Se på karta

bergsprängning 

gav 233 företag inom detta område

Bergsprängning stockholm

Transportvägen 911743 Stockholm
logo

Gnesta Bergbyggare AB har en bred kompetens inom bergbyggnation. Vi utför allt inom branschen och erbjuder helhetslösningar åt våra kunder. Våra kunder är såväl privatpersoner som små och stora företag - välkomna att kontakta oss för offert eller om ni har några frågor.

S Ekström Konsult AB

Hasselvägen 1114733 Tumba
logo

Fastighets- och omgivningsbesiktningar vid markarbeten och bergsprängning.S Ekström Konsult AB är ett konsult företag som i samband med markarbeten utför riskanalyser, för- och efterbesiktningar av fastigheter och omgivningar, vibrationsmätningar, skadeutredningar och vibrationsdämpning.Vi är en liten organisation som arbetar kostnadseffektivt.Vi arbetar strukturerat och målmedvetet för att kunna överlämna bästa möjliga tjänst.

Sten och Betongteknik i Katrineholm AB

Torsgatan 5B64137 Katrineholm
logo

Bergsprängningar ovan jord till exempel för rörgravar, husgrunder, skogsbilsvägar och parkering. Försiktig sprängning i tätort.

bergsprängning stockholm

(5)

Ängsvägen 1114830 Ösmo
logo

Bladhs Sprängservice AB har 40-årig erfarenhet av bergarbeten. Små till medelstora sprängarbeten utföres, allt från att skjuta en sten till stora grundarbeten för byggnader. Vi har gedigen erfarenhet från de flesta förekommande sprängtekniska problem. Ring gärna och diskutera.

Ducimus

Falskog Övregården 451693 Rångedala
logo

Ducimus utför alla typer av sprängningar – allt från småsten till bergtäkt – i Göteborg, Borås, Jönköping och Alingsås med omnejd. Vi hanterar alla typer av tändsystem som förekommer på marknaden. Vi utför även vissa typer av rivningsjobb som t.ex. fällning av skorstenar.

Hammarö Bergsprängning

Västra Rosenlundsvägen 566341 Hammarö
logo

Vi är ett anläggnings- och entreprenadföretag som huvudsakligen arbetar med sprängningar. Det kan röra sig allt från försiktiga sprängningar tex. inomhus till stora vägprojekt och bergtäkter. Vi har också väldigt stor erfarenhet av sprängningar i känsliga miljöer som tex. i industri och tätbebyggda områden.

Bergslagens Borr & Sprängtjänst

Kolarvägen 471231 Hällefors
logo

Vi utför borrning och sprängning på ett sätt du kan känna dig trygg med.

Källgren & Söner AB

57591 Eksjö
logo

Källgren & söner är ett familjeföretag som arbetat med bergsprängning i tre generationer. Vi utför alla typer av sprängningar men är specialiserade på försiktig sprängning i känsliga miljöer. Välkommen att kontakta oss!

Skellefteå Entreprenad AB

Skråmträsk 28193196 Skellefteå
logo

Alla typer av markarbeten som avlopp, husgrunder m.m. Leverans av grus och matjord. Även sprängningsarbeten. Välkommen.

Bergteamet AB

Fraktgatan 293631 Boliden
logo

Bergteamet – At your service! Once started as a local contractor to regional mining companies in northern Sweden, the company now has experiences from numerous projects and broad geological conditions that make Bergteamet a reliable partner.

Mj Bergsprängning AB

Algvägen 736256 Ryd
logo

Bergbolaget AB

Bockängsgatan 257138 Nässjö
logo

Bergbolaget i Götaland AB är en heltäckande aktör när det gäller att spränga, krossa och förstärka berg. Våra kunniga medarbetare är grunden i det helhetserbjudande som gör oss till en konkurrenskraftig och uppskattad partner.Som ett av de ledande bergbolagen i landet löser vi dina samlade behov – från orört berg till färdigkrossat material.

Spräng Mätkonsult Nora AB

Industrivägen 571330 Nora
logo

Välkommen till Spräng mätkonsult. Kontakta oss gärna för mer information.

