Om företaget

Bergvärme är en ren energiform lika gynnsam för miljön som för ekonomin. Från ett borrat hål tar man gratisvärme från berggrunden. Vi tillhandahåller kompletta värmepumpsinstallationer – från borrning till slutförd installation.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
060-15 00...
Adress

Hantverksvägen 3A

86136 Timrå


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Bergvärme är en ren energiform lika gynnsam för miljön som för ekonomin. Från ett borrat hål tar man gratisvärme från berggrunden. Vi tillhandahåller kompletta värmepumpsinstallationer – från borrning till slutförd installation.

Energiformen

Bergvärme är en ren energiform som är lika gynnsam för miljön som för ekonomin. Från ett borrat hål tar man gratisvärme från berggrunden. Bergvärme skapar en effektiv energilösning året runt.

Företaget

Bergvärme etablerades 2002 av Lars Banér. Verksamheten är primärt fokuserad till Västernorrland och bolaget har sett en kraftfull och hälsosam tillväxt. Bergvärme är flerfaldigt prisbelönat och har bland annat erhållit pris för tillväxtskapande (SYNA-priset) och årets företagare (Guldstegen).

En ren vinst!

Bergvärme skapar en ren vinst som i samma ögonblick hjälper miljön och din ekonomi. Genom att välja Bergvärme gör du ett ekonomiskt lönsamt val och ett ställningstagande för en bättre miljö. Bergvärme är ett självklart val både ekonomiskt och miljömässigt.

Bergvärme är en effektiv energilösning som sparar upp emot 80 % av din uppvärmningskostnad. År efter år hjälper en bergvärmelösning dig att göra stora besparingar.

Bergvärme är också en helt ren energilösning som bidrar till en bättre miljö för våra barn och barnbarn. Den gröna energi som Bergvärme levererar är en framtidslösning som bidrar till en renare miljö.

Hösten 2013 tog vi steget till att bli ett miljöcertifierat företag.

Omdömen

O

Olle H

Mer än ett år sedan

Bra och pålitligt företag.

L

L Andersson

Mer än ett år sedan

Pålitliga,nogranna,punktliga och duktig personal.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

060150049

06-015 00 49

060-15 00 49

0601-500 49