshotell

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vimmerby Stadshotell är ett fyrstjärnigt hotell där vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Här möts alla våra gäster av ett vänligt bemötande av vår härliga personal.Fria parkeringsplatser i närliggande parkeringsgarage och ett rikt utbud av tv-kanaler är för oss en självklarhet, allt för att våra gäster ska trivas.

Hotellet har 86 rum varav en svit, 4 konferensrum och en restaurang som serverar både dagens lunch måndag till fredag samt kvällsrestaurang med à la carte måndag till lördag. Vår kvällsrestaurang har öppet alla dagar i veckan från klockan 17:00 - sent. I källarvalven från 1868 finns en ljuvlig spaavdelning med allt ifrån bland annat torrbastu till isbad, varma källor och IR stolar till lounger och upplevelseduschar. Du kan också boka en rad olika behandlingar hos utbildade hudterapeuter.

Våra rum

Vi på BEST WESTERN Vimmerby Stadshotell erbjuder 86 välutrustade rum i olika storlekar och prisklasser. Samtliga våra rum är utrustade med minibar, hårfön samt kabel TV med ett brett kanalutbud. Våra boende gäster och konferensgäster har fri tillgång till WIFI. Vårt hotell består av tre sammanhängande byggnader. Hotellets hjärta är byggnaden från 1860-talet som huserar restaurang, reception, festvåning/konferens, spa och några familjerum. Västra flygeln når man genom festvåningen eller direkt från restaurangen. I flygeln förekommer trappor och går ej att nå alla rum via hiss, men vi hjälper gärna till med att bära bagage eller förvara barnvagnar.

Vår restaurang

Varmt välkomna till Stadshotellets restaurang, en naturlig mötesplats som serverar god mat lagad på lokala och närodlade råvaror. Vårt mål är att vara en öppen restaurang där du känner dig välkommen oavsett om du vill ta något gott att dricka eller lyxa med att äta en tre rätters meny.

Konferens & Festvåning

Vi har ett antal moderna mötesrum av olika storlekar och tar emot den minsta gruppen upp till 120 personer (i biosittning). Vi har tillgång till digital utrustning ifall man har deltagare som behöver vara med på länk. Har du speciella önskemål så hjälper vi gärna till med att lösa det, vi är flexibla och tillmötesgående för olika utmaningar.

I vår festvåning kan vi erbjuda allt från mindre grupprum till större sammankomster i hotellets festsal. Allt i en atmosfär med anor från 1800-talet. Stora Salen, med sina högvälvda fönster och gammaldags charm utnyttjas flitigt till speciella arrangemang som kräver pampig inramning.

Hos oss finns välutbildade och proffsiga hudvårdsterapeuter och massörer som ser till att du blir omhändertagen på bästa sätt.

Spa

Välkommen till Vimmerby Stadshotell Spa. Platsen där personligt bemötande möter lyxig inredning, här kan du kan ta en paus från vardagen.

Hos oss kan du njuta av unika behandlingar som får kropp och själ att bli som ny.

Best Western Vimmerby Stadshotells utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 1
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 2
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 3
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 4
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 5
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 6
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 7
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 8
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 9
  • Best Western Vimmerby Stadshotell Hotell, Vimmerby - 10

Best Western Vimmerby Stadshotell, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVimmerby Stadshotell Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.04.1984
Org.nr:5562431709
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse, 56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Knut Olof Joakim CarlqvistLedamot
Fredrica Inga Christina CarlqvistSuppleant
Magnus Roland ErikssonRevisor
Clas Henrik TegidiusRevisorssuppleant

Möjliga telefonnummerformat

04921210004-921 21 00049-21 21 000492-121 00