Björns Grävtjänst i Umeå AB

Stöcksjö 6390580 Umeå
logo

Björns Grävtjänst AB i Umeå är en heltäckande entreprenadfirma som arbetar med allt ifrån att anlägga ert enskilda avlopp, utföra dränering, markplanering, grunder, till maskinuthyrning, Transport av maskiner, timmer, stubbar, träd, ris, jord, grus, mm. Mobilkran för lyft av taktegel, husmontering , båtlyft , mm.

Upplands Berg & Schakt AB

Västergatan 6374242 Öregrund
logo

Företaget bildades 2002 av Magnus Söderquist och drivs sedan 2015 i sin nuvarande form, med säte i Öregrund.Tillsammans med sju anställda erbjuds god service till både privatpersoner och företag runt om i Uppland.Vi utför bergsprängning, markanläggningar, schaktarbeten, transporter, villagrunder, enskilda avlopp och mycket mer.Vi erbjuder även försäljning av jord och grus.Välkommen att kontakta oss!

Industrihytten, AB

Magasinsvägen 515242 Södertälje
logo

Välkommen till IndustrihyttenVI BYGGER FRAMTIDEN!Vi utvecklar industrier, skolor, kontor och kommersiella lokaler men utför även stängsel-, betong- och tätskiktsarbeten. Tack vare vårt starka och pålitliga personalteam, med lång erfarenhet inom respektive yrkesgrupp, kan vi ta oss an det mesta inom byggbranschen. Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass.

Björsäters Berg & Transport AB

Björsäter PRÄSTGÅRDEN 254295 Mariestad
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Gyttorps Sprängämnesfabrik

DYNO NOBEL SWEDEN AB 71382 Nora
logo

Orica är världens ledande leverantör av civila sprängämnen. Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att förbättra produktiviteten, ekonomin och miljön vid de enskilda sprängabetsplatserna. Vi gör detta genom att tillämpa avancerade spränglösningar skräddarsydda för varje enskild gruva, bergtäkt eller anläggnings specifika behov och utmaningar. Vår starka fokus på innovation gör att vi kan hjälpa våra kunder att nå de mål de vill se verkställda. Vi kan mäta vår insats i deras framgång.

Falkögat AB

Ljungs kolbengtseröd 10745993 Ljungskile
logo

Vi utför sprängbesiktningar, riskanalys, vibrationsmätningar och vattenanalyser. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Anders Hanssons Entreprenad

Flädie mejeriväg 2423791 Bjärred
logo

Vi utför de flesta typer av markarbete, så som dränering av källare, byte av vatten och avlopp, schakter för tillbyggnader, rivning av hus och industrier, grävning för el, tele och fiber samt även helhets entreprenader för husbyggnationer, lager, industrihallar, maskinhallar ridhus samt hotell och skapande av utemiljöer. Du hittar även grävmaskiner och hjullastare hos oss för att underlätta ditt arbete.

Jonab Anläggnings AB

Slagfältsvägen 130262 Halmstad
logo

Stolta samhällsutvecklare för en attraktivare miljö.

Öregrunds Bergsprängningstjänst AB

Västerbyn 50774297 Gräsö
logo

Vi på Öregrunds Bergsprängningstjänst AB utför bergsprängning på säkert och rätt sätt. Vi har lång och bred erfarenhet av alla typer av bergsprängning. Du kan anlita oss oavsett om det gäller mindre sprängningsarbeten eller större bergsprängning. Vi utför även undervattenssprängning och har stor erfarenhet av detta. Öregrunds Bergsprängningstjänst AB utför gräv- och markarbeten t.ex. för enskilt avlopp. Vi har maskinerna och utrustningen för att kunna utföra arbeten på de flesta tomter.

Hamn & Sjö Väst AB

Fiskehamnen 145745 Hamburgsund
logo

Marin infrastruktur eller anläggningsentreprenad och byggnation är vårt hemmavatten. Våra projekt varierar i såväl storlek som i karaktär. Hamn & Sjö arbetar med allt ifrån totalentreprenader som generalentreprenader såväl som underentreprenad.

Franssons Sprängservice

Östingsö 157798 Mörlunda
logo

Håkans Vatten & Energibrunnar AB

(3.67)

Norrhult Solvik 59371 Ankarsrum
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!