Om Besiktningsman.se Sverige AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Besiktningsman.se Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBesiktningsman.Se Sverige AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande09.10.2003
Org.nr:5566498126
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Ingrid Marie SellingOrdförande
Kurt Owe Björn SellingLedamot
Björn Owe Sebastian SellingLedamot
Ingrid Marie SellingLedamot
Björn Owe Alexander SellingSuppleant
Anton Erik Joel FagerbergSuppleant
Mats Lennart BlomgrenRevisor

Omdömen om Besiktningsman.se Sverige AB

Moa Sunhede

mer än ett år sedan

Vi har haft samma person ifrån besiktningsman.se ute på besiktning av vårat hus. Först när det var färdigbyggd och på två-års besiktningen. Det har framkommit så många solklara byggfel på detta hus som de har missat trots två besiktningar. Bla plåttak med råa kanter, där plåtslagare informerar oss om att det ska vara valsat, annars rostar taket. Detta är synligt när man står på marken (enplansvilla). Skruvar genom plåttaket, som orsakar risk för fuktskada. Och mkt mer! De går ej att lita på!

Su Okoye

mer än ett år sedan

Professionella och mycket kunniga!

Jag rekommenderar att alla gör sin garantibesiktning med Besiktningsman.se.

/Su

Natalia Tjernuskina

mer än ett år sedan

Min besiktningsman var i tid, väldigt noga när han utförde slutbesiktningen och jag fick felbilagan direkt efter.

Absolut inget att klaga på, skulle rekommendera Besiktningsman.se till alla jag känner!

/N

Anton Fagerberg

mer än ett år sedan

Använde nyligen Besiktningsman.se för att besiktiga en bostad vi nyligen köpt inför renoveringsarbete vi ska göra.

Vi fick ett mycket gott bemötande och en proffsig besiktningsman gick igenom exakt vad vi kunde räkna med i kommande arbeten, vad vi borde tänka på och upptäckte en del aspekter som vi inte själva hade sett.

Kan inte förstå hur tidigare recensioner varit negativa, kanske har man förväntningar om att en besiktning ska lösa problem det inte är till för?

Johan Jakobsson

mer än ett år sedan

De besiktingsmän vi hade på våran slutbesikting från besoktingsman.se var inge bra alls. Fanns flera uppenbara fel som de skrev upp och som skulle åtgärdas innan inflytt. Och när vi skulle flytta in hade de nollat ut protokollet som vi även fick. Men flertalet punkter var kvar. Jag jobbar själv inom bygg och har träffat på och gått med på många besiktingar genom åren. Måste säga att jag blev förvånad över den låga kvaliten som de höll. Skulle aldrig anlita dem till mina byggen där slutkunden är den viktiga.

Bo Boko

mer än ett år sedan

Entreprenören var på semester och jag som amatör på området trodde att besiktningsman.se skulle checka upp att tiden för besiktningen passade parterna samt att man fått erforderlig dokumentation. Det hade man naturligtvis inte gjort och besiktningen avbröts efter 2 min. Jag blev minst sagt överraskad över detta. En ännu större chock fick jag när besiktningsmannen efter samtal med vd meddelade att jag kommer få betala 6.900 kr för ingenting. Jag ringde till vd:n och har aldrig i mitt liv blivit så dåligt behandlad som kund. Han var ointresserad över att lyssna på mig och behandlade mig som ett barn och sa att jag minsann kommer få betala nästan 7.000 kr för ingenting.

Akta er för detta företag!! Hade jag kollat omdömena innan så hade jag förstått att det hade varit bättre att vända sig till ett seriöst företag med kundkänsla.

Sun Ersson

mer än ett år sedan

Inget! Rent katastrof. Bemötandet är under all kritik.
Detta bolag är inte seriöst. Okunniga och otrevliga.
Jag rekommenderar aldrig detta företag. Tvärtom !

Jonas i Nacka

mer än ett år sedan

Jag anlitade detta företag för att besikta en köksinstallation. "Besiktningsmannen" hittade anmärkningar som inte ingick i entreprenaden och gjorde nedslag som inte stämmer med vad försäkrinsbolag anser är rätt utfört. Hela besiktningen känndes vara avsedd för en husbesiktning snarare en ett kök. Dessutom sa han saker vid besiktningen som sedan ändrades i protokollet. Jag har i över två månader försökt nå besiktningsmannen för en kommentar utan att lyckas. De återkopplar varken på mail eller telefon.

Johan

mer än ett år sedan

Okunnig bokning. skall ha BETALT I FÖRSKOTT för att ge ut dokument. tvärt emot vad de propagerar om hantverkare. fördröjde slutbes tid med en vecka

Eriksson

mer än ett år sedan

Fick en liten tvist ang en hantverkare som utfört takjobb på vår fastighet.
Med hjälp av besiktningsman fick hantverkarna åtgärda de som var så kallat ej fackmässigt utfört.
Kan inte förstå något av de tidigare inlägg som gjorts på Rejta.
Fick ett proffsigt bemötande av både telefonist och besiktningsmannnen på plats.
Utlåtande kom efter avtalad tid och de var värt kostnaden.

Dan Andersson

mer än ett år sedan

Om det kommer en besiktningsman från detta företag så släpp inte in henne/honom. Besiktningen de utför är bedrövlig och även om ytterligare besiktningar görs från andra firmor kommer hantverkarna att använda sig av ?protokollet? från besiktningsman.se vilket inte slår ner på någon ting. Det blir omöjligt att föra en dialog med hantverkaren som får råg i ryggen tack vare protokollet och går inte att vända sig till ARN då protokollet inte slår ner på något och i en civilprocess har du bara bevisning som talar i mot dig. SLÄP INTE IN DEM!

