Om Best Western Hotell Norra Vättern

BEST WESTERN Hotel Norra Vättern. I vilket syfte du än besöker Askersund är vi det självklara valet när du söker prisvärd kvalitet, omtanke och service. Vi fixar konferens, golf, segling, släktträff, fester, middagar och självklart har vi trevliga och moderna hotellrum.

Best Western Hotell Norra Vättern, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hotel Norra Vättern Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

30.04.1992

Org.nr:

5564473774

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6

reviews aboutName

Annika Sandberg

moreThanAYearAgo

vi hade oturen att vara där samtidigt som kommunfesten var! Hade beställt tapas till 8 pers vilket kostade 400kr extra. det blev en liten korv lite ost till var och en! + morötter och gurkstavar såklart som ingick i det vanliga priset.
När vi klagade över detta fick vi in 8 korvar till... Och ett surt bemötande!! "Det var faktiskt dyra korvar och ostar". (vi håller med!)Senare på kvällen var det rusning inne på spat, många gick in och lånade toaletterna, mindre roligt när man står och ska duscha. Vi påpekade även detta för denna mindre trevliga personal "det kunde hon inte göra någonting åt". Själva spaanläggningen var fin, varmt och skönt i bastun och i poolen! Vi förstår att ni hade mycket att göra den kvällen men vi var oxå gäster hos er! Och lika fullt betalande som alla andra!

Jan

moreThanAYearAgo

Åk dit du blir inte besviken

Annika

moreThanAYearAgo

Konferens på hotellet fungerar jättebra! God mat och fika, trevlig och serviceinriktad personal, jättefin relaxavdelning och rum. Vi kommer gärna åter :-)

A

Ann-Sofie & Tomas

moreThanAYearAgo

Väldigt fint beläget hotell och en superfin svit! Servicen är av högsta klass! Vi kommer absolut tillbaka! Tack för allt!