Om Berglunds Glaslarm AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Berglunds Glaslarm AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnArthur Berglunds Glas Larm Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.01.1968
Org.nr:5561146407
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43342 Glasmästeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Tony Ingart BerglundLedamot
Nellie Kristina Antoinette BerglundSuppleant
Nils Olof Gustaf KannöRevisor

Omdömen om Berglunds Glaslarm AB

Malin Adriansson

mer än ett år sedan

Trevliga i receptionen, men helt värdelösa i övrigt. Rekommenderas verkligen inte att ha att göra med.

Peter Strong

mer än ett år sedan

Efter mejlkontakt med ägaren Tony så fick jag en tid bokad att laga min bils vindruta, det skulle bli så bra försäkrades jag om. Döm av min förvåning när jag på utsatt tid dyker upp och det inte bara inte saknas rätt glas, de har ingen som helst aning att det skulle bytas. Får ny tid, kommer dit och den här gång byts faktiskt glaset. Men det blir inte bra, det läcker in luft där man haft sönder tätningen och det viner något förskräckligt i hastigheter över 50 km/h. Försöker leva med det men beslutar mig efter två veckor att kontakta dem igen. Då menar de att jag väntat för lång tid och att jag haft sönder det själv, hur nu det skulle varit möjligt. Eftersom jag inte längre litar på dessa stollar så åker jag till en annan glasfirma som fixar det på en halvtimme för en rimlig summa. Aldrig mer Glaslarm, helt opålitliga!

Leena Höijer

mer än ett år sedan

Berglunds håller inte vad de lovar och påstår saker som inte stämmer. De påstod att det inte gick att sätta plast för fönstret, lovade att det skulle ta en timme att byta ruta, men efter flera timmar ringer jag och undrar var fönstret är. Då kan de inte lova alls när de ska återkomma. Halva naturen blåser in i rummet, och jag ber dem då strunta i uppdraget och återkomma med fönstret eftersom jag inte heller kunde vänta på obestämd tid; lovar man en timmes leverans planerar kunden efter det. De var dessutom synnerligen nonchalanta och otrevliga. Nu har jag anlitat ett annat företag som uppträder trevligt, gör vad de lovat och ja, det var naturligtvis fullt möjligt att sätta upp plast för fönstret. Jag känner mig även respekterad som kund, två trevliga personer hämtade fönstret istället för de helt nonchalanta företrädarna för Berglunds.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

0898551108-98 55 11089-855 11