En i raden

mer än ett år sedan

Använd inte detta företag. Vi har gjort en stor renovering där de i princip har missat på varje punkt. Telefonister lovar sedan bättring och ingenting händer. Deras försummelser har kostat oss mycket pengar. När vi nu hotat med anmälan så svarar de inte på mail. Trots kontrakt fullföljer de inte sitt uppdrag. ANVÄND DEM INTE!

Besviken konsument

mer än ett år sedan

Besiktningsmannen som kom ut var konflikträdd och drog tillbacka sina anmärkningar när hantverkaren satte press på honom. Det hela sluta med att vi fick betala priset för en besiktning där inget av de uppenbara felen fanns med utan bara de små bagatellerna som de kunde åtgärda omedelbart. Kvinnan som sitter på kontoret är helt ointresserad av att ställa det hela till rätta och får snarare en känsla att de vill hålla sig väl med hantverkarna så att de ska kontakta dem nästa gång de får problem med en kund som inte vill betala hör ett hastverk. Välj ett annat företag! Finns en lista på besiktningsmän på byggkeramikrådet. ?http://www.bkr.se/sok_besiktningsman.asp?

K H

mer än ett år sedan

snabba och bra besiktningsmän. Förstår inte nedanstående kommentarer. Som entreprenad besiktningar är de riktigt bra.

Maxim Rostov

mer än ett år sedan

Väldigt bra service, kunde inte ha vart mer nöjd!

Max r

mer än ett år sedan

Anlitade nyligen Besiktningsman.se för en garantibesiktning och är väldigt nöjd!

Besiktningsmannen hittade fel i min fastighet som jag inte hade upptäckt och jag fick felen åtgärdade gratis för att de blev upptäckta inom garantitiden.

Susanne Damm

mer än ett år sedan

Vår brf har anlitat Besiktningsman 4 gånger. Vi hade hoppats på att det var en fördel att fortsätta med samma företag, men det visade sej vara en miss. Vid alla tillfällen kom det olika personer. Ingen har varit förberedd eller läst på tidigare protokoll. Kommer ofta för sent. Mycket dyra, tar även betalt ( 1375 + moms) för restid.
Jag kan inte rekommendera detta företag.

Anne Sahlsten

mer än ett år sedan

Efter 45 anmärkningar i besiktningsprotokollet och huvudförhandling, där besiktningsmannen uttalar sig till hantverkarens fördel, får jag nu stå för hantverkarens rättegångskostnader. Uppenbarligen fick besiktningsmannen arvode för att höras innan huvudförhandlingen hos motparten, vi avstod att boka personligt möte och samtalade per telefon istället då 7000kr verkade orimligt för en timme. Alltså det går bra att muta besiktningsan.se som är "oberoende" och inte uttalar sig. Uppenbart så betalar konsumenten men hantverkaren hålls om ryggen. Det är ju tillslut dåliga hantverkare som skapar deras inkomst.

Björn Jonsson

mer än ett år sedan

Är själv entreprenör, besiktningsman.se har besiktigat ca 40st av mina entreprenader, varenda gång har dom varit oerhört proffsiga sakliga och pålästa, viktigt att mina kunder känner sig trygga med både mig som leverantör och att hela leveransen kan granskas av en kunnig besiktningsman. Jag kan verkligen rekommendera detta företag. Dom som är missnöjda på denna sida fick troligtvis inte besiktningen utförd till sin "fördel" Många verkar tro att det handlar om att man besiktningsmannen ska "gama" pengar av entreprenören vid en slutbesiktning, så är inte fallet. Besiktningen ska vara saklig och opartisk och det tycker jag att detta företag är bra på.

Josse

mer än ett år sedan

Det enda som var bra var att besiktningen ägde rum på avtalad tid. Sen började problemen: vi fick tjata flera gånger för att överhuvudtaget få fakturan. När den väl kom betalade jag direkt men sedan uteblev protokollet. Även där fick vi maila och ringa åtskilliga gånger innan vi, en vecka innan tillträde, till sist fick protokollet. Urdåligt!
Jag kan inte att rekommendera detta företag!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Måste skriva in en anledning vilket jag inte vill.
Ville höja deras poäng här då jag anlitat företaget och till stor hjälp, antar att de som är missnöjda inte fått protokoll till sin fördel.

Eriksson

mer än ett år sedan

Värt varje krona,, utlåtandet var positivt för vår del och hantverkaren fick åtgärda de vi misstänkte var fel.

Besviken i Huddinge

mer än ett år sedan

Helt kass företag. Otroligt oproffisionellt agerande. Inget funderar, går inte att få kontkat med, protokollet saknade ett flertal uppmärksammade punkter. Snabba med fakturan annars helt onåbara. Använd inte detta företag !!!

ett är för högt

mer än ett år sedan

Akta er för detta företag. Mycket dåligt utförd besiktning. Efter mycket lång väntan och tjat fick vi en bedrövlig rapport som inte går att använda till något.

förbannad

mer än ett år sedan

Vi fick vårt badrum besiktat i början av augusti.För att få utlåtandet skriftligt var vi tvungna att betala 5500kr-vilket vi gjorde direkt. Nu har vi den 13 september och inget utlåtande har kommit ännu. Jag har ringt flera gånger och undrat över varför det dröjer....våra pengar har kommit besiktningsman tillhanda men vi har ännu inte fått ngt utlåtande.
Telefonisten säger varje gång att hon ska maila den som utförde besiktningen men jag får varken hans namn eller tel nummer.